Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Counter Strike

Paweu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dziś wchodząc w dział Counter Strike, nie mogłem znaleźć działu z cheatami, ani do 1.6 ani do GO, nawet zadnego spisu czy coś w tym stylu, dział o cheatach a nic takego tam znaleźć nie mogę, za mojego czasu moderowania taki owy dział się tam znajdował

Moją sugestią jest przywrócenie tych działów.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

jak też o to pytałem rok temu i napisali, że zawsze albo wstawiali fake z "prezentem", albo trzeba było płacić 

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Nie rozumiem idei tego działu. Skoro jest dział główny i tam nie ma żadnego zakazu na udostępnianie cheatów to czemu mielibyśmy to robić w oddzielnej formie skoro nikt ich nie publikuje? 

76561198102300375.pngAddFriend.png

Opublikowano

Nie rozumiem idei tego działu. Skoro jest dział główny i tam nie ma żadnego zakazu na udostępnianie cheatów to czemu mielibyśmy to robić w oddzielnej formie skoro nikt ich nie publikuje?

Jak już ktoś publikuje to i tak po kilku dniach przestaje aktualizować

Opublikowano

I szukaj w setkach tematach z problemami cheatów.

Ale nie rozumiem po co aktualizować? Co aktualizować? Cheat albo jest wykrywalny albo nie i do moderatora należny obowiązek sprawdzania tego (przynajmniej za mojego czasu tak było i tak robiłem) no a na nonsteam to wiadomo najstarsze cheaty z patchem v23 dzialają.

jak też o to pytałem rok temu i napisali, że zawsze albo wstawiali fake z "prezentem", albo trzeba było płacić

Wydaje mi się, że jest od tego moderator działu, aby utrzymywać w takich sytuacjach porządek 

Opublikowano

Wydaje mi się, że jest od tego moderator działu, aby utrzymywać w takich sytuacjach porządek 

Moderatorzy działu Counter-Strike? To oni istnieją? 

@topic Ok. rok temu wrzuciłem kozak haxa.... temat został usunięty bez żadnej wiadomości.

Radzę wywalić tych bezużytecznych KidModów i dać szansę komuś, kto się udziela np. @azakv

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

Moderatorzy działu Counter-Strike? To oni istnieją? 

@topic Ok. rok temu wrzuciłem kozak haxa.... temat został usunięty bez żadnej wiadomości.

Radzę wywalić tych bezużytecznych KidModów i dać szansę komuś, kto się udziela np. @azakv

Jak ci coś nie pasuje to pisz do GMów, a nie płaczesz tutaj.

Co do propozycji jestem za ;)

Opublikowano

Uważam że taki dział jest nie potrzebny.

--------------------------------------------------

A co do modów to jeżeli macie jakieś uwagi lub sugestie to napiszcie do nich, w ostateczności zawsze macie Gm'ów.

Jeżeli chodzi o kidmoda to jest to ranga testowa i to, że ktoś nim został wcale nie oznacza że awansuje na moderatora.

Opublikowano

I szukaj w setkach tematach z problemami cheatów.

Ale nie rozumiem po co aktualizować? Co aktualizować? Cheat albo jest wykrywalny albo nie i do moderatora należny obowiązek sprawdzania tego (przynajmniej za mojego czasu tak było i tak robiłem) no a na nonsteam to wiadomo najstarsze cheaty z patchem v23 dzialają.

Skoro cheaty nie są publikowane nawet w dziale głównym to nie sądzę, aby taki dział był potrzebny. 

^

Dalej tłumacz się tym jakim byłeś świetnym moderatorem

Opublikowano

Co to znaczy że nikt nie wrzuca? Tutaj powinna wam, moderatorom  automatycznie zapalić się lampka, aby sami ich poszukać i dodać na forum. Kiedyś jeszcze dawno dawno, za czasu dediego cheaty mogli wstawiać tylko moderatorzy.

