Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Technik/Programista - napiszę plugin/skrypt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
20 minut temu, KsawoX napisał:

Czemu nie napisałeś jeszcze raz?

Kilka osób do mnie napisało i nie jestem w stanie na nie odpowiedzieć, szczególnie jak widzisz że temat dosyć dawno nie jest odświeżany.

Teraz pokazałeś co potrafisz to teraz nie jestem zainteresowany współpracą z tobą.

Aha i nie wiem na jakiej podstawie wyciągnąłeś wniosek: " zerowe umiejetnosci w skrypcie oraz pluginach, duze ceny, a i tak wlepil by mi jakies gowno z neta posklejane " ale nie będę się o to rzucał bo szkoda.

Tw. umiejętności nie są tak dobre abyś mógł pisać na zlecenia, a na pewno nie pluginy.

200zł anticheat w skrypcie HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH, plzz

proszę cie, pokaz chociaż jakieś portfolio, lub napisz średniawy plugin.

Aktualnie interesuję się javą, powoli ogarniam java swing i awt, czasem bawię się HTML.

Opublikowano

Jesteś załosny, nic nie potrafisz, próbowałeś wlepić mi jakiegoś anticheata w skrypcie, którego skleja sie 5 minut.

Żadne portfolio, nie potrafisz totalnie nic w pluginach.

NIE POLECAM NIKOMU TEJ OSOBY

Aktualnie interesuję się javą, powoli ogarniam java swing i awt, czasem bawię się HTML.

Opublikowano

Hahaha

Dobra dzieciaku wypłakałeś się już?
Jeśli tak, to racz wypierdalać wyjść mi stąd bo już się zrobiłeś nudny skoro tego nie zauważyłeś.

Zażucając mi "sklejenie" czegoś to nie mamy o czym rozmawiać gościu, idz tak do kogokolwiek i tak napisz.

Aha, i to twoje oferowanie również jest żałośne 200, 400. Gościu skoro nie chciałeś skryptu za mniej niż 200 bo to skrypt to było podziękować i się ładnie pożegnać a nie mieć teraz spiny jak nie wiem do czego to nawet porównać, że nie otrzymałeś odpowiedzi. Jeśli nie udzieliłem odpowiedzi, to albo nie zdołałem odpisać (tak jak to było w twoim przypadku) albo po prostu nie jestem zainteresowany. Zazwyczaj jak nie jestem zainteresowany to odpisuje ALE TO FORUM TO JAKAŚ KPINA PO AKTUALIZACJI!

.

Opublikowano
32 minuty temu, KsawoX napisał:

Hahaha

Jeśli tak, to racz wypierdalać wyjść mi stąd bo już się zrobiłeś nudny skoro tego nie zauważyłeś.

Zażucając mi "sklejenie" czegoś to nie mamy o czym rozmawiać gościu, idz tak do kogokolwiek i tak napisz.

Aha, i to twoje oferowanie również jest żałośne 200, 400. Gościu skoro nie chciałeś skryptu za mniej niż 200 bo to skrypt to było podziękować i się ładnie pożegnać a nie mieć teraz spiny jak nie wiem do czego to nawet porównać, że nie otrzymałeś odpowiedzi. Jeśli nie udzieliłem odpowiedzi, to albo nie zdołałem odpisać (tak jak to było w twoim przypadku) albo po prostu nie jestem zainteresowany. Zazwyczaj jak nie jestem zainteresowany to odpisuje ALE TO FORUM TO JAKAŚ KPINA PO AKTUALIZACJI!

Na podstawie czego stwierdzasz ,że jestem "dzieciaczkiem"?

Ja na podstawie twoich wypowiedzi moge stwierdzic ,że to ty jesteś dzieciaczkiem :)
Chociażby to:

33 minuty temu, KsawoX napisał:

https://pl.wiktionary.org/wiki/zarzucać

33 minuty temu, KsawoX napisał:

Hahaha

2 tygodnie to chyba wystarczająco dużo, aby otrzymać odpowiedz?

anticheat 200zł w skrypcie <3 optymalizacja <3<3<3, jeszcze killaura, antyknock, ha, śmieszne.

Opublikowano

Już nie mam do ciebie sił. Czy ty potrafisz cokolwiek zrozumieć?

Przeczytaj może wcześniejsze wiadomości... zresztą co ja się będę tłumaczył.

Teraz proste pytanie:

To ja mam interes czy ty, żeby napisać ponownie jeśli nie odpisałem?

Wyżej odnośnie skryptu już pisałem, najwyraźniej mało rozumiesz z tego co ktoś pisze, a jeszcze mniej z tego co sam piszesz.

Dyskusję z tobą już skończyłem i nie zamierzam tracić na ciebie czasu. Chociaż to zrozum. Dyskusja z tobą skończona!

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...