Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tiveria [VPS] [Easy]

flyby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wy naprawde nie macie co do gara wlozyc ze wpierdalacie gotowego niemca, ktory jest ledwo spolszczony i na tym startujecie xD

a co że niby chcemy na nim zarobić? bo ja tu is nie widzę .... i już Ci tłumaczyłem pliki są moje ja je udostępniłem nawet nie potrafiłeś ich pobrać a co dopiero odpalić. I tak startuje na swoich plikach strasznie to dziwne.

co za problem w pobraniu plikow? nie zgrywaj pawiana bo to, ze libow w paczce nie bylo to nie znaczy, ze tylko ty potrafisz pobrac biblioteki i odpalic gotowy syf prosto spod jaj niemca

No jakoś Ty tego nie potrafisz nie przykro mi :(

#############################################

Zapraszam do zakładania kont! Ruszamy o 17:00!

Opublikowano

No tak nie macie hajsu na reklamę to zajebaliścię nazwę, żeby mieć chociaż 50 osób. xD

Jaką reklamę skoro pół yta siedzi teraz zesrana, bo GF wypi3rdala filmy? A zresztą, reklama u takiego rzapka to bardzo rzetelna i wiarogodna reklama. :) Każdy ma prawo używać tej nazwy serwera, tak samo jak każdy może zrobić serwer na wzór pandory czy elite, użyć takich samych nazw i zbijać hajs na kasztanach

Opublikowano

wy naprawde nie macie co do gara wlozyc ze wpierdalacie gotowego niemca, ktory jest ledwo spolszczony i na tym startujecie xD

a co że niby chcemy na nim zarobić? bo ja tu is nie widzę .... i już Ci tłumaczyłem pliki są moje ja je udostępniłem nawet nie potrafiłeś ich pobrać a co dopiero odpalić. I tak startuje na swoich plikach strasznie to dziwne.

co za problem w pobraniu plikow? nie zgrywaj pawiana bo to, ze libow w paczce nie bylo to nie znaczy, ze tylko ty potrafisz pobrac biblioteki i odpalic gotowy syf prosto spod jaj niemca

skad ty mozesz wiedziec co ja potrafie lbie, mozemy powrocic do tego tematu jak juz wystartujesz 

ps. http://www.mpcforum.pl/topic/1602296-brak-lib%C3%B3w/#entry13496739 

i ty k***o smiesz sie wypowiadac na temat moich umiejetnosci?

MLODY I GNIEWNY

Opublikowano

skad ty mozesz wiedziec co ja potrafie lbie, mozemy powrocic do tego tematu jak juz wystartujesz 

ps. http://www.mpcforum.pl/topic/1602296-brak-lib%C3%B3w/#entry13496739 

i ty k***o smiesz sie wypowiadac na temat moich umiejetnosci?

i co z tego że potrzebowałem 1 liba? Nie mogłem go znaleźć i proglem był z aktualiczacją poprzez komendę. Nie mogłem poprosić o liba na forum o tematyce metin2 ? Nie ośmieszaj się buraku. Report.

Opublikowano

Clietn posiada 12 wirusów, tyle mi wykazał antywirus. Jakiś scan clienta innym antywirusem ktoś może dać ?

mi wykazał 15 :p

Rozpoczęcie przygody z metinem2. ??.11.2008

Opublikowano

Clietn posiada 12 wirusów, tyle mi wykazał antywirus. Jakiś scan clienta innym antywirusem ktoś może dać ?

W bibliotekach DLL wykrywa niektórym os. jeżeli ich się boisz po prostu je usuń a wrzuć z innego klienta metin2 ;) to samo co moje ;p

SERWER WYSTARTOWAŁ ! ZAPRASZAMY

Opublikowano

Dodaj download pełnego clienta oraz skan i popraw 2 ss, czas do 17.

No to cześć :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...