Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

klanowy.voice24.pl Darmowe kanały

Corso6060

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam. Pomieszane rangi wraz z ikonkami , strasznie rozlany baner a o wyglądzie TS już nie wspomnę gdzie na każdym kanale jest jakaś ikonka , music bot również troszkę za głośno jak wbiłem na TS to się trochę speszyłem.

Dowody:

07005964697080765759.png

47332750846615232662.png

Opublikowano

Nie polecam. Pomieszane rangi wraz z ikonkami , strasznie rozlany baner a o wyglądzie TS już nie wspomnę gdzie na każdym kanale jest jakaś ikonka , music bot również troszkę za głośno jak wbiłem na TS to się trochę speszyłem.

Dowody:

07005964697080765759.png

47332750846615232662.png

@_Robak Bot muzyczny jest ustawiony dobrze poczekalni i nie gra za głośno ustawiony masz 10 % głośności . Wchodzenie na serwer 2 minuty komentowanie nie polecam po co wchodzisz na serwery ts nabijasz sobie tylko POSTY?

Opublikowano

Dowody:

07005964697080765759.png

47332750846615232662.png

@_Robak Bot muzyczny jest ustawiony dobrze poczekalni i nie gra za głośno ustawiony masz 10 % głośności . Wchodzenie na serwer 2 minuty komentowanie nie polecam po co wchodzisz na serwery ts nabijasz sobie tylko POSTY?

Nie chcę być niemiły i czepialski, ale serio te ikonki mogłeś dobrać pod jeden styl ALBO chociaż podobne, bo razi w oczy..

A tutaj poniżej jedna ikonka różni się stylem bo jest kapselek ale aż tak nie rzuca się w oczy.

14-04-2017_11-13-36.png

A paczek z ikonkami w dziale TeamSpeak - Download nie brakuje.

Opublikowano

@Corso6060 po to jest ten temat by oceniać serwer a wygląd serwera również podlega cenie.

Co do serwera. Fakt ikony pomieszane   d464a3fbdaecb4f70dfee497ac0ac2d9.png wystarczy spojrzeć na same administracyjne. 

Pytanie po co Administracji podwójna strefa? 

a2de8b8f2b6373de467768c93892a787.png

Kolejna uwaga z mojej strony to znaki specjalne  w spacerach mi osobiście one nie przypadły do gustu.

bab17664221c3de7e048a42653d188b5.png

No i licencja też nie wiadomo czy legalna.

sygnatura.png

Opublikowano

@Corso6060 po to jest ten temat by oceniać serwer a wygląd serwera również podlega cenie.

Co do serwera. Fakt ikony pomieszane   d464a3fbdaecb4f70dfee497ac0ac2d9.png wystarczy spojrzeć na same administracyjne. 

Pytanie po co Administracji podwójna strefa? 

a2de8b8f2b6373de467768c93892a787.png

Kolejna uwaga z mojej strony to znaki specjalne  w spacerach mi osobiście one nie przypadły do gustu.

bab17664221c3de7e048a42653d188b5.png

No i licencja też nie wiadomo czy legal

Licencja jest legalna NPL ze żadnych problemów dostaliśmy. Stref jest tyle ile chcemy mieć. Ikonki są ok ja komuś coś nie pasuje nie musi siedzieć na ts dawać żałośne komentarze nabijanie sobie POSTÓW.

@Wonoace

Opublikowano

@Corso6060

Och jak ja to lubię kiedy ktoś nie umie się pogodzić z krytyką lub do niej dostosować i wyciągnąć wnioski :(. Nie życzę wam złe ale z takim podejściem daleko nie zajdziecie. A co do tego że wbiłem spojrzałem TS posiedziałem 2 minuty i oceniłem to coś w tym złego ? mam oceniać cały dzień albo mam tam zostać jeśli mi się nie podoba ? lel.

Opublikowano

@Corso6060

Och jak ja to lubię kiedy ktoś nie umie się pogodzić z krytyką lub do niej dostosować i wyciągnąć wnioski :(. Nie życzę wam złe ale z takim podejściem daleko nie zajdziecie. A co do tego że wbiłem spojrzałem TS posiedziałem 2 minuty i oceniłem to coś w tym złego ? mam oceniać cały dzień albo mam tam zostać jeśli mi się nie podoba ? lel.

Pisze prawdę większość osób wchodzi na 1-5 minut to jest widoczne bardzo nawet dużych czy małych ts. Odpowiadam tak żeby nie urazić czymś.

Opublikowano

@Corso6060 tak wystarczy 5 minut by ocenić to co my oceniliśmy.... Zwróć uwagę, że nie napisaliśmy nic np o Administracji czy stabilności. Do oceny ikon czy wyglądy spacerów nie trzeba siedzieć cały dzień a jeśli Ty jako właściciel tego nie rozumiesz i rzucasz się bo nam coś się nie podoba to czekam jak będziesz miał 120 osób i co chwilę będzie ktoś wbijał na kanał pomocy bo jakieś dzieci będą miały z czymś problem. Mogę się założyć, że nie wytrzymasz tego i się porządnie wkurzysz. Przez Twoje zachowanie tutaj mogę śmiało napisać, że nie polecam serwera gdyż właściciel to zwykły gbur. Chciałbym Cię jeszcze poinformować o największy właścicielu najlepszego TS'a na świecie, że nie piszemy tego by Ci dowalić tylko byś wyciągną wnioski i poprawił swoje błędy...  

sygnatura.png

Opublikowano

@Corso6060 tak wystarczy 5 minut by ocenić to co my oceniliśmy.... Zwróć uwagę, że nie napisaliśmy nic np o Administracji czy stabilności. Do oceny ikon czy wyglądy spacerów nie trzeba siedzieć cały dzień a jeśli Ty jako właściciel tego nie rozumiesz i rzucasz się bo nam coś się nie podoba to czekam jak będziesz miał 120 osób i co chwilę będzie ktoś wbijał na kanał pomocy bo jakieś dzieci będą miały z czymś problem. Mogę się założyć, że nie wytrzymasz tego i się porządnie wkurzysz. Przez Twoje zachowanie tutaj mogę śmiało napisać, że nie polecam serwera gdyż właściciel to zwykły gbur. Chciałbym Cię jeszcze poinformować o największy właścicielu najlepszego TS'a na świecie, że nie piszemy tego by Ci dowalić tylko byś wyciągną wnioski i poprawił swoje błędy...  

@Wonoace nie będę komentować Twojego komentarza jest...Szkoda słów mi na takich osób.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...