Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mody na serwer z silnikiem Spigot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Niedawno zakupiłem wraz ze znajomymi serwer Minecraft z silnikiem spigot na domenie enderchest.pl..

Moje pytanie mianowicie to, czy można wgrać mody na wcześniej wspomniany silnik bez trudności? W internecie nie znalazłem niczego na ten temat. Proszę szybko o odpowiedź!

PS: Jestem nowym użytkownikiem tego portalu, więc jakbym popełnił jakiś błąd, związany z wybraniem nie tego działu bądź innych "czynników" , proszę o zrozumienie i poprawienie tego wątku. Dziękuję.

Opublikowano

Na spigocie nie zainstalujesz modów, z trudności, czy bez, po prostu się nie da.

Jeżeli chcesz wgraj silnik Sponge (pozwala na używanie pluginów i modów + posiada sporą bazę pluginów) lub Cauldron, który pozwala na to samo, ale pluginy są kompatybilne z tymi z bukkita/spigota i jest dostępny tylko na 1.7.10

PS: Jestem nowym użytkownikiem tego portalu, więc jakbym popełnił jakiś błąd, związany z wybraniem nie tego działu bądź innych "czynników" , proszę o zrozumienie i poprawienie tego wątku. Dziękuję.

Przeniosłem, tutaj jest odpowiednie miejsce na tego typu pytania

Opublikowano

Jeśli chodzi o enderchest to możesz spróbować wgrać silnik przez FTP i tak samo go nazwać jak poprzedni.

HTBCzoQ.png

Chcesz żebym zobaczył co nabazgrałeś?

dodaj @rzy4y do posta to zobacze :)

if player has name "rzy4y"

Execute command: /Give a like

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kiedyś na enchu był w Ultimacie czy czymś silnik z Forgem, to był forge i chyba był też cauldron, teraz nie ma takiej możliwości, może to dlatego, że ench ma za słabe komputery na mody, ale dobre na bukkity i spigoty..?

Opublikowano

Kiedyś na enchu był w Ultimacie czy czymś silnik z Forgem, to był forge i chyba był też cauldron, teraz nie ma takiej możliwości, może to dlatego, że ench ma za słabe komputery na mody, ale dobre na bukkity i spigoty..?

Kpisz czy o drogę pytasz?

Pomijając sam fakt tego jak świetnym hostingiem jest ench to w przypadku modów szczególnie zalecam znalezienie czegoś bardziej sensownego, czyli hostingu który nie śmierdzi oversellingiem z kilometra. No i przy okazji masz problem silnika z głowy. Pamiętaj, albo użytkownik kontroluje system albo system kontroluje użytkownika!

Dodaj mój nick do posta jeśli potrzebujesz pomocy | Piszę pluginy na zlecenie | Pomagam z Linuxem

newlogo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...