Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Margonem

Almodtam

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

LRECHcP.png

Można iść do przodu, atakować, w sumie tyle.

I pytania ode mnie: kto w grupie ma pierwszy ruch? Jaka jest kolejność ruchów w walkach grupowych: najpierw każdy z grupy jednej, potem każdy z drugiej czy na przemian jedna z tej, druga z tamtej?

Opublikowano
2 godziny temu, Almodtam napisał:

LRECHcP.png

Można iść do przodu, atakować, w sumie tyle.

I pytania ode mnie: kto w grupie ma pierwszy ruch? Jaka jest kolejność ruchów w walkach grupowych: najpierw każdy z grupy jednej, potem każdy z drugiej czy na przemian jedna z tej, druga z tamtej?

W grupach ruch ma osoba z największym SA przeważnie jest to tropiciel/łowca nie ma kolejności ataku ustalonej wszystko zależy od SA może być ze atakuje 1 osoba z twojej grupy potem 3 z przeciwnej 

Opublikowano

Zglaszal go ktos do garmory? Ja z ciekawosci wlasnie zglosilem z linkami do yt. 

Jezeli macie racje to nic mu nie zrobia.a jak ja mam racje to usuna/zablokuja jego filmy w ciagu tygodnia ciekawe tez co mi odpisza.ale z margonem2.eu to nic nie odpisali mi tylko mnie zbanowali

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...