Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycena strony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Próbuję robić własną stronę, ale jak nic nie wskóram to posunę się do wynajęcia osoby by taką zrobiła. 

Przyjmijmy ten drugi koniec i szukam takiej osoby.

Strona ma zawierać:

+System użytkowników - Rejestracja, login, wylogowanie, profil (avatar, nick itp+możliwość zmiany hasła)

+Panel admina - Ustawianie ilości dostawania pkt., możliwość włączenia "Przerwy technicznej"

+System punktów - Początkowa liczba pkt to np. 1. Za wejście w daną stronę np mojastrona.pl/stronazapkt12142 dostaję X pkt (można ustawić w panelu admina). Ponowne wejście na tą stronę nie da pkt, ale po odczekaniu X godzin(do ustawienia w panelu) punkty można dostać ponownie. I gdyby byłaby taka możliwość to po okresie 24H strona, za którą dostajemy nagrodę zmieniałaby nazwę np. z "dssdf5d2" na "sdeiu".

+Top 10 użytkowników na podst. pkt.

+Co 24h użytkownikowi odbierane jest X(możliwość zmiant w panel admina) pkt.

+Bez szaty graficznej. Sam szkielet strony.

+Newsy na stronie głównej.

Ile kosztowałaby takowa strona ?

Ile za wykonanie profesjonalne?

Ile za wykonanie amatorskiej?

Opublikowano

Jeżeli ktoś miałby Ci napisać taki system całkowicie od 0, czyli bez bazowania na żadnym CMS'ie lub gotowym rozwiązaniu to tani freelancer weźmie około tysiąca złotych.

Firma około 2-3 razy więcej (musi przecież opłacić podatki, pracowników i jeszcze coś zarobić).

Może ze względu na to że nie potrzebujesz szaty graficznej uda Ci się trochę zbić cenę, ale z własnego doświadczenia wiem że taniej w tej branży wcale nie oznacza lepiej.

Uczeń
Opublikowano

Ja mógłbym napisać taką stronkę jeśli chciałbyś.

Programuję w php za pomocą frameworka laravel.

Do ceny możemy się dogadać, sam nie wiem ile za takie coś.

Zawsze możesz wrzucić na oferie i sprawdzić jakie firmy będą proponować ceny a ja zrobię i tak za połowe tej kasy, pozdrawiam.

Opublikowano

Ja mógłbym napisać taką stronkę jeśli chciałbyś.

Programuję w php za pomocą frameworka laravel.

Do ceny możemy się dogadać, sam nie wiem ile za takie coś.

Zawsze możesz wrzucić na oferie i sprawdzić jakie firmy będą proponować ceny a ja zrobię i tak za połowe tej kasy, pozdrawiam.

Czyli jak ja bym też brał połowę sumy od innych firm to drogą eliminacji:

Ja 50 zł

Ty 25zł

Ja przebijam 12,5zł

ty 50% 6,25zł 

ja pasuję i zbijam mu cenę :D

Wiesz jaką bułkę najciężej jest znaleźć na plaży?

WROCLAWSKĄ!

A nie, czekaj...

Tartą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...