Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt do Elfbota na otwieranie plecaków

Bosch_127

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam skryptu do elfbota na otwieranie pustego backpacka ( BP ) a zamykanie pełnego!

Mój główny bp ma 34 sloty i ma id 10324 w nim mam około 20 zwykłych bp których nie mogę wszystkich otworzyć gdyż zabrakło by mi miejsca na konsoli.

Oczywiście serwer prywatny nie zwykły więc mam wysoki lvl i dużo capa!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Po co ci do tego skrypt?W cavebocie masz "Open next BP" i w targetingu loot monster bot traktuje tak również twój backpack. Włóż backpack w bacpacka jak masz 20bp to jeden w drugi trzeci w następny itp.Potem otwórz mainbp i bot będzie zbierać loota jak zapełni miejsce w jednym to sam otworzy ci drugi i zacznie znowu zapełniać lootem.

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Pomogło dziękuję.

Natomiast do przenoszenia loota i otwierania bagów w martwych mobach muszę używać skryptu bo normalnie nie działa!

Piszę id przedmiotu "e" nazwa obojętnie i nic nie robi.

Mam zaznaczone te opcje o których pisałeś ale dział tylko skryptami.

auto 50 moveitems 3554 'backpack'
auto 50 moveitems 8053 'backpack'
auto 50 moveitems 3366 'backpack'
auto 50 moveitems 3420 'backpack'
auto 50 moveitems 3392 'backpack'
auto 50 moveitems 6548 'Backpack'
auto 50 moveitems 3414 'backpack'
auto 170 listas 'otwieranie baga' | openitem 10325 1 Demon dust

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ale mi się elfbot odpala przy krakowaniu żeby była pełna wersja elfbota!

Musze to odpalić specjalnym programem elfbot ng final crack.

Dwa razy za pomocą tego programu nie mogę skrakowac a jak zrobie tak jak ty piszesz to uruchamia się wersja trial elfbota!

Chyba ze muszę pobrać innego elfbota którego krakuje się raz a dobrze a nie za każdym razem uruchomienia tibia.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dzięki rozwiązaniem było uruchomienie następnego elfbota jako administrator!

Natomiast mam ostatnie pytanie, nie działa mi aimbot mimo że chyba wszystko mam własciwie ustawione!

Aim Lidera mam wpisanego, atack, i typ ataku oraz zaznaczone auto combo para/lider target, lock a lider target oraz execute auto i nic?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wiem juz troche poznałem elfbota i tak robię praktycznie ze wszystkim!

Jestem pewien że robię wszystko poprawnie ale nie działa.Tak samo miałem z cavebotem i podnoszeniu loota mimo właściwego ustawienia musiałem to ustawić skryptami bo inaczej nie działało!

Może ktoś napisać mi skrypt na zaznaczanie celu jaki zaznaczy wpisany lider?

Przydał by się też na chodzenie za liderem żebym po zaznaczeniu celu za każdym razem znowu nie wchodzić i dawać fallow.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zobaczylem w czym jest problem ale nie wiem jak temu zaradzic?

Jak knightem zaznaczę atack, hur strike a magiem sd rune to nie działa natomiast jak wezmę dwóch magów i w atack wybiorę im sd rune to działa!

Natomiast EK nie może używać runy sd a chciał bym go za aim lidera i żeby bił z exori hur?

Co teraz zrobic?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pewnie czary są na pomarańczowo, wtedy nic nie poradzisz. Możesz jedynie ustawić, że po napisaniu danego słowa postać wykona jakąś akcję.

Napisz tutaj, bo strasznie odbiegłeś od treści tego tematu :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...