Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Setoria [Dedyk] [Easy/Medium]

Jacob S

Gildie  

124 użytkowników zagłosowało

1. 1. Gildie robimy między Królestwami czy tylko Jinno-Jinno Shinsoo-Shinsoo

• Każde królestw swoje
      65
    • Łączone Jinno-Shinsoo
      59

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 394
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

DZIŚ O GODZINIE 19:00 ODBĘDZIE SIĘ 1 RUNDA OX!

O 20:00 ODPALIMY RÓWNIEŻ DROP JAJEK Z MOBÓW.

Dodatkowo od godziny 12/13 będą 20% raty.

Opublikowano

Bardzo miło się gra na serwerze, szkoda tylko że liczba osób na serwerze nie jest taka duża.

Ktoś tam narzekał na ItemShop.

Przejrzałem, IS jest na stałe, wszystko co najlepsze z Isu + pierścień EXP na 5 dni = 1300SM

Czyli 100zł przelew, także IS nie jest drogi. Jest to bardzo dobra cena, sam skorzystałem i nie żałuje.

Heniek.

Opublikowano

Serwer godny polecenia, gra sie bardzo fajnie :)

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Dziękujemy napawa to do dalszej pracy! :)

Dzisiaj 19 event ox 20 jajka także zapraszamy do gry!

Dogadujemy serię u yt i będzie więcej osób! :)

Opublikowano

pytanie jeszcze jedno.. nie można stawiać sklepów ?? Jeśli nie to wprowadźcie to ponieważ łatwiej będzie handlować ulepami... (jak można to powiedzcie gdzie bo jakoś nie widzę tego....)

Opublikowano

Mam takie pytanie, na czym można na start zarabiać? Bo totalnie nie wiem od czego mógłbym zacząć.

Exp normalnie i rób wszystkie misje bo dużo się dostaje kasy za nie.... na 70 lvlu na wszystko Cie będzie stać nawet na zmianki

Opublikowano

Nie polecam tutaj grać.To kolejny serwer postawiony na tych plikach i tak jak poprzednie po jakimś czasie padnie.Dodatkowo serwer jest zacofany, nie ma na nim np. sklepów offline, co jest podstawą na serwerach z 2017 roku.Nie mówiąc już o słabych zabezpieczeniach, bez problemu działa dmg, wh, mh itp.

Opublikowano

Nie polecam tutaj grać.To kolejny serwer postawiony na tych plikach i tak jak poprzednie po jakimś czasie padnie.Dodatkowo serwer jest zacofany, nie ma na nim np. sklepów offline, co jest podstawą na serwerach z 2017 roku.Nie mówiąc już o słabych zabezpieczeniach, bez problemu działa dmg, wh, mh itp.

Potem kopiowanie itemow i tym podobne na shopach off-line warto dodawać zbugowane shopy, w aktualizacji dodamy nowe systemy. Większość osób poleca serwer ale dzięki za opinię.

Opublikowano

Potem kopiowanie itemow i tym podobne na shopach off-line warto dodawać zbugowane shopy, w aktualizacji dodamy nowe systemy. Większość osób poleca serwer ale dzięki za opinię.

Eeee..?

Opublikowano

Wyniki konkursu na FB, który miał byc rozwiązany do 15:00 kiedy będą?

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Kolejna dawka "spamu jednej osoby od samego początku tematu".

W grze jest poprawione wejdź i zobacz, po prostu zapomnieli poprawić wprezentacji więc nie wiem po co ta spina w grze wszystko dobrze wygląda! :)

Asfen się Stara widać doceniam, jeszcze reklamka i miodzio na serwerze bardzo mało błędów! Polecam każdemu!

Asfen się stara, heh. Prima aprilis był 15 dni temu. 

Padnie jak poprzednie. Ostrzegam i to jest już mój ostatni post w tym temacie.

Zwiększycie resp królowej pająków?

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

OD JUTRA RUSZA REKLAMA OD:

- ZookeN - Seria.

- Hotovsky - Seria.

- Meezy - Seria.

- SpizganeZiomki - Posty.

JESZCZE DOGADUJEMY SIĘ Z KILKOMA YT.

Także z dnia na dzień będzie co raz więcej osób, nie odpuszczamy będziemy wszystko robić aby serwer dobrze presperował.

Aktualnie gra 349 osób, jest to sporo myślę jak na Święta. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...