Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie perfumy męskie polecacie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie najlepsze perfumy męskie to: 

Paco Rabanne One Milion złote 

Hugo Boss Infinite 

Paco Rabanne Invictus 

Opublikowano

No coż, też tak myślałem ale postanowiłem przetestować. Na początku miałem te w niebieskiej butelce, to fakt podobały sie kobietom ale sam zapach mi nie odpowiadał bo nie lubie takich świeżych zapachów. Trwałość taka sobie, ale w sumie wiele się nie spodziewałem po zapachu za 6 dyszek. Drugie jakie wypróbowałem to wersja premium i te były o wiele lepsze. Po pierwsze dłużej się trzymają na ciele bo do następnego dnia. Po drugie zapach bardziej mi sie podoba (to już jednak jest kwestią gustu, jednemu się spodoba, drugiemu nie. Mi się podobają)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Dior Sauvage 
  • Giorgio Armani Acqua di Giò 

Świeże, porządne i długotrwałe zapachy. Szczególnie w biurze.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Wydaje mi się, że tak. Ogólnie działanie feromonów jest bardzo subtelne. To nie jest tak, ze spsikasz się tym zapachem i od  razu każdy się na Ciebie rzuca. Aż tak to nie ma, ale po pierwsze jest większe zaintresowanie płci przeciwnej. Po drugie z góry jest lepsze nastawienie co sam zauważylem głównie w pracy bo pracuję z ludźmi. No warto jest moim zdaniem wypróbowac. 

• 1 rok później...
Opublikowano (edytowane)

ja od lat stosuję FM. to są polskie odpowiedniki znanych zapachów. Nie podróbki tylko odpowiedniki! są nawet lepsze od oryginałów, bo są po prostu trwalsze z racji większej  % zawartości perfum.  nawet nie są wodą toaletową tylko perfumowaną z racji wyższej zawartości subst. zapachowych. moim ulubionym jet FM nr 134 odpowiednik armani aqua di gio

Edytowane przez kleberg
  • 3 miesiące temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Od jakiegoś czasu używam Love Desire które są naprawdę bardzo fajne i długo sie trzymają. Jest kilka wersji, ale używam tych w ciemnej buteleczce - Premium Edition.
Kilka chmur z rana i trzyma sie w zasadzie przez kolejnych 7-8 godz w pracy :)
Podobno są z feromonami - nie wiem, ale zebrałem już za nie sporo komplementów.

Opublikowano

Czasami kupuję Love Desire, tyle tylko że ten zwykły - na butelce ma napisane "New Edition Strong", nie wiedziałem, że jest jeszcze jakiś inny... Pstrykniesz zdjęcie i wstawisz, bo jestem ciekawy

• 5 tygodni później...
  • 2 tygodnie później...