Opublikowano

za czasu dediego 

haha dediii i jego proofy :> ciekawe co on teraz robi

@topic ja jestem na TAK, użytkownicy sami rozruszyliby temat... moderatorzy mogliby pilnować i nabiliby sobie postów i ilość wykonanych raportów 

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

Jestem sobie gościem z google i chcę szybko pobrać jakiegoś aima. Myślisz, że będę szukał przez kilka stron ogólnego gówna, gdzie większość to cs nie działa, albo wylewanie żali? Klikam wstecz i wchodzę na kolejne forum, gdzie mam wszystko na tacy. A wstawiać nikt nie wstawia, bo po c**j jak i tak nikt tego nie pobierze, bo zginie w ogólnym.

Jeśli nie chce ci się przeszukiwać to na samej górze masz taką lupę, wystarczy jej użyć. 

Znajdź mi tą lupą aima do csgo i wrzuć screeny jak to robisz.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Cheat dodany chociażby wczoraj, zginie po kilku dniach w stercie problemów, pytań itp.

http://www.mpcforum.pl/topic/1612350-elementary-hack-v21-steam/#entry13573249

Opublikowano

Co to znaczy że nikt nie wrzuca? Tutaj powinna wam, moderatorom  automatycznie zapalić się lampka, aby sami ich poszukać i dodać na forum. Kiedyś jeszcze dawno dawno, za czasu dediego cheaty mogli wstawiać tylko moderatorzy.

Czyli ja oraz reszta moderacji CS mamy poświęcać czas na szukanie cheatów bo nikomu się nie chce ich dodawać? Jeśli nawet mamy to robić to po co skoro większość z nich była by zaledwie kopią kopi. Poza tym moderator też człowiek i ma życie prywatne, obowiązki oraz potrzeby. Ponadto przypuszczam że użytkownicy skarżyli by się na vacbany za cheaty i składali by winę na moderację czyli nas bo to my byśmy je publikowali (czyt. kopiowali) mimo ze wiedzą czym grozi używanie owego wspomagacza.

Kopią (czyt. nie plagiatem) mam na myśli nie tylko fora jak i serwisy takie jak YT bo sami nie jesteśmy programistami by napisać cheat od początku.

Opublikowano

Czyli ja oraz reszta moderacji CS mamy poświęcać czas na szukanie cheatów bo nikomu się nie chce ich dodawać? Jeśli nawet mamy to robić to po co skoro większość z nich była by zaledwie kopią kopi. Poza tym moderator też człowiek i ma życie prywatne, obowiązki oraz potrzeby. Ponadto przypuszczam że użytkownicy skarżyli by się na vacbany za cheaty i składali by winę na moderację czyli nas bo to my byśmy je publikowali (czyt. kopiowali) mimo ze wiedzą czym grozi używanie owego wspomagacza.

Kopią (czyt. nie plagiatem) mam na myśli nie tylko fora jak i serwisy takie jak YT bo sami nie jesteśmy programistami by napisać cheat od początku.

Rozumiem Cie doskonale, ze moderator ma tez życie prywatne, ale ranga też do czegoś zobowiązuje.

Jeśli chodzi o bany, to już problem osób które używają cheatów, sami są tego świadomi, że są niedozwolone.

Opublikowano

Właściwie to co szkodzi dać taki dział na okres np. miesiąca? Jeśli w przeciągu miesiąca nie pojawi się tam kilka cheatów to nie dodawać go w ogóle. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Czyli ja oraz reszta moderacji CS mamy poświęcać czas na szukanie cheatów bo nikomu się nie chce ich dodawać? 

Nic nie rób. Po c**j masz się męczyć, płacą ci?

Właściwie to co szkodzi dać taki dział na okres np. miesiąca? Jeśli w przeciągu miesiąca nie pojawi się tam kilka cheatów to nie dodawać go w ogóle. 

Głos rozsądku. 

Bóg to twoje sumienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...