Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko czekać aż wam do bazy forum wbiją, a potem zaczną konta graczy na serwie okradać.

http://scr.hu/17qs/7jbuw #validator.php

Nulled na 3.4.6 taki spoko xD

A serwer przypomina Disoctusa, ogólnie to nie polecam bo bana na start dostałem :yay:

Co ma baza forum do bazy serwera? Co do banów dostawał każdy z IQ poniżej 40 więc załapałeś się ewidentnie.

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tylko czekać aż wam do bazy forum wbiją, a potem zaczną konta graczy na serwie okradać.

A serwer przypomina Disoctusa, ogólnie to nie polecam bo bana na start dostałem :yay:

Co ma baza forum do bazy serwera? Co do banów dostawał każdy z IQ poniżej 40 więc załapałeś się ewidentnie.

Hahaha dojebałeś :D Ten dzieciak Skejcior ma nie równo pod kopułą ... :D 

CO do serwera - wygląda fajnie. Ale podchodzę z lekkim dystansem po poprzednim "projekcie" który ... wyszedł jak wyszedł czyli wcale. Mam nadzieję ze tym razem będzie to serwer na dłużej. 

Ale jak mówię - z lekkim dystansem jak na razie. Zobaczymy po starcie co będzie i jak wyjdzie. Oby dobrze. Zobaczymy po starcie. 

Opublikowano

Hahaha dojebałeś :D Ten dzieciak Skejcior ma nie równo pod kopułą ... :D

CO do serwera - wygląda fajnie. Ale podchodzę z lekkim dystansem po poprzednim "projekcie" który ... wyszedł jak wyszedł czyli wcale. Mam nadzieję ze tym razem będzie to serwer na dłużej. 

Ale jak mówię - z lekkim dystansem jak na razie. Zobaczymy po starcie co będzie i jak wyjdzie. Oby dobrze. Zobaczymy po starcie. 

Każdy może wyrazić swoją krytykę o ile jest ona na poziomie, a twoja jest uzasadniona. Co do samego serwera stał ponad 3 miesiące a na te czasy emm czasy "tych" serwerów to nie wydaję mi się, że wyszedł na "wcale". A za krytykę dziękujemy nic bardziej nie mobilizuje. Mam nadzieję, że do zobaczenia na starcie.

Opublikowano

Wbiłem na forum w administracje i trafiłem na jakiegoś typka KamilIT.... znałem takiego jednego co kilka razy się z moim sysadminem kłócił kilka lat temu.. taki rak, że aż nick zapamiętałem a kto mnie zna... to wie, ze to wyczyn. 

Ogólnie polecam o ile to nie ten debil ("expert" od systemów) xD

Opublikowano

A choćby to, że 50% albo i więcej graczy ustawia te same passy na forum co i na serwerze.

Wbiją się do bazy, rozkodują hasła i zaraz będzie fala kradzieży w które administracja ma wyjebane bo regulamin jest jasny.

Jeśli według Ciebie gracze ustawiający te same passy na forum co i na serwerze to idioci, bo pewnie zaraz tak napiszesz, to wyobraź sobie, że tacy idioci wkładają ogółem najwięcej w is.

Nie mam zamiaru dyskutować dalej jeśli nadal masz zamiar twierdzić, że baza forum jest gówno warta. Na asune2 dla przykładu admin miał te same passy w grze co i na forum :)

WD7IpkZ.png

Opublikowano

H3h3 rework kaktusa na plikach zjebo surka. Wiadomka że pierdolnie jak reszta tych serwerów. Jak tam reklama u jutuberów? #Szejk #Srapku i innych hehs. Elo.

P.s. Szkoda tylko straconego czasu Szerera i wkładu pracy w te pliki. 

Ja tu kolego nie siedzę, na L4 od 4 miesięcy :|

Nie no poważnie, to Noresta robi.

Opublikowano

H3h3 rework kaktusa na plikach zjebo surka. Wiadomka że pierdolnie jak reszta tych serwerów. Jak tam reklama u jutuberów? #Szejk #Srapku i innych hehs. Elo.

Nie mówie że tu musisz być, ale robiłeś te pliki na Candrie. A teraz oni je mają. 

