Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Someya.pl nowe profesje

Someya

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WzBSzVv.png

Cześć!

Złożyliśmy nasze wszystkie nowe profesję, aby każdy zainteresowany mógł co nieco się o nich dowiedzieć z jednego miejsca. 

Korzystając z okazji, chcielibyśmy zaprosić również użytkowników MPC forum do polubienia naszego fanpage'a. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

facebook_icon.png

https://www.facebook.com/Someyapl-1507894486196464/

Wojownik Soul 

Chyba najbardziej kontrowersyjna profesja ze wszystkich czterech.

Jest to profesja która ma wypełnić pustkę pomiędzy Mentalem, a Bodym.

Atakujące umiejętności Soul'a bardziej przypominają te od mentala - ciężkie, mozolne z dużą ilością zadawanych obrażeń. 

Umiejętności pasywne z kolei, nadają tej profesji zwinności oraz vervy  - nie trudno się domyślić, że zostały one odziedziczone po Bodym.

Soul ma być z założenia świetną profesją na wojny gildyjne, a także do zarobku. 

Ninja Shinobi

Postać wzorowana na popularnym  daggerze. Wyróżnia ją  w zasadzie szybkość ataku, gdyż liczba skili ofensywnych jak i pasywnych jest taka sama.

Profesja ta powstała jako alternatywa dla znudzonych graczy. Posiada troszeczkę inna dynamikę poruszania, jak i grania - przez to doświadczony gracz daggera

może mieć z początku problemy z tą postacią. 

Sura White Magic

Dla części osób to "BM ze zmienionym kolorem skili". 

Błąd. Sura White Magic posiada aż 5 umiejętności bezpośrednio atakujących i tylko jedną umiejętność pasywną.

Gra WM'mem nie będzie należała do najprostszych, gdyż będzie wymagała od gracza ciągłej interakcji.

Będzie to profesją z największą szybkością zaklęcia.

Szaman Wizzard

Czarnoksiężnik podobnie jak Soul jest mieszanką obu profesji głównych.

Posiada bardzo potężne uderzenie (Deszcz Meteorytów), które uznawane jest za najmocniejszą umiejętność w grze o dosyć dużym zasięgu.

Dzięki niemu Wizzard jest niezastąpiony na wojnach. Prócz czterech umiejętności ofensywnych posiada dwie pasywne.

5olHQrv.png

Opublikowano

Życzę powodzenia zobaczymy jak to się przyjmie jest to coś nowego w świecie metina a zarazem dziwnego bo wydaje mi się ze to do tego stylu gry nie pasuje ;) ale zobaczymy jak przyjmą to gracze.

Opublikowano

Te efekty są za jasne, oczy bolą od samego screena. Mimo ze grafik się nieźle napocił to myślę ze to się nie sprzeda. Powodzonka

2vuhg8m.jpg

Opublikowano

Ciekawie to wygląda, chociaż chciałbym zobaczyć video prezentacje tych umiejętności, bo lepiej nie oceniać książki po okładce.

https://www.youtube.com/watch?v=Q0c5HMuC53o

https://www.youtube.com/watch?v=sGSYBIS0pyE

https://www.youtube.com/watch?v=e5mEUUFbuWE

Te efekty są za jasne, oczy bolą od samego screena. Mimo ze grafik się nieźle napocił to myślę ze to się nie sprzeda. Powodzonka

Być może efekt screena tak spotęgował nasycenie i kontrast, w grze nie ma praktycznie żadnej różnicy. 

Opublikowano

Odnosisz takie wrażenie przez lekką nieumiejętność w cięciu screenów (no offense, Someya :)). Po prostu wszystko jest obok siebie, w jednym miejscu, co potęguje uczucie, że wszystko jest bardzo jaskrawe i że jest tego "za dużo". Według mnie będzie to ciekawie wyglądało - na pewno coś nowego, jeżeli oto chodzi. Jestem ciekaw jak to wyjdzie 'na żywo'.

Opublikowano

w końcu coś nowego ( na moje lepszego ) nie to co bronie z painta dziwie się ze dopiero teraz ktoś wpadł na taki dobry pomysł żeby dodać nową profesję ( oczywiście jeżeli nie bedzie nic pobugowane ) ale ja bym dodał jeszcze po 1 dla każdej klasy bo będzie pewnie biegać każdy z nowymi skilami co zaraz zrobi się nudne ale propsy za pomysł 

Opublikowano

w końcu coś nowego ( na moje lepszego ) nie to co bronie z painta dziwie się ze dopiero teraz ktoś wpadł na taki dobry pomysł żeby dodać nową profesję ( oczywiście jeżeli nie bedzie nic pobugowane ) ale ja bym dodał jeszcze po 1 dla każdej klasy bo będzie pewnie biegać każdy z nowymi skilami co zaraz zrobi się nudne ale propsy za pomysł 

Dlatego też pozostałe profesje również zostały zmodyfikowane ^_^

Opublikowano

Az nie moge sie doczekac moze w ktorys postach byla zmianka ale 

Kiedy tak na oko bedzie aktywny serwer ? Ile prac do zrobienia? 

Naprawde nie moge sie doczekac na serwerek :D

Opublikowano

Nie rozumiem spustu ludzi nad tematem. Co tu jest fajnego? c+v z metin2dev jak powiekszyc ilosc postaci i zmiana animacji skili, grafiki. To uwazacie ze dobrą robotę?

Przez to, że maja edytowane postacie serwer ma być fajny? xdd powiem wam ze będzie c*****y bo próbują zrobić coś nowego poraz 1000000000 i im to nie wychodzi.

Opublikowano

Nie rozumiem spustu ludzi nad tematem. Co tu jest fajnego? c+v z metin2dev jak powiekszyc ilosc postaci i zmiana animacji skili, grafiki. To uwazacie ze dobrą robotę?

Przez to, że maja edytowane postacie serwer ma być fajny? xdd powiem wam ze będzie c*****y bo próbują zrobić coś nowego poraz 1000000000 i im to nie wychodzi.

to tylko zmienione glownie efekty, nic innego. Ba jak sie przyjrzysz to zobaczysz jaki skill dokladnie przerobili

ban.gif

Opublikowano

Wyglądają jak pozmieniane kolorystycznie podstawowe umiejętności, bo ogólnie animacji innej to ja tu nie widzę.

Szkoda, że nie zostało to przedstawione w formie gifu. 

Opublikowano

Na screenach to faktycznie wygląda jak zwykłe umiejętności ze zmienionymi kolorami, osobiście chętnie zobaczyłabym gify lub filmiki, zwłaszcza z umiejętnościami szamana. ;)

Opublikowano

Dla takich komentarzy mamy specjalne miejsce w naszej gablotce na ścianie ( ͡° ͜ʖ ͡°) 

Opublikowano

Dla takich komentarzy mamy specjalne miejsce w naszej gablotce na ścianie ( ͡° ͜ʖ ͡°) 

To nie moja wina, że siejecie gówno po internetach łudząc się na nowoczesność.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...