Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

System VAC nie mógł zweryfikować twojej sesji gry

SeberIXuS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

System VAC nie mógł zweryfikować twojej sesji gry.

Wyskakuje mi to zawsze i nie mogę grać matchmakingu. Jak wcześniej wystarczył reset Steam to teraz nic nie pomaga nawet ponowne uruchomienie kompa. Sprawdzałem spójność plików CS-a. Nic nie znalazło.

Co się dzieje i jak to naprawić?! Nigdzie na internetach nie znalazłem takiego przypadku .

Opublikowano

Też miałem ten problem, ale dostawałem automatycznie link do centrum pomocy i tam było opisane czym to było spowodowane. W moim przypadku trzeba było usunąć CCleaner, bo ingerował w pliki gry :)

Pomogłem? Zostaw plusika (+)! Dzięki!

Opublikowano

Nie posiadasz "podejrzanych" programów zewnętrznych?
Przykładem może być cheat engine.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Ja mam tak samo jak wchodzę na znajdź grę wybieram tryb włącza się po chwili wyskakuje mi system vac nie mógł zweryfikować twojej sesji gry nawet nie mogę wejść na żaden serwer pomocy pliss

Opublikowano

Ja np używałem razer synapse i to mi to blokowało, musiałem przeinstalowac synapse'a i wszystko działało. Raz problem wrócił i sprawdzenie plikow tez pomoglo

sygnatura.png

Opublikowano

Odinstalowałem CCleanera i nadal to mam.

Też miałem ten problem, ale dostawałem automatycznie link do centrum pomocy i tam było opisane czym to było spowodowane. W moim przypadku trzeba było usunąć CCleaner, bo ingerował w pliki gry :)

No sobra a dasz linka do tego?

Opublikowano

Może tutaj coś znajdziesz https://support.steampowered.com/kb_cat.php?s=bc3199d3eecf83ade6b6d61abac7e6c1&id=99

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Więc tak ja miałem ten sam problem i go rozwiązałem, więc tak:

1,Odpalić Steam 

2.W steam z listy Gier Wybrać Cs:go i kliknąć prawym myszy po czym wybrać właściwości

3.Wybieramy zakładkę Pliki Lokalne 

4.Klikamy w przycisk SPRAWDŹ SPÓJNOŚĆ PLIKÓW GRY

5,Reset steam 

6.Odpalamy CS'a 

Mi działa może i wam będzie działać 

Opublikowano

Robiłem to. Też mi zadziałoło za 1 razem. po kolejnym dniu znow sie zrąbało. Chyba bedę zmuszony to robic cały czas

Może tutaj coś znajdziesz https://support.steampowered.com/kb_cat.php?s=bc3199d3eecf83ade6b6d61abac7e6c1&id=99

Nie znalazłem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...