Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MBoy - Ogarnięty plugin na Boy i Sand Farmery jak i AutoFosy

Mikin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, macie tutaj w końcu porządny ogarnięty plugin bo, jedyne co w sieci można znaleźć to albo nie ogarnięty plugin albo skrypt po prostu na to, a nie trzeba dawać argumentów na to że plugin lepszy :) Config można dowolnie Edytować więc luzik 
Tutaj jest Config: 

moat:
  enabled: true
  itemType: ENDER_PORTAL_FRAME
  itemData: 0
  itemName: "&b&lKopacz fosy"
  itemLore:
  - "&aKopie {DEEP} blokow pod soba"
  - "&adzieki czemu ty nie musisz sie meczyc :P"
  howDeep: 100
  stopOnLiquid: false
  ignoreLiquid: false
  tickDelay: 20
  tickInterval: 5
  cLine1: "dgd"
  cLine2: "gpg"
  cLine3: "dgd"
  ingredients:
    d: DIAMOND_PICKAXE
    g: GOLD_BLOCK
    p: ENDER_PEARL
sander:
  itemType: SANDSTONE
  itemData: 1
  itemName: "&e&lFabryka piachu"
  itemLore:
  - "&6Zmienia {DEEP} blokow pod soba na piasek"
  cLine1: "isi"
  cLine2: "sis"
  cLine3: "isi"
  ingredients:
    s: SANDSTONE
    i: IRON_SPADE
boyfarmer:
  itemType: BEDROCK
  itemData: 0
  itemName: "&9&lBoyFarmer"
  itemLore:
  - "&6Zmienia {DEEP} blokow pod soba na obsydian"
  cLine1: "wol"
  cLine2: "odo"
  cLine3: "low"
  ingredients:
    o: OBSIDIAN
    d: DIAMOND_BLOCK
    w: WATER_BUCKET
    l: LAVA_BUCKET

Download pluginu: http://www.mediafire.com/file/ksnbkd2lrbjb8tz/MBoyPublic.jar

Skan: https://virustotal.com/pl/file/bea86c54460ebd550ad88894108199fb6c2a67a50ffab12f0b2ac669bde842dd/analysis/1492821607/

Daj tą łapke za prace :)

Java 7 + Na spigota :) - Bukkit również działa ale chciałem sprecyzować. Z wersjami również nie powinno byc problemu.

Autorem jestem ja :)

Opublikowano

Jesli jest on uzywany na innym serwerze - autor pluginu ma prawo wystapic o pelny dostep do serwera (konsola, FTP)

Skończ waść wstydu oszczędź. Ten Twój EULA jest po prostu śmieszny, napisałeś plugin w jeden wieczór na kolanie i oczekujesz bóg wie czego.

Drodzy użytkownicy, nie używajcie tego projektu ze względu na własnościową i groźną licencję. Mogę jednak gwarantować, że bytecode zawarty w pliku publikowanym w czasie pisania tego postu jest bezpieczny i nie zawiera tak zwanych ,,backdoorów". (no, przynajmniej ja nic nie znalazłem, ale to są trzy klasy na krzyż).

Edit: jeszcze dla śmiechu wklejam:

Uzywajac pluginu - osoba ktora go uzywa automatycznie zgadza sie na warunki ponizszej licencjiUsuniecie licencji nie oznacza, ze przestaje ona obowiazywac!Plugin MBoy zostal stworzony przez MikinaZmiana nazwy pluginu na inna niz ta, ktora zostala wpisana przez autora do pliku plugin.yml, jest zabronionaZmiana autora pluginu w pliku plugin.yml jest zabronionaJakakolwiek modyfikacja pluginu, jego kodu jest zabronionaPlugin ten moze byc uzywany wylacznie wtedy, gdy autor oficjalnie zatwierdzil uzywanie go na danym serwerzeJesli jest on uzywany na innym serwerze - autor pluginu ma prawo wystapic o pelny dostep do serwera (konsola, FTP)Jesli plugin zostanie upubliczniony - winnym tego jest osoba ktora w jakikolwiek sposob go otrzymala i w wyniku tego rozprowadzaEwentualne upublicznienie pluginu jest niezgodne z intencjami autora i lamie prawo Rzeczypostpolitej PolskiejAutor, ktore ma wszelkie prawa autorskie do tego pluginu, nie zyczy sobie, aby byl on upublicznianyBiorac pod uwage powyzsze intencje autora i ustawê z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych:  - wszelkie rozprowadzanie tego pluginu poza serwerami, ktorym autor pozwolil na uzywanie pluginu jest zabronione  - winna w swietle prawa jest osoba, ktora plugin rozprowadzaPrawa autorskie naleza wylacznie do autora i nigdy nie przejda na inne osobyZgodnie z ustaw¹ z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych - prawa autorskie wygasna 75 lat po smierci autoraDo tego momentu - licencja obowiazuje z pelnia swej mocy prawnej

Dodaj mój nick do posta jeśli potrzebujesz pomocy | Piszę pluginy na zlecenie | Pomagam z Linuxem

newlogo.png

Opublikowano

Takie troche kopiuj wklej licencji jaką znalazłem, zedytuje, napiszę że poprostu oczekuje nie zmieniania nazwy pluginu ;)

Edit: Albo lepiej, zignorujcie ją, pozwalam na wszystko, oprócz zmiany nazwy bez pozwolenia. Dziękuje tyle w temacie :) 

Ps: nie usuwajcie pliku licencja, tylko jego zawartość jak coś bo plugin się nie włączy bez pliku.

Opublikowano

XDDDDDDD
XDDDDDDDDDDDDD
XDDDDDDDDDDDDDDD

Halo policja, proszę przyjechać na MPCForum.

@topic

Troszkę słabo, że reklamujesz swoje forum pod komendą :)

Z tego co wiem jest to zabronione

@Synek @Biter. Mam rację or not?

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

• 1 rok później...
  • 1 rok później...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano
Dnia 24.09.2020 o 11:45, Diablo33 napisał:

można link nowy bo ten już wygasł lub czy wyśle mi ktoś na prv ?

Linka już prawdopodobnie nie zobaczysz bo za późno, A na następny raz nie przywracaj tematu z 22 kwiecień 2017 lepiej jak byś napisał do twórcy tematu na priv.

MPCForum Baner (4).png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...