Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tiveria [VPS] [Easy]

flyby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prezkativ_aahxehn.png

Na serwerze nie ma item shop'a

Brak petów

Brak szarf

Brak skinów

2 dungeony (Komnata smoka oraz Wieża demonów)

Truta z ripera oraz z lodowej wiedźmy.

Jest to serwer vps lecz aby nie było zbyt prosto bonusy nie wchodzą maxymalne!

Serwer jest Easy względem PL! jeżeli myślisz się wbijesz max lv. i eq w jeden dzień  to się mylisz kolego ;)

Zapowiedź dupy nie urywa ale jak na serwer vps nie jest najgorsza.

Start 08.04.2017 (Sobota) (Dziś  :D) godzina 17:00  Zapraszamy! Jedyne co możesz stracić to czas ;) u innych stracisz czas i pieniądze.

Czekam na hejty z powodu nazwy :D

Nie jest to żadna reaktywacja!

Link do profilu administacji:

Frozen - http://www.mpcforum.pl/user/754291-flyby/

Emo King - Brak

Cresh - Brak

Mercy - Brak

040118165_aahxerx.jpg

040118170_aahxere.jpg

Opublikowano

Skąd ku? Jak z eq? Zawitam koło 20 :)

Metki ;)  eq jest bardzo łatwo w pvp będą decydowały bonusy w itemach. Zapraszamy ;)

Opublikowano

Skoro to nie jest żadna reaktywacja to dlaczego nazwa pochodząca od starego serwera? :p

Opublikowano

weźcie mi powiedźcie jak to jest.

Na początku prezki pisze max 99lv, a na ss widać 105lv.

Opublikowano

Skoro to nie jest żadna reaktywacja to dlaczego nazwa pochodząca od starego serwera? :p

a ktoś ma firmę o tej nazwie? Nazwa nie jest zarejestrowana każdy może jej użyć i nie jest to reaktywacja ale serwer posiada stary klimat jak Tiveria stąd nazwa.

weźcie mi powiedźcie jak to jest.

Na początku prezki pisze max 99lv, a na ss widać 105lv.

SS przedstawia jak kiedyś wyglądała gra.

Opublikowano

Panowie chyba download Wam nie działa na stronie. Chyba, że nie doczytałem i klient będzie później :)

Opublikowano

Panowie chyba download Wam nie działa na stronie. Chyba, że nie doczytałem i klient będzie później :)

download jeszcze nie dodany przepraszam zapomniałem o tym napisać będzie dostępny 15-15:30

Opublikowano

Hmm, a dwuręki dla mentala to nie ma? B) Jak tak patrzę to chyba nic nie widzę :mad:

Jest tak samo są dzwony ;) po prostu zapomniałem dodać do prezentacji. Serwer jest naprawdę ciekawy ;) wystarczy wejść i się przekonać.

Opublikowano

Wszedłbym z sentymentu ale wole nie, nie bedzie duzo ludzi.

Z sentymentu do czego? Ten serwer z Tiverią ma wspólną tylko nazwę. Wykorzystywanie w prezentacji zrzutu ekranu z pierwszej odsłony serwera jest żałosne, tak samo jak marna próba przyciągnięcia graczy nazwą. Gdzie tu jest niby klimat Tiverii? Z której strony ten serwer ma być ciekawy? 

Tiveria była hardem, to coś jest easy. To ten klimat rozumiem?

Aż przykro się na to patrzy.

Opublikowano

Wszedłbym z sentymentu ale wole nie, nie bedzie duzo ludzi.

Z sentymentu do czego? Ten serwer z Tiverią ma wspólną tylko nazwę. Wykorzystywanie w prezentacji zrzutu ekranu z pierwszej odsłony serwera jest żałosne, tak samo jak marna próba przyciągnięcia graczy nazwą. Gdzie tu jest niby klimat Tiverii? Z której strony ten serwer ma być ciekawy? 

Tiveria była hardem, to coś jest easy. To ten klimat rozumiem?

Aż przykro się na to patrzy.

Przykro to nam jest że bawisz się w Wróżbitę Macieja. Ponieważ nie byłeś na serwerze a już potrafisz powiedzieć jak się na nim gra.

@DarnokBoss

Zapraszamy ;)

Opublikowano

No tak nie macie hajsu na reklamę to zajebaliścię nazwę, żeby mieć chociaż 50 osób. xD

No dzięki i bez reklamy chcemy zarobić na serwerze miliony <3

Opublikowano

a ktoś ma firmę o tej nazwie? Nazwa nie jest zarejestrowana każdy może jej użyć i nie jest to reaktywacja ale serwer posiada stary klimat jak Tiveria stąd nazwa.

klimat tworzą gracze, dlatego reaktywacje starych serwerów, czy tworzenie old-schooli nie wychodzi

Przykro to mi jest, że bawisz się w Wróżbitę Macieja. Ponieważ serwer nie wystartował, a już wiesz jaki jest na nim klimat.

tenor.gif

Opublikowano

wy naprawde nie macie co do gara wlozyc ze wpierdalacie gotowego niemca, ktory jest ledwo spolszczony i na tym startujecie xD

MLODY I GNIEWNY

Opublikowano

Polecam serwer jak i administracje, gdyż wyszli z ciekawą inicjatywą wobec graczy. Tutaj możecie stracić jedynie czas, a jeśli lubicie tracić także pieniądze to powodzenia na kotletach typu laneris. Gdyby serwer miał wyjebanego ISa byłby płacz, gdy serwer w ogóle nie posiada ISa jest jeszcze większy płacz... xD Rozgrywka na serwerze jest przemyślana, wprowadzili kilka ciekawych rozwiązań usprawniających rozgrywkę, nie ma zbędnych pierdół. Jeśli ktoś szuka dobrego serwera do zabawy bez dodatkowych kosztów w postaci paypala o wysokiej wartości to nie ma nic do stracenia. Polecam! :D

Opublikowano

wy naprawde nie macie co do gara wlozyc ze wpierdalacie gotowego niemca, ktory jest ledwo spolszczony i na tym startujecie xD

a co że niby chcemy na nim zarobić? bo ja tu is nie widzę .... i już Ci tłumaczyłem pliki są moje ja je udostępniłem nawet nie potrafiłeś ich pobrać a co dopiero odpalić. I tak startuje na swoich plikach strasznie to dziwne.

Opublikowano

a co że niby chcemy na nim zarobić? bo ja tu is nie widzę .... i już Ci tłumaczyłem pliki są moje ja je udostępniłem nawet nie potrafiłeś ich pobrać a co dopiero odpalić. I tak startuje na swoich plikach strasznie to dziwne.

co za problem w pobraniu plikow? nie zgrywaj pawiana bo to, ze libow w paczce nie bylo to nie znaczy, ze tylko ty potrafisz pobrac biblioteki, zmienic bindowane ip i odpalic gotowy syf prosto spod jaj niemca przypisujac sobie przy tym nazwe innego serwera xD

MLODY I GNIEWNY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...