Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Global znikła postać

dzynek1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam taki problem na globalu ze wczoraj gralem na kamer modzie i wylogowałem sie normalnie i dzisiaj rano sie zalogowałem i postać nie pojawia sie w grze , nie moge pisać ani używać itemow np piersciena teleportacji. ktoś kiedyś miał taki problem ? da rade jakos zrobić unstuck ? czy tylko zostaje napisać do GM ?
P.S a jakbym dołączył do pola bitwy , areny ? przeniesie mnie na tamtą mapę i może zadziała ? albo jakbym np zmienił królestwo ?

Opublikowano

witam mam taki problem na globalu ze wczoraj gralem na kamer modzie i wylogowałem sie normalnie i dzisiaj rano sie zalogowałem i postać nie pojawia sie w grze , nie moge pisać ani używać itemow np piersciena teleportacji. ktoś kiedyś miał taki problem ? da rade jakos zrobić unstuck ? czy tylko zostaje napisać do GM ?

P.S a jakbym dołączył do pola bitwy , areny ? przeniesie mnie na tamtą mapę i może zadziała ? albo jakbym np zmienił królestwo ?

To nie pojawiłeś się w grze ale mogłes klikać na przedmioty? Jeżeli grasz na kamerze to spróbuj się przeteleportować, i wylogować to powinno zadziałać

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

tzn da sie na kamer modze teleportować ? , tak wyłączałem i włączałem komputer . boje sie do suportu napisac zeby po logach nie sprawdzili ze na kamerze grałem

Opublikowano

W sumie, bardzo prawdopodobnym powodem może być fakt, iż jakieś pliki zostały podmienione, bo dziwne, że normalnie możesz się zalogować, wchodzisz na daną postać i nie widać jej modelu w grze (bo tak rozumiem Twój problem?). Usuń wszystkie pliki metka i zainstaluj go na nowo, spatchuj i sprawdź, czy działa.

Opublikowano

postac ci zbugowalo w ziemi tak masz jak nie umiesz na modach grac ;/ Odinstaluj wszystko z metinem i zainstaluj na nowo tylko metka .... po co ta panika

Opublikowano

tzn da sie na kamer modze teleportować ? , tak wyłączałem i włączałem komputer . boje sie do suportu napisac zeby po logach nie sprawdzili ze na kamerze grałem

Otwierasz minimape i przetrzymując klawisz SHIFT klikasz na wyznaczone miejsce - Ta da teleport hack <3 

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

@'dzynek1" spatchuj gre, graj na kliencie, tak czy siak jest narazony na bana :)

P.S. Mozesz napisac do supportu.

Zazwyczaj jestem dostepny 24/7, zdarzaja sie male przerwy :D 

Pomoglem/ spodobala Ci sie Moja wypowiedz ? Daj like B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...