Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam opinii] Tani VPS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam hostingu taniego z płatnością paysafecard. Anty DDos ni musi mieć bo to vps tylko do testów 

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Witam szukam hostingu taniego z płatnością paysafecard. Anty DDos ni musi mieć bo to vps tylko do testów 

microvps.pl, lvlup.pro? Zależy jak długie testy mają być bo jest parę firm co pozwalają testować swoje usługi przez jakiś czas. 

Opublikowano

Jestem zadowolony z VPS'a na lvlup. Mam tam właśnie boty pod serwer i od pół roku jak z nimi jestem to nie miałem problemów - polecam.

Opublikowano

aż takiego vpsa nie chce od lvlup.pro jakiś z 512 mb lub 1GB ram to jest do tesowania różnych aplikacji, skryptów najlepeij bez limitu transferu 

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Arubacloud w ofercie za 5zł ma 2 TB transferu/mc - również polecam, stabilne serwery 

Ma być płatność psc :) 

aż takiego vpsa nie chce od lvlup.pro jakiś z 512 mb lub 1GB ram to jest do tesowania różnych aplikacji, skryptów najlepeij bez limitu transferu 

Nie wspomniałeś jaką wirtualizację potrzebujesz ale po małym budżecie wnioskuję, że nie gra roli. Jeśli ma to być faktycznie słaba specyfikacja możesz kupić jakiegoś vps'a z low endu z płatnością raz na rok za parę dyszek tylko płatność wyłącznie przelewem. 

Opublikowano

Arubacloud za 5 zł powinien być spoko. Ale jak zainteresowany PW dam ci niepotrzebnego vps'a który wygasa xD ja do cb napisać nie mogę

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano

Mintshost.pl (po godzinie 22:00 - 22:30 14 zł za OpenVZ)

Ewentualnie Aruba

Nikt normalny nie weźmie mintshosta. Nawet do testów no chyba że chce mieć co 10min wyłączanego vps.

Aruba nie ma płatności psc.

Weź lvlup

39c6ab5b0864c.jpg

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Na gametris.com znajdziesz coś mniejszego z płatnością PSC, a jak nie gametris to lvl.up

Na arubie chyba nie ma psc, ale możesz się do nich odezwać o darmowy okres próbny najtańszej oferty - to przyznają Ci na miesiąc, często przyznawali te usługi do testów więc warto spróbować.

Opublikowano

Powinniście dostać order koparki miesiąca, temat z końca kwietnia, nie uważacie że on już chyba coś wybrał?

Sugeruję aby jakiś mod zamknął temat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...