Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dev Onica - 999 poziom, to dzisiaj

Marchwj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prawdopodobnie dzisiaj (o ile nie padnie) pierwszy gracz z Polski (i drugi na świecie) wbije 999 poziom, co za tym idzie - będzie mógł przejść przez bramkę na Banucie, a to wszystko na streamie - https://www.twitch.tv/devonika

O8Sd3mf.png

Zastanawia mnie tylko cel dotacji, i to, co pisał na swoim fp, jakoś jest strasznie niezdecydowany w kwestii pokazania tego czegoś  za drzwiami :v

ciekawe, czy ilość widzów w punkcie kulminacyjnym przekroczy liczbę graczy online w Tibii xD

VOWeVZ2.png

Opublikowano

Prawdopodobnie dzisiaj (o ile nie padnie) pierwszy gracz z Polski (i drugi na świecie) wbije 999 poziom, co za tym idzie - będzie mógł przejść przez bramkę na Banucie, a to wszystko na streamie - https://www.twitch.tv/devonika

O8Sd3mf.png

Zastanawia mnie tylko cel dotacji, i to, co pisał na swoim fp, jakoś jest strasznie niezdecydowany w kwestii pokazania tego czegoś  za drzwiami :v

ciekawe, czy ilość widzów w punkcie kulminacyjnym przekroczy liczbę graczy online w Tibii xD

VOWeVZ2.png

To wbij sobie 1000 level *czy jakikolwiek tam jest, 999 chyba*, niech Ci to zajmie 8 lat i pokaż jakimś jeb*nym randomom co się dzieje za drzwiami! ;)

Raczej bym nie pokazał co się za tym kryje, niech każdy sobie sam odkryje.

500661481414534336505.png

@336505

Opublikowano

https://clips.twitch.tv/ColorfulFastJuiceSmoocherZ

Wątpię, że wpłacą te 5000$ ;/

niech każdy sobie sam odkryje.

Ta, zanim następna osoba wbije 999 lvl to minie parę miesięcy... ofc. nie licząc tego Moonzinna.

Chłopa popierdoliło, goal na 5000$ ustawiać żeby odkryć jakieś śmieciowe miejsce? Przecież mogę sobie pobrać tfsa z orts'em i mam gosciu wejscie na banute.

500661481414534336505.png

@336505

Opublikowano

tyle hajsu raczej nie dostanie ;] luzik Maurolkit w wakacje pewnie dobije do 999, może on :P

https://clips.twitch.tv/ColorfulFastJuiceSmoocherZ
Wątpię, że wpłacą te 5000$ ;/

niech każdy sobie sam odkryje.

Ta, zanim następna osoba wbije 999 lvl to minie parę miesięcy... ofc. nie licząc tego Moonzinna.

Chłopa popierdoliło, goal na 5000$ ustawiać żeby odkryć jakieś śmieciowe miejsce? Przecież mogę sobie pobrać tfsa z orts'em i mam gosciu wejscie na banute.

ORTS to nie pliki cipsoftu xD

Opublikowano

Frajer nie pokaże tego co jest za bramką bo chce 5k dostać.Gostek będzie skończony w tibijskim community jak nie pokaże.

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

To ładnie 5 koła za pokazanie co jest za brameczką w grze komputerowej. A ten moonzin nie lepszy co to nie jest 2zł dla każdego x 1000 widzów :D No koleś ma nieźle z baniakiem. 

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

Nie gram za długo w Tibię ale to nie był ten gościu co dobił 2k dolców donate a potem zresetował licznik i podniósł stawkę do 5k? xD

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

Taa dzisiaj też nie pokaże.Koleś odpala streama bo chce kaski z donejtów.Pluje na taką cebule która obraża Polaków bo "żałujecie mi 2zł na donate a laysów za to nie kupicie" śmieszny ziomek.