@Topic. Skąd truta? xD 

obraz.png

Opublikowano

ze tak spytam totalnie ofensywnie po c**j taki serwer po raz 31312312312 ?

czy wszyscy skillowi projektanci czy jak to nazwac tworcy serwerow nie mogli by sie spotkac omowic szczegoly i postawic JEDEN taki mega mocno wyjebany serwer oldschool?

dla mnie idealny serwer prywatny na dzien dzisiejszy to taki 100% oldschool 2007 rok na którym wraz z biegiem czasu były by dodawane stopniowo przedmioty z pl'a :) np gdy juz duza czesc graczy osiagnela by 70/80 lvl dodana zostala by grota itp itd ;) taki poprostu STO % Oldschool ktory przypomnial by jak to wygladalo kiedys :) tak by ludzie grali razem oraz przeciwko sobie i by mieli ochote tu grac ;)

sztosem bylby serwer na ktorym przez pewien okres nie bylo by nawet LVL przy nicku, tak o by przypomniec stare czasy a dopiero zostalo by potem to wprowadzone a wiem, ze tak mozna na dzisiejsze czasy :)

ja osobiście nawet na taki oldshool bym nie spojrzał jak i połowa graczy bo są na te czasy za trudne lepiej iść na pl-a. Ps - miałem wejść na betę obczaić co i jak ale te zjebane disco polo od razu mówi ze macie iq 0000 nie każdy lubi dany typ muzyki wiec się takich rzeczy nie ustawia na główna chyba ze jakieś radio ale to tez bije po oczach . Nie to ze mam coś do disco polo po prostu takich rzeczy się nie wstawia jeśli się jest mądrym bo niektórzy mogą wywnioskować ze to serwer tylko dla tych co słuchają tej "muzyki" i znajdziemy tutaj tylko takich znajomych .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie mówie że tu musisz być, ale robiłeś te pliki na Candrie. A teraz oni je mają. 

@Topic. Skąd truta? xD

Wątpię, Surek woli swoje pliki :p

Opublikowano

Witajcie,

z tej strony Administracja serwera Rivalia.pl.

Oficjalnie startujemy z beta testami o godzinie 18:00, 21 kwietnia w piątek.

http://www.rivalia.pl/register

Klient 1:

KLIK

skan

KLIK

Klient 2:

KLIK

skan

KLIK

Klient 3:

KLIK

skan

KLIK

Zapraszamy serdecznie do testowania o równej 18:00!

Pozdrawiamy, administracja Rivalii

837341413742376668518.png

Opublikowano

Typowy serwer easy/medium 2017r. Miliard tych samych i beznadziejnych misji co na większości serwerów. Zdobywanie początkowego eq do expa jak na większości serwerów, czyli bieganie po tych samych i beznadziejnych  dungeonach. R.I.P dobre serwery easy/medium. Aa i jeszcze jest chvjowy system zdobywania truty, albo to ulepszanie z fmsa albo wymienianie szkat ripa.

Opublikowano

Wbiję z ekipą sprawdzić serwer, jednakże na easy/medium mi to nie wygląda skoro trzeba nawet skille normalnie robić, a o dropieniu zmianek nie wspomnę. 

@up A czego ty oczekujesz od tej gry i ludzi, którzy tworzą te projekty? Każdy robi to dla pieniędzy i w tej grze nie zobaczysz już nic innowacyjnego wg. mnie. 

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Wbiję z ekipą sprawdzić serwer, jednakże na easy/medium mi to nie wygląda skoro trzeba nawet skille normalnie robić, a o dropieniu zmianek nie wspomnę. 

@up A czego ty oczekujesz od tej gry i ludzi, którzy tworzą te projekty? Każdy robi to dla pieniędzy i w tej grze nie zobaczysz już nic innowacyjnego wg. mnie. 

Mi nie chodzi o coś innowacyjnego. Teraz każdy easy/medium to jeden i ten sam syf, który różni się nazwą.  Współczesne serwery easy to gówno nie to co kiedyś.

Opublikowano

Nie polecam ze względu na Administrację jak i na samego "sponsora" cyca, który nawet tego dobrze nie robi. - ciekawe czy znowu będzie mówił, że tylko ludzi wynajął  xD 

Mam nadzieję, że nie nachapiecie się kasy. :)

Powodzenia.

