Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Magebotem

avironek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, wykonuję wszystko jak w poradniku, znajdującym się tutaj http://www.mpcforum.pl/topic/1604847-darmowy-magebot/. Pobrałem i zainstalowałem bota, na partycji F. Pobrałem Volume serial. Teraz w Volume serial wybieram partycje F wpisuje cyfry losowe, (próbowałem też wszystkie które są na górze postu). Klikam change serial number, pyta czy na pewno. Klikam okej i otrzymuje komunikat ,,Could not open disk" .Próbowałem na dwóch niezależnych komputerach i cały czas to samo. Czy ktoś miał podobny problem?? I jak temu zaradził?

Opublikowano

Ale te seriale które są przypięte do postu to są seriale do magebota a volume serial to nic innego jak serial dysku czaisz? Gdy zmieniasz volume serial to tam mają być tylko cyfry i ma być ich 8.Zmień na cokolwiek np 25674575 i daj change serial number.Następnie zresetuj kompa odpal magebota i wpisz klucz który jest przypięty lub znajdź na jakiejś brazolskiej stronce serial keya i tyle

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

wpisuje ten klucz i co pozniej mam kliknac? klikam add this computetr to my account to mi otwiera strone internetowa, tam dalej wpisuje kod i wyrzuca mi caly czas to ,,We do not have this license in our database. You can purchase a license or have your license resent to your email here." . probowalem ze wszystkimi opcjami i jak klikam korzstj z probnej to mi go zamyka. moglbys nagrac film jak to robisz ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...