Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozmazany avatar w grze

Detonator3000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,
Otóż mam problem ze swoimi avatarami steam i csgo. Problem polega na tym, że jak ustawie avatar na steam to jest wszystko ok, ale gdy wchodzę do csgo to avatar jest rozmazany ma potępione boki i widać pełno pixelozy jak ktoś wie jak to rozwiązać to bym prosił o pomoc. sad.gif

Opublikowano

Tremo niestety ale tak dodam jescze ze moj znajomy ustawil taki sam avatar jak ja mialem i on nie ma rozmazany a ja mialem. Ani on ani ja nie edytowalem avatara.

Sprawdź spójność plików.

Ex Lider Counter-Strike

Odkrywca
Opublikowano

U mnie wina była po jakości ustawienia karty graficznej i samych ustawień w cs:go.

Małe korekty i było elegancko.

Pozdrawiam.

Opublikowano

steelie na co dzień gram 4:3 ale tez probowalem i patrzylem ten awatar na 16:9 , 16:10 i wszedzie tak samo wygladal 

eqx mozesz powiedziec jaka masz karte graficzną? A jezeli od nVidi to mozesz podac ustawienia?

Odkrywca
Opublikowano

steelie na co dzień gram 4:3 ale tez probowalem i patrzylem ten awatar na 16:9 , 16:10 i wszedzie tak samo wygladal 

eqx mozesz powiedziec jaka masz karte graficzną? A jezeli od nVidi to mozesz podac ustawienia?

AMD więc nie pomogę ale wpisz na necie dużo tego jest.

Opublikowano

Po reinstalacji dalej rozmazany?

Może tutaj coś znajdziesz https://www.youtube.com/watch?v=TIJPWZmsDiE

Ex Lider Counter-Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...