Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FariS [Dedyk] [Easy/Medium]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ładnie, hahahha

Z tego sie nie wywiniesz. Nie ma bata, że to jest photoshop ani nic z tych rzeczy. A GM tam stoi z nudów? Przechodził? No jaką bajeczkę wciśniesz swoim 100 graczom? xD

Napis w tabelce jeszcze dałoby radę ładnie podrobić nawet w paincie, ale te logo GM na minimapie? 

Serwer padł zanim powstał LUL

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No ładnie, hahahha

Z tego sie nie wywiniesz. Nie ma bata, że to jest photoshop ani nic z tych rzeczy. A GM tam stoi z nudów? Przechodził? No jaką bajeczkę wciśniesz swoim 100 graczom? xD

Napis w tabelce jeszcze dałoby radę ładnie podrobić nawet w paincie, ale te logo GM na minimapie? 

Ale ****** xD

Gdzie ty tu człowieku widzisz jakiekolwiek przerzucanie przedmiotu, cokolwiek? xD

Dowody mają być rzeczowe a nie ss z Boba, ja p******e xD 

Opublikowano

No ładnie, hahahha

Napisałem na forum że to postać Kise, dawałem mu olejek by sprawdzić co z nim jest.

Zaraz dam ss że takie same IP kont :)

http://screenshot.sh/m7X5r9haYC2ew

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

No ładnie, hahahha

Napisałem na forum że to postać Kise, dawałem mu olejek by sprawdzić co z nim jest.

Zaraz dam ss że takie same IP kont :)

http://screenshot.sh/m7X5r9haYC2ew

Nawet jeśli to tylko postać do sprawdzania, to jako admin powinieneś wiedzieć, że takich rzeczy nie robi się na widoku - od tego jest mapa GM, a nie most w M1.

Opublikowano

Czyżby nadszedł już czas poszukać innego serwera - chyba tak strona główna off, FB off, forum off, sam serwer off i póki co zero info

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...