Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przelew PSC?

Character

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, wiele ludzi oferuje mi jako zapłatę za pracę PSC, tylko problemem jest to, że nie gram w gry, więc nie za bardzo mam na co to wydać. Czy znacie jakieś strony, na której można wpłacić PSC, a później wykonać przelew na konto bankowe? Może być nawet prowizja odciągnięta :P

.

Opublikowano

Możesz to zrobić zakładając konto mypaysafecard, jednorazowa wypłata środków niezależnie od kwoty to 20 zł dlatego możesz to robić np. po uzyskaniu większej kwoty.

Możesz oczywiście użyć skrilla bądź innych strona ale 1 opcja jest chyba najbezpieczniejsza.

Opublikowano

Skrill & Kupowanie skinów do CS:GO i sprzedawanie na np: opskins.

@Neeson aż tak to mi się z tym pieprzyć nie chce :P

@carbonx no 20zł to jednak za duża prowizja :D

20zł np przy 300zł to dużo? lepszego sposobu nie ma na wypłate psc.

Opublikowano

Na gieldach typu zarabiam.com mozesz u jakiegos kantorowicza przeprowadzic wymiane. Z tym, ze przelicznik to np. 0.8.

Opublikowano

Na gieldach typu zarabiam.com mozesz u jakiegos kantorowicza przeprowadzic wymiane. Z tym, ze przelicznik to np. 0.8.

Przy czym nie jest to bezpieczne rozwiązanie.

Opublikowano

Skrill & Kupowanie skinów do CS:GO i sprzedawanie na np: opskins.

@Neeson aż tak to mi się z tym pieprzyć nie chce :P

@carbonx no 20zł to jednak za duża prowizja :D

20zł np przy 300zł to dużo? lepszego sposobu nie ma na wypłate psc.

@Neeson no dobra, przy 300zł, ale ja bym chciał wypłacać co 100zł, nie co 300 ;)

.

Opublikowano

Przy czym nie jest to bezpieczne rozwiązanie.
Kilkadziesiat pozytywow i kur... gosciu bedzie ryzykowac reputacja dla jakichs glupich kodow psc? Co prawda istnieje prawdopodobienstwo, ale nikle i trzeba sobie kogos z dobrymi opiniami dobrac. Najlepiej niech Twoi klienci daja 2x50 zamiast 1x100 i ugraj juz sobie jak wymiana przebiegnie. Np. ja pierwszy pozniej ty i po tym powtorka - zawsze w razie czego mniej stracisz ;).

Mnie kiedys uzytkownik z ranga Elita z make-cash (a raczej ktos mu sie wlamal na konto) okradl co prawda na 200 pln - z mojej glupoty. Cale szczescie, ze nie wyslalem mu przelewu od razu na 400 pln. Wiec jak widac nawet takie sytuacje sie zdarzaja i nie ma nigdy pewnosci na 100%. Tez mozesz wywnioskowac zlodzieja po pisowni - np. pisze, ze szybko bo nie ma czasu lub ze nie chce sie bawic na czesci tylko od razu wszystko etc.

A najsmieszniejsze jest to jak kiedys mnie jeszcze oje*al majnkraftowy youtuber o nazwie ZejderPvP - dla 50 pln zjeb*c sobie opinie - trzeba byc debilem, ale jak widac pelno takich frajerow.

Moral z tego taki, ze praktycznie kazdy moze orypac nie wazne czy ma wysoki stopien, czy ma widownie - nie ufaj nikomu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...