Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dakota2 [NZ]

Dakota2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer nudny póki co, mam nadzieje ze sie rozwinie fajnie, ale 1 mapa do dropu gdzie jest 1 boss i 3 metki do bicia to słabo.

Opublikowano

Serwer nudny póki co, mam nadzieje ze sie rozwinie fajnie, ale 1 mapa do dropu gdzie jest 1 boss i 3 metki do bicia to słabo.

Nudny i zrobiony na od3,14erdol. Patrząc na to, że serw stoi na source to JEDYNE co zrobili, to 4 strony eq. Pozostałe rzeczy jak sprzed paru lat albo na serwerze medium. Pograłem chwilę i stwierdziłem, że poczekam na lepsze czasy. Ludzi jak na tłumaczenie na 10 języków (przy czym polski to chyba zerżnięte z Arianei ze złym kodowaniem, oczy krawią) strasznie mało, najwyraźniej nikomu się taka fuszera nie widzi (ściągając gotowca Cortiuma od Lajka dostajemy bardziej dopracowany serwer xD )

Opublikowano

Nic ciekawego. A to, że zagraniczne dłużej stoją niż polskie jest chyba normalne. Tam się stawia dla zabawy z lekką ręką, a w Polsce janusze biznesu dostają wylewu jak widzą kwotę większą niż stara, kochana złotówka

Jestem jak Magda Gessler
Hejtuję, obrażam, niszczę..
A sam lepiej nie zrobię.
nIMl0Hd.png

• 4 miesiące temu...
  • Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...