Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Białeczko

Eldox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też polecam KFD, najlepsze według mnie,  smakowo bardzo dobre. Wcześniej miałem od Olimpu i szczerze mówiąc to je wywaliłem bo tak chu***o smakowało.

brak

Opublikowano

Ja ci mogę powiedzieć czego nie kupuj, a mam na myśli tanie badziewie. Lepiej wydać te kilka zł więcej i kupić coś lepszego, niż najniższej jakości białko.

Opublikowano

Uważaj, bo osoba, która zaczyna rozróżni tanie badziewie od produktu w dobrym stosunku cena/jakość. Nie trzeba płacić po 60-90zł/700-1000g, bo często płaci się potem już tylko za markę, patrz trec.

Opublikowano

Zależy od diety i tego ile Ci brakuje w niej białka, które dobijesz z odżywki. Weź sobie ilość porcji i przy użyciu dzielenia policz sobie.

Opublikowano

A wiesz w ogóle po co jest odżywka białkowa? Abstrahując od tego, że sam autor pewnie nie ma żadnej diety i po prostu kupuje odżywke.

Opublikowano

Kolega kupił białko od WK i mogę polecić, bo sam próbowałem. Dobra rozpuszczalność + super smaki. :)

Tylko cena może boleć. Za 100 to już można mieć 1kg izolatu lub 1,5kg WPC od KFD. Nie wiem co ma mieć to białko, że taka cena (oprócz dopisku "premium")

Opublikowano

Kolega kupił białko od WK i mogę polecić, bo sam próbowałem. Dobra rozpuszczalność + super smaki. :)

Tylko cena może boleć. Za 100 to już można mieć 1kg izolatu lub 1,5kg WPC od KFD. Nie wiem co ma mieć to białko, że taka cena (oprócz dopisku "premium")

To przez te nowe opakowania. Jednak kolega jeszcze znalazł w starych, to zapłacił bodajże 70 czy 80.

denzel.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...