Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bocenie a gra manualna

Kacapek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, bocę na tibi 10 z wyłączonym battle eye. Chce zrobić postać, na której będę trzymał całą kasę. Mogę normalnie grać na niej na tibii 11 bez ryzyka bana na postaciach, które aktualnie bocą? Czy może powinienem również wchodzić na tę postać z wyłączonym battle eye?

reklama

Opublikowano

Grając z battle eye czy bez jesteś tak samo zagrożony, najlepiej żebyś zrobił "bankiera" na innym komputerze co zmniejszy ryzyko. Na moim przykładzie powiem Ci że bocąc dziennie 3-4h co jakiś czas wykonuje jakąś czynność ręcznie, 2 msc bocenia i nie dostałem jeszcze bana  :D

Opublikowano

Ale chodzi mi o tego "bankiera". Jak zapobiec wyłapania bana na niego i jak na niego wchodzi żeby nie zwiększyć ryzyka bana na latających botach

reklama

Opublikowano

O ile kiedyś można było spokojnie bocić na jednym koncie, a na drugim równocześnie grać manualnie, to teraz nie polecam tak robić.

Ale chodzi mi o tego "bankiera". Jak zapobiec wyłapania bana na niego i jak na niego wchodzi żeby nie zwiększyć ryzyka bana na latających botach

Na Twoim miejscu bym się po prostu nie logował na tę postać, wtedy gdy bocisz.

2 msc bocenia i nie dostałem jeszcze bana  :D

Wtedy nikt nie słyszał o BattEye xD

Opublikowano

Do tej pory bocę osobnym kontem i ani main ani "noob" nie poleciał

Jeśli lecisz ostro na bocie tak jak koleś o nicku Himso co latał 8h dziennie na rosha mostek to po miesiącu dostał deleta, ja latam ostrożnie nie łeb na szyje odpalam i odchodzę od komputera bo to wtedy sam sobie plujesz w brodę. Nie chcesz bana a chcesz pobocić niestety trzeba czasem popilnować postaci. Taka jest moja rada  o.O

Opublikowano

Czyli jak nie latają żadne boty to mogę wchodzić na którym kliencie chce? Ehh trochę ciężko tak będzie. Non stop lata z 6 mc i co chwile trzeba któremuś kasę podesłać bo padnie ;/

reklama

Opublikowano

To że bankiem to rozumiem ale jak wchodzić na bankiera podczas gdy latają inne boty?

Do tej pory bocę osobnym kontem i ani main ani "noob" nie poleciał

Jeśli lecisz ostro na bocie tak jak koleś o nicku Himso co latał 8h dziennie na rosha mostek to po miesiącu dostał deleta, ja latam ostrożnie nie łeb na szyje odpalam i odchodzę od komputera bo to wtedy sam sobie plujesz w brodę. Nie chcesz bana a chcesz pobocić niestety trzeba czasem popilnować postaci. Taka jest moja rada  o.O

Te chary co latają to mam głęboko gdzieś. One mają zarobić a co się z nimi stanie to mnie nie interesuje. Na każdego 1 są 2 na zastępstwo dla tego się nie martwię :D

reklama

Opublikowano

W takim razie na bankiera najlepiej żebyś wchodził z oddzielnego komputera, tak robił/robi zuczkinns, inny komputer, inne ip.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...