Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Po formacie XenoBot przestał działać, pomocy

9396264

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do godziny 22:00 xenobot mi normalnie dziala, normalnie sobie bocilem, nie bylo problemów. Po zrobieniu formata xenobot przestal dzialac. Najpierw pisalo ze brakuje jakis tam plikow msv100.dll czy jakos tak, zainstalowalem microsoft redistrituable i problem zniknal. Na chwile. Wpisuje dane do logowania, te przy pierwszym uruchamianiu i xenobot sie wyłącza, bez zadnego komunikatu. Gdy załączam za drugim razem, wyskakuje tylko ikonka, ktora praktycznie od razu znika. Bawilem sie plikami hosts ale to nic nie pomoglo. Nie mam juz zadnego pomyslu co moze byc grane. Pomocy ! 

Opublikowano

Ten błąd się pojawia, jak nie masz właśnie tej biblioteki c++, spróbuj przenieść plik msv100.dll do c/windows/system32 i sprawdź czy zadziała.

Opublikowano

niestety nic to nie daje, posiadam te pliki w tych lokalizacjach, malo tego, pobralem je osobno i podmienilem je w tych folderach i nadal mam ten sam problem

Opublikowano

zainstalowałem również xenobota z oryginalenej strony, też nie działą, ale problem tym razem wygląda inaczej. Odpalam xenobota i wyskakuje cos takiego (zdjęcie), i nic się nie dzieje.

w77kuvd.jpg

Opublikowano

Błąd jest po tym jak klikniesz zaloguj, więc może to wina konta, sprawdź, czy zadziała na tym co Ci wysłałem na pw, jak nie to już sam nie wiem.

Opublikowano

ehh, nie pomogło, nadal to samo, a jak to wpisze na oryginalnym xeno to wyskakuje ze zly passy i efekt ten sam - wylacza sie :( nie masz juz zadnyh pomyslow co moge zrobic?

Opublikowano

mam identycznie, włączam xeno, wyskakuje komunikat że `xeno is up to date` chcę odpalić okienko do logowania.. i niestety ikonka znika po najechaniu na nią kursorem : /
help, please! 

Opublikowano

rozwiazalem problem, w moim przypadku wina byla najnowsza wersja windowsa 10, gdy cofnąłem ta aktualizacje w ustawieniach, wszystko chodzi bez problemu, jak przed formatem :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...