Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Technik/Programista - napiszę plugin/skrypt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za ile napiszesz plugin na jakis dobry antycheat, typu antyaura jak pacanticheat? (respiacy sie bot za plecami, nad graczem, ktorego nie da sie zobaczec przodem tzn. jak na niego patrzysz to ucieka itp. cos typu centrumpefalpe)

❤ MC.PROPACRAFT.PL 

★ SKRYPTY ★

★ TECHNIK SERWERÓW MINECRAFT ★

✮ Pomogłem? Strzej lajka! ✮

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak NAJBARDZIEJ nie polecam tej osoby.

(ok. 3 tygodnie temu)

Zaoferowałem mu 200zł za anticheata, napisał ,że za tyle to w skrypcie.

Zaoferowałem mu 400zł, do teraz nie odpisuje, a wyświetlił ))

- zerowe umiejetnosci w skrypcie oraz pluginach, duze ceny, a i tak wlepil by mi jakies gowno z neta posklejane.

Aktualnie interesuję się javą, powoli ogarniam java swing i awt, czasem bawię się HTML.

Opublikowano

Czemu nie napisałeś jeszcze raz?

Kilka osób do mnie napisało i nie jestem w stanie na nie odpowiedzieć, szczególnie jak widzisz że temat dosyć dawno nie jest odświeżany.

Teraz pokazałeś co potrafisz to teraz nie jestem zainteresowany współpracą z tobą.

Aha i nie wiem na jakiej podstawie wyciągnąłeś wniosek: " zerowe umiejetnosci w skrypcie oraz pluginach, duze ceny, a i tak wlepil by mi jakies gowno z neta posklejane " ale nie będę się o to rzucał bo szkoda.

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...