Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cardia [Dedyk] [Easy/4Fun]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer ten stał wcześniej jak go zamknęłem i pliki wrzuciłem na mpc. Jakis idiota nawet mojej nazwy nie zmienił domenan Cardia.pl jest moja.

Jesteś pewien co do domeny  ? Bo coś mi się kolego nie wydaję . 

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer ten stał wcześniej jak go zamknęłem i pliki wrzuciłem na mpc. Jakis idiota nawet mojej nazwy nie zmienił domenan Cardia.pl jest moja.

Ty jak wchodzę to otwiera się portal medyczny. Dostane zniżkę na EKG wysiłkowe?

2vuhg8m.jpg

Opublikowano

Ty jak wchodzę to otwiera się portal medyczny. Dostane zniżkę na EKG wysiłkowe?

Właśnie dlatego go zapytałem czy jest pewien :D Bo też sprawdziłem sobie jego informacje . 

Opublikowano

Zapraszam na serwer jest nas coraz wiecej ;)

Cytat

"Pamiętamy bohaterów, ale to legendy nigdy nie umierają. Idź za głosem serca, a nie popełnisz błędu" - Amatorzy sportu (1993)

Opublikowano

Ja takie coś wstydziłbym się wypuścić. Nic nowego, prezentacja tragiczna i ta strona główna...

http://cardiamt2.ct8.pl/index.php?s=home

Jedno wielkie dno, na prawdę.

sds.jpg

Opublikowano

Ile? 10 wiecej ?XDD

Weźcie prosze zamknijcie tą prezentacje bo to aż oczy bolą jak sie czyta wypowiedzi tego 15 latka :D

Serwer 0 do potęgi ;]

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Ile? 10 wiecej ?XDD

Weźcie prosze zamknijcie tą prezentacje bo to aż oczy bolą jak sie czyta wypowiedzi tego 15 latka :D

Serwer 0 do potęgi ;]

45 teraz jest
Cytat

"Pamiętamy bohaterów, ale to legendy nigdy nie umierają. Idź za głosem serca, a nie popełnisz błędu" - Amatorzy sportu (1993)

Opublikowano

Ulepszacze kostiumy itp macie na Sohan u Mroźnego lodowego człowieka, a kase od kapitana dostajecie Pozdrawiam :)

Cytat

Opublikowano

Ulepszacze kostiumy itp macie na Sohan a kase od kapitana dostajecie Pozdrawiam :)

A gdzie/u kogo można wymienić pkt PO ?

Opublikowano

Zapraszam kazdego na Serwer ;)

Cytat

Opublikowano

Zapraszam kazdego na Serwer ;)

Odpowiedz na maje pytanie odnośnie wymiany pkt PO - gdzie/u kogo można wymienić pkt PO, bo chyba wszystkie mapy i NPC obleciałam na serwie i nie znalazłam nikogo kto wymienia te pkt - a jeśli nie ma na co i u kogo ich wymieniać to po co się je zbiera ?

Opublikowano

Lata sobie archer, bije każdemu z hita 4kk i weź tu graj :D
Dodatkowo z tarcz na woja i sure robi się podwójne klasówki, a z ninja i szamana klasówke na te klasy.
Sorki, ale widziałem już hamachi lepiej dopracowane

Jestem jak Magda Gessler
Hejtuję, obrażam, niszczę..
A sam lepiej nie zrobię.
nIMl0Hd.png

Opublikowano

Pięknie ! Zamiast odpowiedzieć mi na pytanie u kogo wymienić punkty PO - zostały wyzerowane, jeszcze wczoraj miałam 350 pkt, dziś po wejściu do gry 0.

Szkaty bosów zakupione u Handlarza Bronią - nie da się otworzyć - więc po jaką cholerę one są do kupienia ?

Pieczęć kostka - nie pokazuje petka.

Skoro na start jest 150 lvl - to po jaką cholerę u Handlarki Różnościami jest pierścień doświadczenia ?

Nie zapisuje pasów :( 

Opublikowano

Lata sobie archer, bije każdemu z hita 4kk i weź tu graj :D

Dodatkowo z tarcz na woja i sure robi się podwójne klasówki, a z ninja i szamana klasówke na te klasy.

Sorki, ale widziałem już hamachi lepiej dopracowane

tak to jest jak sie stawia gotowce :D

pliki praktycznie dobre są jak sie ogarnie wypiedoli syf i zrobi od 0 ;3 z np clientem.

ciekawe kiedy z next plikami wystartują. może czyste terenzo wrzucą  :yay:

Jeździć trzeba szybko i bezpiecznie.

Opublikowano

Zapraszam na serwer ;)

Masz na górze pytania, na które nie odpowiadasz. Czyli zlewasz w nijaki sposób graczy banalnymi pytania. Jeżeli im nie odpowiesz to myślisz, że taki kontakt z administracją dobrze wpływa na serwer?

+ Jak się nie mylę Cardia była wcześniej, bardzo dobrym serwerem a nie żartem.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Hmm?? Nie rozumiem Cie

Cytat

Opublikowano

Hmm?? Nie rozumiem Cie

To zacznij, bo na tej Twojej gównianej Cardii, latają dzieciaki z itemkami z Navi ;) Magiczny Ebo nasiorek z 9999% abs na magie itp :D

@Kubek plss.. Zamknij tą prezkę.. Która w połowie jest 50% kłamstwem.

Welcome in MPCForum House ;p

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngofftopic Bosh. Jak on nie umie src zrobić (zapewne) co dopiero pliki robić. Najlepiej pobrać gotowca który jest Z A B U G O W A N Y  w 3 d*py i weź tu graj.

Dodatkowo wgrywanie jakichkolwiek broni zbroi a nawet bransolet , nasiorów itp to 1H roboty? Jak nie mniej i masz do 150 + wszystko na plikach terenza jeszcze.

Te 9 osób pozdrawiam. Tym którym chciało się wejść na zawirusowanego clienta i grać na tym , tym , tym czymś.

@topic Nie zagram. Z tych 2 powodów 

Ocena końcowa 0/10 bez hejtu.

P.S Generalnie to nie wiem czy client jest zawirusowany ale tego już jest za dużo ;)

pozdrawiam ;>

Opublikowano

Skoro nie wiesz to po co sie wypowiadasz ??

Cytat

Opublikowano

Skoro nie wiesz to po co sie wypowiadasz ??

Wiemy to ;) Postawione na gotowcu, nawet połowy rzeczy które pokazałeś w prezce to na serwie nie ma w dodatku latają dzieciaki z navi i się cieszą, a ty ani razu na tego serwa nie wbiłeś. Jednymi słowy jedno wielkie gówno. Nie polecam.

Welcome in MPCForum House ;p

Opublikowano

Kolejny Paninax? 

Będzie tak jak z xenoxem jo?

Coś czuje że tak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...