Opublikowano

Powiedzieli, że mam eq poniżej 40 i już na kolejny post nie odpowiedzieli.

Widać banda przygłupów która ma w dupie graczy, pewnie szybko padnie.

Nie polecam.

Gościu piszesz o Administracji a nawet wszystkich nie znasz. 

I poprawka IQ a nie EQ. I tutaj pokazałeś poziom co mówi samą prawdę o tej 40...

Uważam takie opinie po prostu jako nienawiść. Widocznie komuś zabrnąłeś za skórę i dlatego zostałeś zablokowany. 

Beta testy trwają nadal i Administracja czuwa 24/7. Zmiany są wprowadzane oraz poprawki. Serwer funkcjonuje i na 28 kwietnia bd gotowy do wystartowania. :)

Krytyki przyjmujemy na klatę ale opinie typu twoje ignorujemy, bo są po prostu żałosne. 

Pozdrawiam,

Smiguss

Jak dodać bonusy do kostiumu/fryzury/peta tych z IS ??????????????????????

Nie można dodawać do nich bonusów. Dopiero po starcie będą w nich bonusy. ;)

Nie polecam ze względu na Administrację jak i na samego "sponsora" cyca, który nawet tego dobrze nie robi. - ciekawe czy znowu będzie mówił, że tylko ludzi wynajął  xD 

Powodzenia.

Sponsor ma prawo do sponsorowania kogokolwiek a w Administracje się nie wlicza. :)

Miło że napisałeś własną opinie, lecz nie kojarzę abym cię znał. Także nie ocenia się książki po okładce i najpierw zapoznaj się z ekipą. ;) Mi na hajsu nie zależy. Lubię być GM i pomagać ludziom a jeśli już potrzebuje pieniędzy, to po prostu idę do pracy i zarabiam. Wolę wspomóc kogoś niż zyskiwać fortunę z czegoś co traktuje jako pasję. 

Dziękuje za opinie. 

No i sorki że nie odpowiadamy na forum mpc ale trwa beta i niestety nasze myśli są w grze. Aby szybko i aktywnie odpowiadać graczom oraz poprawiać błędy.

Jeszcze raz. Serdecznie pozdrawiam,

Smiguss

POPRAWKI NA BECIE

kRKA4Qs.pngPoprawiono tworzenie gildii
kRKA4Qs.pngPoprawiono usuwanie gildii
kRKA4Qs.pngUsunięto niepotrzebne ulepszacze
kRKA4Qs.pngPoprawiono widoczność zwierzaków
kRKA4Qs.pngPoprawiono wyświetlanie maksymalnych bonusów
kRKA4Qs.pngPoprawiono poświatę zbroi
kRKA4Qs.pngPoprawiono widoczność potworów na zmianie na "psy"
kRKA4Qs.pngPoprawiono ikony niektórych przedmiotów
kRKA4Qs.pngPoprawiono wikipedie dropu
kRKA4Qs.pngPoprawiono respy potworów i metinów na mapach 75+
kRKA4Qs.pngOgraniczono lagi w m1
kRKA4Qs.pngPoprawiono oddawanie ostatniego przedmiotu biologa
kRKA4Qs.pngPoprawiono zapisywanie pozycji

837341413742376668518.png

Opublikowano

Nie polecam.

I poprawka IQ a nie EQ. I tutaj pokazałeś poziom co mówi samą prawdę o tej 40...

Uważam takie opinie po prostu jako nienawiść. Widocznie komuś zabrnąłeś za skórę i dlatego zostałeś zablokowany.

Beta testy trwają nadal i Administracja czuwa 24/7. Zmiany są wprowadzane oraz poprawki. Serwer funkcjonuje i na 28 kwietnia bd gotowy do wystartowania. :)

Krytyki przyjmujemy na klatę ale opinie typu twoje ignorujemy, bo są po prostu żałosne.

Pozdrawiam,

Smiguss

Nie polecam ze względu na Administrację jak i na samego "sponsora" cyca, który nawet tego dobrze nie robi. - ciekawe czy znowu będzie mówił, że tylko ludzi wynajął xD

Powodzenia.

