Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plugin TAB

Szeeski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , potrzebuje pluginu obojętnie jakiego na tab liste z configiem , tak zeby go tylko wgrać i zedytować pomorze ktoś 1.8 spogot bo z funny mi nie działa :P 

Opublikowano

NovaGuilds?

W sensie Ty chcesz kod sobie wziąć?

chodzi mu, żeby był to plugin, który pozwoli stworzyć tabliste, bo ta z funnyguilds nie działa

@topic

może spróbuj novaguilds, bardziej rozbudowany plugin no i ma tabliste.

fKJeAI4.jpg

Opublikowano

NovaGuilds?

W sensie Ty chcesz kod sobie wziąć?

Potrzebuje tylko samego pluginu na tabliste nie na gildie i z confgiem czyli z jakas lista nwm z neta zeby se ja zedytować tylko ? Masz takie coś  / potrzebuje plikow tylko zeby wrzucic je do serwera i bedzie dzialac wszystko ok gotowa jakas lista bo jak narazie nic nie dziala na 1.8 spigot a potrzebuje widzialem gdzies na serwerach ze ludzie maja tablisty

Opublikowano

No bo tab w FG nie działa. Są przecież forki, musisz ich użyć jak chcesz mieć tab na 1.8. W NG masz wszystko, możesz sobie łatwo zaimportować wszystkie dane z FG na NG.

Dodaj mój nick do posta jeśli potrzebujesz pomocy | Piszę pluginy na zlecenie | Pomagam z Linuxem

newlogo.png

Opublikowano

No bo tab w FG nie działa. Są przecież forki, musisz ich użyć jak chcesz mieć tab na 1.8. W NG masz wszystko, możesz sobie łatwo zaimportować wszystkie dane z FG na NG.

Ale novaguilds to plugin który tworzy gildie ja mam np plugin factions a chce odzielnny  plugin na tab liste czyli bedzie nw ip ping data i wgl tylko zeby on dziala na to 1.8 

Opublikowano

Tabów masz na pęczki: https://www.spigotmc.org/resources/tablist.5776/

Upieram się na te gildie z tabem, bo w sumie to chcesz chyba osiągnąć. Zazwyczaj pluginy na gildie mają swoje taby i wspierają więcej funkcji pluginu, np. rankingi.

Sluchaj przyjacielu , ten novaguilds wywala mi na serwerze errory na czacie i nie chce go bo niby ludzie mowia ze jest zly wiec wierze im chcial bym go zobaczyc u kogos na serwerze gdzie dziala poprawnie ! 

Opublikowano

Proszę bardzo: VictoryCraft (i tak nie mój serwer, nie reklama jak coś)

Ufaj ludziom którzy nie mają pojęcia albo autorowi... Logi wyślij na PW/Email/XMPP/Github jak potrzebujesz pomocy.

Ja Cię nie namawiam do mojego pluginu, tylko do użycia forka FG np. od @mate1337 (http://www.mpcforum.pl/topic/1575389-plugin-funnyguilds-18-110-reloaded-by-mate1337/)

Dodaj mój nick do posta jeśli potrzebujesz pomocy | Piszę pluginy na zlecenie | Pomagam z Linuxem

newlogo.png

Opublikowano

Mam pytanie jak usunac npc z tablisty ?

47a1cb4d7a47a.png

bo jak latam po mpie one sie pokazuja raz znikaja ? 

Opublikowano

Skonsultuj to z dokumentacją pluginu na NPC lub napisz do autora.

A masz jeszcze jakis plugin ktory pokazuje taka tabliste ale w bok a nie w dol bo mi sie wydaje ze jak wejdzie wiecej graczy to tabele pojdzie w dol 

Opublikowano

Tab od 1.8 działa inaczej niż w 1.7, teraz jest w dół.

A wiesz może jak usatwic np w pluginie fg zeby byl tag w nawiasie kolo nicku i innego kolru np [LAYS] Szeski

Opublikowano

Tab od 1.8 działa inaczej niż w 1.7, teraz jest w dół.

A wiesz może jak usatwic np w pluginie fg zeby byl tag w nawiasie kolo nicku i innego kolru np [LAYS] Szeski

jak ustawisz przynajmniej 80 slotów, to tab pójdzie w bok. Co do tabu 1.8+1.7 jest to wykonalne (i mam zrobione, ale za darmo nie daje)

Opublikowano

@up W 1.8 tab nie zależy już od ilości slotów jak w 1.7, mylę się?

I tak i nie, w przypadku gdy ilość slotów jest ustawiona na 20, to maksymalnie (nawet przy większej ilości graczy) będzie się wyświetlało 20'stu na  tabie. Gdy będzie jeden gracz na serwerze a nawet 1000 slotów, to mimo to na tabie będzie tylko 1'dna komórka

Opublikowano

Mam Tab itp w core, mozemy się dogadać n a pw ;)

Szukam osób, które chcą stworzyć ze mną serwer, więcej informacji na priv

Opublikowano

Mam Tab itp w core, mozemy się dogadać n a pw ;)

Ty zapewne chcesz pieniądze za to ? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...