Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GoldenSpeak.pl - Serwer stworzony wraz z twoimi oczekiwaniami !

MRXNEO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam. Ciekawy układ kanałów , ładny baner oraz prezentacja , przyjemne dla oka ikonki.

Dziękuję za opinię :D

banner1.gif

Opublikowano

Serwer warty polecenia.

Jedynie do czego mogę się przyczepić to ikonki które są namieszane (Kilkanaście stylów).

Z administracją nie gadałem więc na ten temat się nie wypowiem.

Polecam :)

Opublikowano

Serwer warty polecenia.

Jedynie do czego mogę się przyczepić to ikonki które są namieszane (Kilkanaście stylów).

Dzięki za opinię :D

Co do rang to rangi Administracyjne, Rejestracyjne, Specjalne, Wiekowe, Weryfikacyjne i kanałowe są w jednym stylu Tak jak powinno być, rangi Dla Graczy (również są okrągłe jak reszta), 4Fun, osobiste i klanowe Są również w jednym stylu które dorabiam autorsko sam dla użytkowników, trochę przesadziłeś z "kilkunastoma" stylami ale to nic złego każdy ma własną opinię i wizję tego co widzi :D, fakt ikonek nie jest mało ale czy ja wiem czy są namieszane ? no jak mówiłem każdy widzi co widzi dla jednego wszystko pasuje dla drugiego może to być porozrzucane :D

Co do administracji, warto sprawdzić ponieważ sam jestem ciekaw jak moi admini zachowują się wobec innych użytkowników stawiam na to i uczę że osoba na randze administracyjnej nie powinna się tą rangą wywyższać i to pokazywać dlatego chcę aby moja administracja wraz ze mną byli równi innym użytkownikom nawet tym co pierwszy raz weszli na TS3 po to jest ranga aby pomóc, doradzić i zareagować w odpowiedniej sytuacji a zachowanie powinno zostać takie samo jak u innych zwykłych użytkowników.

banner1.gif

Opublikowano

Serwer warty polecenia.

Co do rang to rangi Administracyjne, Rejestracyjne, Specjalne, Wiekowe, Weryfikacyjne i kanałowe są w jednym stylu Tak jak powinno być, rangi Dla Graczy (również są okrągłe jak reszta), 4Fun, osobiste i klanowe Są również w jednym stylu które dorabiam autorsko sam dla użytkowników, trochę przesadziłeś z "kilkunastoma" stylami ale to nic złego każdy ma własną opinię i wizję tego co widzi :D, fakt ikonek nie jest mało ale czy ja wiem czy są namieszane ? no jak mówiłem każdy widzi co widzi dla jednego wszystko pasuje dla drugiego może to być porozrzucane :D

Co do administracji, warto sprawdzić ponieważ sam jestem ciekaw jak moi admini zachowują się wobec innych użytkowników stawiam na to i uczę że osoba na randze administracyjnej nie powinna się tą rangą wywyższać i to pokazywać dlatego chcę aby moja administracja wraz ze mną byli równi innym użytkownikom nawet tym co pierwszy raz weszli na TS3 po to jest ranga aby pomóc, doradzić i zareagować w odpowiedniej sytuacji a zachowanie powinno zostać takie samo jak u innych zwykłych użytkowników.

I takie poczucie lubię, nie obraziłeś mnie teraz po tym jak się przyczepiłem do ikonek jak to robi większość innych serwerków :D

Jak będzie czas to i adminów posprawdzam :D Miłej nocy.

Opublikowano

Serwer warty polecenia.

I takie poczucie lubię, nie obraziłeś mnie teraz po tym jak się przyczepiłem do ikonek jak to robi większość innych serwerków :D

Jak będzie czas to i adminów posprawdzam :D Miłej nocy.

Nie ma problemu zapraszamy do nas przetestować kilka rzeczy i wyrazić swoją opinię :D

Nie jestem człowiekiem który przyjmuje tylko pozytywne opinie ponieważ nie pozytywne a negatywne opinie pomagają polepszyć serwer bo widać co komu może się nie podobać i to zmienić lub ulepszyć :D

A wiem że będąc miłym kulturalnym i uprzejmym można więcej osiągnąć i zachęcić ludzi do czegokolwiek bo taka osoba czuje się dobrze w takim towarzystwie, jestem osobą którą sam chciał bym spotkać więc widać jak prowadzę rozmowę z innymi użytkownikami oraz sam serwer :D

Miłej nocy również :D

banner1.gif

Opublikowano

Minusy:

- Usuńcie te gwiazdki na spacerach... brzydkie są

- Aham... Kanałów max5 jest 5 a max2 jest 10 .-. róbcie po równo bo to brzydko wygląda

- Strefa klanowa za nisko

Plusiki:

+ Fajna strona z panelem i różnymi duperelami

+ Fajny banerek oraz prezentacja

+ Korzystacie z XBota z MPC od @Catha :D Popieram!

Końcowa ocena : 5/10 Pozdrawiam, Krzysztof <3

Telegram: @krystekkk2
TS3: Teamalko.pl
Mail: [email protected]
GG: 61392960

Opublikowano

Minusy:

- Usuńcie te gwiazdki na spacerach... brzydkie są

- Aham... Kanałów max5 jest 5 a max2 jest 10 .-. róbcie po równo bo to brzydko wygląda

- Strefa klanowa za nisko

Plusiki:

+ Fajna strona z panelem i różnymi duperelami

+ Fajny banerek oraz prezentacja

+ Korzystacie z XBota z MPC od @Catha :D Popieram!

Końcowa ocena : 5/10 Pozdrawiam, Krzysztof <3

Co do minusów to wytłumaczę :D

- Gwiazdki to kwestia gustu wielu się podoba i nam również więc zostaną :3

- Max 2 jest tyle ponieważ wiele osób szuka prywatnego kącika aby pogadać w (4 oczy) i takich osób jest najwięcej więc kanałów jest 2x tyle

- Według mnie strefa klanowa jest odpowiednio ustawiona wiadomo najpierw partnerzy itp publiki i potem klanówki :D

Dziękuję za opinię :D

banner1.gif

• 3 tygodnie później...
Specjalista
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...