Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FariS [Dedyk] [Easy/Medium]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Działa to wogóle?

Gracie tu czy na jutro liczycie?

Działa ale dali przerwę na 21. ;)

Serwer spoko. 

Nie jest napchane sporo gówna i jest niezły klimat.

Gram sobie i bd grał w wolnych chwilach. 

837341413742376668518.png

Opublikowano

nie polecam. dostałem wczoraj bana od jakiegoś TGM'a za to, że szybko drop zbieram i on uważa, że mam czity xD śmieszne, nie polecam jeszcze raz xD

Widzę ciężko Ci dogodzić, ale czity na szybki pickup, ciekawe. 

Co do samego serwera, jak wygląda liczba on-line? 

+ Reklamowanie się na innych forach widzę, że negatywnie na was zadziałało.

Opublikowano

nie polecam. dostałem wczoraj bana od jakiegoś TGM'a za to, że szybko drop zbieram i on uważa, że mam czity xD śmieszne, nie polecam jeszcze raz xD

No to nieźle , tyle że u nas TGM nie może banować :D

jest 250+ bez reklamy

na fora to nikt z administracji nie wrzucał.

arezzo2_podglad3.png

Opublikowano

Stronka z moyes i reszty serwerów od True czyli za pewne on jest sponsorem czyżbym się mylił? Co do serwera pobiorę i wbije bo nuda :P

Opublikowano

jest 250+ bez reklamy

tgm sadysta... nie pierdol głupot, że tgm nie może banować bo od nikogo innego nie dostałem bana. z resztą nie wiem co to za dzieci w adminsitracji i tak 100 osób na krzyż nie warto.

Opublikowano

jest 250+ bez reklamy

tgm sadysta... nie pierdol głupot, że tgm nie może banować bo od nikogo innego nie dostałem bana. z resztą nie wiem co to za dzieci w adminsitracji i tak 100 osób na krzyż nie warto.

Nie obrażaj administracji bez podstaw wodogłowiu, jasno napisali że TGM nie ma praw do banowania, widocznie ktoś wyżej postawiony to zrobił.

Bana bezpodstawnie także byś nie otrzymał więc nie wiem po co piszesz tu swoje marne 3 grosze ;)

Co do serwera to polecam i zapraszam, na prawdę spoko serwerek :)

Opublikowano

wiecej bossow na mapce 100 bo 4/5 os do jednego bossa to lipa a respy tylko 3

Dziwne na kazdej mapie jest po 5 respow.

Zapraszamy na serwer !

Dobijamy prawie 300 online ! :)

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

Czy to się jeszcze trzyma? Jak wygląda sytuacja na serwerze, tj. niwelacja bugow, aktualizacje, kontakt z administracją i eventy?

Warto zagrać?

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

Czy to się jeszcze trzyma? Jak wygląda sytuacja na serwerze, tj. niwelacja bugow, aktualizacje, kontakt z administracją i eventy?

Warto zagrać?

Trzymać to się jakoś trzyma. Co zaś się tyczy administracji to zlewka w grze i na forum (na ts nie wchodzę, więc nie wiem) - na forum jedynie moderator odpisze na pytanie gracza reszta bardzo zapracowana aby odpisywać, co do TGM Sadysta to tylko maskotka adminów, jak coś nie tak to mają na kogo zwalić. Poniedziałkowy OX - porażka totalna - "maskotka Sadysta" zadał chyba 3 pytania, następnie napisał, że cyt: "jedzie wpierdolić Kamilowi" i tyle z ox'a. Na święta żadnego eventu konkretnego - raty 25% na 3 h i poniedziałkowe 30%, 1 runda znajdź GM'a i kilka h kart "ok". A przepraszam największą frajdą dla niektórych graczy jest wyzywanie się na "wołaj" i obrażanie/jazda po rodzinie - co praktycznie wcale nie jest "nagradzane" blokadą czatu, ani tym bardziej banami, pomimo że "maskotka" jest w grze.

Serwer dla graczy, którzy nie mają co z wolnym czasem zrobić - ogólnie wieje nudą. Metki, bossy, expienie, czasem jakaś nawalanka/zadyma w M1 i nic po za tym.

Ps. że tak wspomnę - wyłączanie serwera bez uprzedniego powiadomienia ( owszem czasem zdarzy się że spamują o której i na ile serwer off ), ale w lany poniedziałek kilka razy serwer wyłączali bez uprzedzenia, jak się gracze zaczęli burzyć, to na forum na czatbox'ie łaskawie ktoś klepnął - chwilowa przerwa. 

Opublikowano

Warto zagrać?

Trzymać to się jakoś trzyma. Co zaś się tyczy administracji to zlewka w grze i na forum (na ts nie wchodzę, więc nie wiem) - na forum jedynie moderator odpisze na pytanie gracza reszta bardzo zapracowana aby odpisywać, co do TGM Sadysta to tylko maskotka adminów, jak coś nie tak to mają na kogo zwalić. Poniedziałkowy OX - porażka totalna - "maskotka Sadysta" zadał chyba 3 pytania, następnie napisał, że cyt: "jedzie wpierdolić Kamilowi" i tyle z ox'a. Na święta żadnego eventu konkretnego - raty 25% na 3 h i poniedziałkowe 30%, 1 runda znajdź GM'a i kilka h kart "ok". A przepraszam największą frajdą dla niektórych graczy jest wyzywanie się na "wołaj" i obrażanie/jazda po rodzinie - co praktycznie wcale nie jest "nagradzane" blokadą czatu, ani tym bardziej banami, pomimo że "maskotka" jest w grze.

Serwer dla graczy, którzy nie mają co z wolnym czasem zrobić - ogólnie wieje nudą. Metki, bossy, expienie, czasem jakaś nawalanka/zadyma w M1 i nic po za tym.

Ps. że tak wspomnę - wyłączanie serwera bez uprzedniego powiadomienia ( owszem czasem zdarzy się że spamują o której i na ile serwer off ), ale w lany poniedziałek kilka razy serwer wyłączali bez uprzedzenia, jak się gracze zaczęli burzyć, to na forum na czatbox'ie łaskawie ktoś klepnął - chwilowa przerwa. 

Sam zapowiadałem o 20 czy tam wcześniej przerwę, a wynikł z tego BUG, który został szybko usunięty więc :/

@Nekrut pokaż te navi :)

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...