Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję wspólnika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 

jestem właścicielem serwera, który mam zamiar za niedługo otworzyć. Ciężko pracowałem, aby doszlifować wszystkie szczegóły, a teraz jestem już na ostatniej prostej i postanowiłem znaleźć sobie osobę z którą mógłbym kontynuować swoje dzieło. Poszukuję osoby odpowiedzialnej, rozsądnej oraz z przynajmniej podstawowymi umiejętnościami prowadzenia serwera. Od siebie oferuję poza przyjemną współpracą pewien procent "udziałów w firmie", o czym porozmawiamy poza forum. Oczywiście tak jak zyski, również podzielimy między siebie wydatki. 

Pozdrawiam!

Opublikowano

Sprawa wygląda tak:
@sszumek ma zrobione nawet dużo, ale wymaga od razu żebyśmy bez żadnych gwarancji, że serwer wypali dali 60zł na opłacenie vps. 

a6oBNtj.gif

Opublikowano

Sprawa wygląda tak:

@sszumek ma zrobione nawet dużo, ale wymaga od razu żebyśmy bez żadnych gwarancji, że serwer wypali dali 60zł na opłacenie vps. 

Gwarancji nigdy nie ma, od siebie daję dużo z własnej kieszeni i tak. Zresztą, wyjaśniliśmy sobie wszystko na pw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...