Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoBot crack na Real Tibie

LowRyder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam cracka do najnowszego XenoBota obsługujący najnowszy - stary klient Tibii, albo na ten nowy klient co wyszedł (z tego co widziałem to XenoBot jest dostępny na niego)

Opublikowano

Nie ma. Możesz jedynie próbować dostać triala rejestując się na forum bota, tutaj masz więcej informacji.

albo na ten nowy klient co wyszedł (z tego co widziałem to XenoBot jest dostępny na niego)

Nie, nie będzie XenoBota na nowego clienta (11).

of2Ryje.png

Opublikowano

Nie ma. Możesz jedynie próbować dostać triala rejestując się na forum bota, tutaj masz więcej informacji.

albo na ten nowy klient co wyszedł (z tego co widziałem to XenoBot jest dostępny na niego)

Nie, nie będzie XenoBota na nowego clienta (11).

of2Ryje.png

widze ze na pandoriumx nikt juz nie updejtuje xenobota, ale widzialem na torgu ze ktos ma xenobota pod tibie 11

http://i.imgur.com/lt5NwdL.png

Opublikowano

Nie chce mi się wierzyć w wiarygodność tego screena, a do tematu na torgu nie wejdę, bo nie mam tam konta. Nawet jakby komuś się udało odpalić XenoBota na 11, to pewnie i tak w niedalekiej przyszłości zostanie wykryty przez BattlEye.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...