Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Toć już mogłeś dopisać aktualizację pod wersję już odświeżoną, od Wruczka. Tak to tylko pogorszyłeś tego raka, dając szanse serwerom 1.10 z tym współistnieć. Do tego lipnie, bo z tego co widzę to tablista w głównym wątku.

EDIT: jednak jest asynchroniczne wysyłania pakietów! Łał.

Gość dominik148
Opublikowano

Wreszcie ktoś zrobił na 1.10  :)

Może wreszcie Polskie "serwery" pójdą do przodu XDDD !  +

//edit

Możesz dodac:
1.komende /itemy w gui zeby pokazywało w lore na itemie ile mamy w eq/enderchest oraz ile mamy wszystkiego razem.

2.Skarbiec gildii.

Opublikowano

plugin testowany działa dobrze , taka prośba do właścicieli serwerów  macie już nawet gildie z tabem na 1.10 plz zróbcie serwery na tą wersję :)

Opublikowano

Jak coś, to piszcie co mam dodać - może znajdzie sie to w pluginie :) 

Wszelakie komentarze, opinie zastrzeżenia również mile widzane, byle konstruktywne - w celu polepszenia działania pluginu 

Opublikowano

Hehehe dodaj logblocka dla właściciela gildii xD

O

/V\

/''\

Opublikowano

średni plugin a i tak nikt pewnie go nie użyje na serwerze.

A co ci w nim nie pasuje? Poprawie - proste. Czy ktoś go użyje, czy też nie ze względu na obecne wsparcie wersji to co innego. Jeżeli będe mieć siły, chęci, czas, to zapewne poszerzę wsparcie pluginu o kolejne wersje

Opublikowano

@PolskiRiko

Specjalnie dla cb, update! xD

Dodałem do configu enderchesty, enchant'y. Raczej to nie była wina kodu, tylko błędnej konfiguracji z Twojej strony - prawdopodobnie. 

Obecnie zastanawiam się nad tym log block'iem, ciekawa funkcja :) 

Opublikowano

Hmmm, fajnie się prezentuje, może podkradne jedną z pozycji :D

z githuba możesz kraść do bólu

Opublikowano

siea - kiedy pierfszy serwer na tym pluginie? ;_;

ja aktualnie przygotowuję :) więc poproszę jakis mega update przydało by się /g itemy w gui i poprawione te jajko na kwadrat np :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jakoś tak wyszło że jestem po formacie i plany... hmm poszły sobie, na razie nie chce mi sie instalować jdk etc, itd... tak że póki nie nabiore ochoty, to nic nie tykam, aha no i refresz

Opublikowano

Dodaj :

- Komendę /ogloszenia (Z emmm qGuilds :PP)

- Skarbce gildyjne.

- Targi gildyjne? 

- Możliwość tworzenia nowych rang przez załozyciela gildii i nadawania im permów do czegoś tam...

- Komendę /darowizna i tutaj coś daje z np skarbca (Hehehe)

Mało wiem co się znajduje w pluginie ale jutro go przetestuje i dopisze :D

Sprzedam pliki z własnego serwera Minecraft! 

Na serwerze gra sporo osób (+200 graczy!)

Więcej informacji: 

https://www.mpcforum.pl/topic/1679824-sprzedam-pliki-z-wlasnego-serwera-minecraft-200-graczy-godziny-szczytu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...