Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzisz o moderacjo działu TeamSpeak? Dyskusja - Ankieta.

`.Łukasz.

Ankieta: Ocena moderacji  

12 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz prace moderatorów z działu TeamSpeak

• Oceniam POZYTYWNIE
      3
    • Oceniam NEGATYWNIE
      9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Tworzę temat, aby każdy mógł wypowiedzieć się oraz ocenić pozytywne i negatywne skutki działań

podejmowanych przez moderacje tego działu. Mam nadzieję, że każda wypowiedź będzie obiektywna,

zawierająca przede wszystkim oceny merytoryczne. Jako kilkuletni użytkownik zauważyłem,

że od dłuższego czasu zdania na temat członków moderacji są podzielone,

wobec tego chciałbym, aby każdy miał prawo wyrazić indywidualną opinie na ich temat.

"Czy są według Ciebie skuteczni, czy podejmują rozsądne decyzje, czy godnie wykonują swoją pracę?"

Powyższy cytat jest jedynie przykładem...

Prosiłbym o zachowanie wyższego poziomu intelektualnego owej dyskusji, bo ma to być kulturalna wymiana zdań...

Należy podkreślić, iż ankieta oraz temat mogą okazać się przydatne pod charakterem informacyjnym również dla samej moderacji!

Chcialbym szczególnie od siebie dodać, że moderator o nicku @PGS od momencia otrzymania moderatora naduzywa swoje prawa.. Do czego zmierzam.. Wielokrotnie otrzymałem od niego pkt bez żadnych ostrzeżeń.. Co jest troche śmieszne..

Opublikowano

Ja p******e xD

@Punkty do mnie

W sumie wiesz ci moderatorzy są już tu dość długo więc jakby coś było nie tak to by ich raczej zdegradowano...

A że ty masz takiego pecha że się odezwiesz w jakimś temacie raz na rok i dostaniesz punkty za spam lub inne przewinienie to nie wina moderatorów.

Regulaminy i tabele kar polecam przejrzeć xD

Oddajcie mi te jego ostrzeżenia bo on nie przestanie płakać :P

Opublikowano

Wydaje mi się, że jeśli masz jakieś zastrzeżenia co do pracy moderacji działu lepszym pomysłem byłoby skonsultowanie się z administracją strony, zamiast wylewanie swoich nieuzasadnionych żali. Moderator nie ma uprawnień do nadania punktów bez nadania ostrzeżenia, tak więc jest to bzdura.

Opublikowano

@Juri.

moderacja tutaj to jedno wielkie kolesiostwo ogólnie mówiąc nie jesteś w ich grupie wzajemnego lizania dupska to na objektywną ocenę postów nie ma co liczyć, tak samo jest z podświetlaniem tematów zamiast zrobić od razu wielkie spece od IPB miesiąc robią.

@Lukass nie płacz może chusteczki chcesz?

Opublikowano

Co do pana @PGS to też mam od niego dużo ostrzeżeń za "spam" gdzie ja nie spamie tylko często się udzielam w różnych tematach w tym oto dziale.

Pozdrawiam :)

Miłego Dnia oraz wesołych świąt życzę Wszystkim :)

Kontakt ze mną :
☆ GaduGadu : 60687952
☆ Prywatna Wiadomość na MPC.
Pomagam przy serwerach TeamSpeak3 !

Opublikowano

Jeśli ten temat powstał tylko dlatego, ze dostałeś niesłuszne ostrzeżenie to razem z reszta napiszcie do mnie pw. Wszystkie niesłuszne ostrzeżenia zdejmę, a słuszne wyjaśnię.

Z bogiem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...