Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cardia [Dedyk] [Easy/4Fun]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kase od Kapitana dostajecie jak coś ;)

Cytat

"Pamiętamy bohaterów, ale to legendy nigdy nie umierają. Idź za głosem serca, a nie popełnisz błędu" - Amatorzy sportu (1993)

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kto wam dal prawo do używania mojej nazwy serwera "cardia" ? Serwer wam wyłącze jutro ;) i sprawa zostanie zgłoszona. Dziękuję i do zobaczenia

Opublikowano

Kto wam dal prawo do używania mojej nazwy serwera "cardia" ? Serwer wam wyłącze jutro ;) i sprawa zostanie zgłoszona. Dziękuję i do zobaczenia

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDe Kur*a XDDDDDDDDDDDDDDDDDe

Opublikowano

Zapewne nazwa widnieje w Urzedzie Patentowym, a sam Ymir przyjechał osobiscie ci wręczyć pozwolenie na otworzenie serwera xD Gruba ryba z Ciebie

2vuhg8m.jpg

Opublikowano

Serwer jest atakowany, również strona  Przepraszam  

Cytat

"Pamiętamy bohaterów, ale to legendy nigdy nie umierają. Idź za głosem serca, a nie popełnisz błędu" - Amatorzy sportu (1993)

Opublikowano

Serwer Online strona Aktualnie jest atakowana dlatego Of

Cytat

Opublikowano

powiedz mi k***o komu sprawa będzie zgłoszona bo mnie to bardzo k***a interesuje jeśli rościsz sobie prawa do czegokolwiek  to poproszę screen, zdjęcie świadectwa rejestracji nazwy, domeny praw czy czegokolwiek urojonego w twojej bani w*****a mnie to rozpierdalanie serwerów ktoś sobie coś robi a jakieś zjeby albo wpierw udostępniają grafiki pliki wszystko co potrzebne żeby taki serwer zrobić a potem roszczą sobie jakieś urojone prawa bo im dupy sciska że gracze ida na coś nowego czy fajnego chyba czas żeby MPC połozyło nacisk na tego rodzaju praktyki i weryfikowało tego rodzaju straszenie i przestało promować tych niedojebów

Opublikowano

Serwer Online teraz jest 5 osob

Cytat

Opublikowano

Nie wiem 6 osoy gra teraz

Cytat

Opublikowano

nie wiesz? no to moze sie dowiedz bo watpie zeby wiecej weszlo niz 6 przez twoja leniwosc. Ale dobra juz nie mam zamiaru tam wbijac, pokazales mi wystarczajaco przyszlosc tego serwera. Nie polecam, elo

Opublikowano

Serwer Online jest wlasnie i dlatego nie wiem czemu Tobie nie dziala

Cytat

Opublikowano

No to sie dowiedz, sprobuj cos. Czlowieku pierwszy raz trzymasz serwer? Zrob latke co kolwiek aby wszyscy mogli wbic, bo zapewnie nie tylko ja mam ten problem 

Opublikowano

Latka nic nie da bo nie zmienialem nic w plikach wlasnie ;/

Cytat

Opublikowano

Broni żadnej sie z truty nie przerabia, również ze zbroi startowej, czemu jest tak napisane w prezentacji?
Metiny czy bossy mają 1412412412412 hp to byś dał większy % kd potwora, a nie śmieszne 10;
Azrael zabija na dwa hity, mimo, że mam całe eq zrobione.
Nie da się w BS;ie w 6-7 bonie ustawić na potwory, bo blokuje coś...
Sam BS przeskakuje.
Ulepek trzeba w kij, a z metina, którego bije 2 minuty mentalem wypada.... 1 perła (bogactwo)
Wywala całkowicie switchera po teleportacji.
75% szans na ulepszenie, zjarało broń 6 razy z rzędu (no pech)
To narazie tyle co zauważyłem.

Jestem jak Magda Gessler
Hejtuję, obrażam, niszczę..
A sam lepiej nie zrobię.
nIMl0Hd.png

Opublikowano

No to sie dowiedz, sprobuj cos. Czlowieku pierwszy raz trzymasz serwer? Zrob latke co kolwiek aby wszyscy mogli wbic, bo zapewnie nie tylko ja mam ten problem 

on się nie przyzna ale to jego z 10 serwer? poprzednie nie stały dłużej niż miesiąc tak na marginesie

Opublikowano

Serwer ten stał wcześniej jak go zamknęłem i pliki wrzuciłem na mpc. Jakis idiota nawet mojej nazwy nie zmienił domenan Cardia.pl jest moja.

Opublikowano

Pobawić się można :) co do ulepków, to można kupić u NPC na Sohan i nie trza dropić, chyba że ktoś chce sobie metki w M1 pobić, kaska od Kapitana i ulepki z Sohan ^^

Serwer do zabawy polecam dla tych co się nudzą i nie mają co z czasem wolnym zrobić  :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...