Opublikowano

widać polaki to jednak polaki

Najpierw gada, że pokaże. Potem wywiad był w którym mówił, że nic nie pokazuje. Następnie, że ten wywiad to prima aprilis (wrzucony był dzień przed 1 kwietnia). Zmienia cel z bodajże 2k na 5k i nie pokaże dopóki nie będzie celu osiągniętego. Jeszcze jakieś podśmiewanie się, teksty typu od moonzina, że POLAKI mają ból dupy, nie to co zagraniczni.

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

A co jeśli to po prostu tp na jakiegos questa/expa?

Ludzie którzy czekali na to kilka lat masowo zaczęli by popełniać samobójstwa xDDD

Osobiście to, że sam nie chce tego pokazać za darmo trochę rozumiem(może tego całego celu donate'ów to nie do końca)

Sam bym tego znając życie nie pokazał

.

Opublikowano

Jak by był exp to pewnie by był spam na necie, że kharsek nie expi tam gdzie zawsze. A po drugie na swój rozum, 5k dolanów za pokazanie co jest za tp w grze komputerowej to śmiech jak dla mnie. Ale co tam, polak wbił to teraz kombinuję aby jak najwięcej wysępić kasy, a tego moonzina to bym na dziąsło normalnie położył, pajac jak nie wiem. Ale czuję stalk niedługo z kurachena lub nawet z wypoku.

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

Osobiście to, że sam nie chce tego pokazać za darmo trochę rozumiem(może tego całego celu donate'ów to nie do końca)

Sam bym tego znając życie nie pokazał

Również raczej bym nie pokazał. Zastanowiłbym się po tym jakbym zobaczył to co tam jest. Ale ten gość poleciał ostro na hajs. Wykorzystał jedynie to, że jest top2 i bramkę, bo gdyby nie to to jego streama nie oglądało by nawet 100 osób. Ci goście są po prostu nudni, wyzywają ciąglę polaków, codziennie denny exp w tych samych miejscówkach na nonPVP i do tego reklamy co 5 minut. Jedyny prawilny streamer tibijski to Bubba, który wbił do nich na tsa, a oni nie potrafili zdania wydusić po angielsku, żeby mu odpowiedzieć (i oni wyzywają polaków) XDDD

A co jest za bramką? Raczej nic specjalnego. Jakaś miejscówka pewnie fajna z gratulacjami/może jakieś itemy < na pewno nic "specjalnego/unikatowego", bo ludzie już dawno znaleźliby to w plikach klienta. Zobaczymy, jest szansa, że Maurolkit się pochwali, w wakacje może uda mu się dobić, o ile będzie grał. :P 

Opublikowano

"350$ + 10$ = 350$ dlatego ze stream sie popsul, dzis bedzie naprawione xD a pula zwiekszona bo biedaki nie wplacili na czas to uroslo xDD" To jest wypowiedź Devona z facebooka. Człowiek najniższego sortu który jest dosłownie cebulakiem wyzywającym Polaków.Jeśli top3 lvl pokaże co jest za bramką to najwięcej zyska w świecie tibi, nie dość że widzowie mu przybędą to i pieniędzy zarobi w późniejszym czasie.Devonica jest skończony

Opublikowano

"350$ + 10$ = 350$ dlatego ze stream sie popsul, dzis bedzie naprawione xD a pula zwiekszona bo biedaki nie wplacili na czas to uroslo xDD" To jest wypowiedź Devona z facebooka. Człowiek najniższego sortu który jest dosłownie cebulakiem wyzywającym Polaków.Jeśli top3 lvl pokaże co jest za bramką to najwięcej zyska w świecie tibi, nie dość że widzowie mu przybędą to i pieniędzy zarobi w późniejszym czasie.Devonica jest skończony

Top 3 to moonzin, koleś debilonici.

Potem dopiero Maurolkit (też polak) 933 lvl.

Opublikowano

Podobno tego devonice kupił na 840lvl ale to nie jest potwierdzone info, na yt widziałem parę filmików jak to niby wcześniej kobietka grała na tym acc więc nie wykluczam kupna, teraz gościu wyzywa od cebuli bo zabulił za konto 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...