Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Tibia, zacina się przez brak odpowiedzi, używam XenoBota

9396264

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wjf46eB.jpgwC3iYAX.jpgPodczas stawiania bora na serwerze ots po pewnym czasie tibia przestaje odpowiadac. Postac stoi w miejscu i nic nie idzie zrobic, kilknac, tak chocbym zrobil zrzut z ekranu, w tibi mnie wylogowuje po paru chwilach a u góry okienka gry jest napisane ze program nie odpowiada. Można tylko wyłączyć i wtedy wyskakuje drugie okienko czy zamknąc program czy poczekac az zacznie odpowiadac. Te 2 nie dziala, moge tak czekac godzinami i nic sie nie zmieni. Po kliknieciu zamknij pojawia sie informacja ze system windows szuka problemu ale niestety nic nie wyskakuje a tibia zamyka sie po paru sekundach. Jak myslicie, co moze byc przeczyna? kiedys bocilem na xenobocie na rl i nic takiego nie bylo. Odinstalowalem klienta gry i xenobota i zainstalowalem na nowo i nic. Jakie macie pomysly? to jest wina xenobota czy tibi? A moze moj laptop cos ma z grafika na przykad, jakies nieaktualne sterowniki czy cos? Nie mam pomyslu, prosze o pomoc. Dołączam dwa screeny z gry jak to wygląda. Z góry dziękuje za pomoc. Aha i mam laptopa lenovo Y50 z intel core i7-4720HQ 2.6 ghz <> 8 gb ram <> windows 10 <> gtx 960

Opublikowano

No ale pomyśl, kto jak nie Ty może to sprawdzić? Pograj przez jakiś czas bez odpalonego bota, jeżeli nie zdebuguje to lista możliwych przyczyn się skróci.

Opublikowano

@Marchwj

jest to na pewno wina xenobota, na pandoriumx oraz na oryginalnym forum xenobota widnieje ten sam problem, nie jestem jedyny. Jednak różnica tutaj taka, ze przynajmniej jedna osoba mi tutaj odpisuje,tam nic xD masz jakieś pomysły co to może być? ewentualnie gdzie jeszcze mógłbym napisać o swoim problemie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...