Sponsor ma prawo do sponsorowania kogokolwiek a w Administracje się nie wlicza. :)

Miło że napisałeś własną opinie, lecz nie kojarzę abym cię znał. Także nie ocenia się książki po okładce i najpierw zapoznaj się z ekipą. ;) Mi na hajsu nie zależy. Lubię być GM i pomagać ludziom a jeśli już potrzebuje pieniędzy, to po prostu idę do pracy i zarabiam. Wolę wspomóc kogoś niż zyskiwać fortunę z czegoś co traktuje jako pasję.

Dziękuje za opinie.

No i sorki że nie odpowiadamy na forum mpc ale trwa beta i niestety nasze myśli są w grze. Aby szybko i aktywnie odpowiadać graczom oraz poprawiać błędy.

Smiguss

POPRAWKI NA BECIE

xD ty widzę kolejny pajac z teamu który nawet nie potrafi normalnie się do ludzi odnosić. Oceń moje IQ na 40 bo autokorekta poprawiła iq na eq, k***a brawo dla ciebie. Jak się przyczepie to waszymi kryteriami wystawie wam opinie 20 IQ. Pokazaliście się ze złej strony brakiem szacunku i tym, że nie wiecie jak dużo można zaszkodzić mając bazę forum. Padnie pewnie po tygodniu, taki skok na hajs będzie.

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Nie polecam.

Pozdrawiam,

Smiguss

Nie polecam ze względu na Administrację jak i na samego "sponsora" cyca, który nawet tego dobrze nie robi. - ciekawe czy znowu będzie mówił, że tylko ludzi wynajął xD

Powodzenia.

Dziękuje za opinie.

Smiguss

POPRAWKI NA BECIE

xD ty widzę kolejny pajac z teamu który nawet nie potrafi normalnie się do ludzi odnosić. Oceń moje IQ na 40 bo autokorekta poprawiła iq na eq, k***a brawo dla ciebie. Jak się przyczepie to waszymi kryteriami wystawie wam opinie 20 IQ. Pokazaliście się ze złej strony brakiem szacunku i tym, że nie wiecie jak dużo można zaszkodzić mając bazę forum. Padnie pewnie po tygodniu, taki skok na hajs będzie.

A ten znów swoje.

skąd truta

skąd egzo/rady

skąd eq exp  ( i jak sie je ulepsza metalami / bodziami czy coxd ? ) 

skąd tęczaki 

1. Bronie 75 - Szkatułki ripera (bezpośrednio), wymiana lub drop bezpośredni z Niebieskiej Śmierci

2. Rady i Egzo z metinów w sporych ilościach, zresztą metiny respią się 10x szybciej i 8x więcej

3. Poszczególnie z dungeonów, można ja ulepszać wszędzie i wszystkim, przykładowo dropisz ekwipunek exp 1 poziom z odrodzonego wodza orków możesz je ulepszyć na 2 poziom albo po prostu ten 2 poziom wydropić z wróżki lub wytworzyć w czerwonym lesie.

4. Drop z metinów i bossów +50 poziom.

Opublikowano

jeszcze jedno pytanko :D

eq do expa skąd ? jest jakieś wo czy coś  ?

Odpowiedziałem Ci już przecież :)

Poszczególnie z dungeonów, można ja ulepszać wszędzie i wszystkim, przykładowo dropisz ekwipunek exp 1 poziom z odrodzonego wodza orków możesz je ulepszyć na 2 poziom albo po prostu ten 2 poziom wydropić z wróżki lub wytworzyć w czerwonym lesie.

Opublikowano

jeszcze jedno pytanko :D

eq do expa skąd ? jest jakieś wo czy coś  ?

Odpowiedziałem Ci już przecież :)

Poszczególnie z dungeonów, można ja ulepszać wszędzie i wszystkim, przykładowo dropisz ekwipunek exp 1 poziom z odrodzonego wodza orków możesz je ulepszyć na 2 poziom albo po prostu ten 2 poziom wydropić z wróżki lub wytworzyć w czerwonym lesie.

Maksymalnie wydropić można drugi poziom? Czy im wyższa mapa = wyższy set eq :D

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...