Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 227
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

von mike to gimsraka nie polecam serwera, biegam sobie w meczyku 36k sily i mu pokazzuje na pm a on nawet mnie nie zbanowal

elo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Opublikowano

von mike to gimsraka nie polecam serwera, biegam sobie w meczyku 36k sily i mu pokazzuje na pm a on nawet mnie nie zbanowal

kto w dzisiejszych czasach uwierzy w cheat engine? xD

Opublikowano

Serwer padnie po tygodniu a zjeba będzie tyczyła się obu bo kto pamięta pierwszego elita.

Stoi już miesiąc i działa bez zarzutu jak i my jesteśmy cały czas do dyspozycji graczy.

Skończ, że się tak wyrażę pier*olić, bo wam się w dupach na tym forum przewraca powoli.

PS. W tym tygodniu wejdzie większa aktualizacja nie dotycząca bezpośrednio samej rozgrywki.

Opublikowano

Pustki na tym serwerze

No spadła ilość graczy zdecydowanie bo jest na poziomie 300-600.

Planujemy teraz tą aktualizację + ponowne promocje także trochę podrośnie ;>.

Opublikowano

Czy ja wiem czy takie pustki , właśnie w Jinno jest fajna (zadymka) , serwer stoi stabilnie nie było większych problemów .

Startuje wiele (nowości) więc przebić się na tym rynku jest ciężko .... Ale myślę , że przyciągnie nowych graczy łatwy kontakt z Administracją często jakieś Eventy serwer ma przyszłość , trochę większa reklama i będzie git .

Opublikowano

myślałem, że 32767 to maksymalna wartość bonusu w metinie :O

chociaż to pewnie przez to całe sorce

tenor.gif

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witajcie metinczycy!
Nadszedł czas na kolejną aktualizację poprawiającą nieco jakość rozgrywki.

Aktualizacja 1.3 (28.05.2017):
- Dodano nowe fryzury w IS (2), 
- Dodano podstawowe fryzury u Trenerów Umiejętności, 
- Dodano nowy system zabezpieczający (jutro powróci weryfikacja kodem), 
- Poprawiono małe niedociągnięcia. 

*Aby zmiany były widoczne należy spatchować klienta.
*Kolejna aktualizacja planowana jest w nocy z dnia 3.06.2017 na dzień 04.06.2017.

Opublikowano

Witajcie metinczycy!
Nadszedł czas na kolejną aktualizację poprawiającą nieco jakość rozgrywki.

Aktualizacja 1.4 (04.06.2017):
- Dodano nowe kostiumy w IS (4),
- Dodano zaległy kostium dla TOP 3 graczy,
- Dodano nowego zwierzaka do IS (1),
- Dodano Kupony SM do IS (200, 500, 1000), 
- Dodano Kosz na przedmioty (otwieramy buttonem obok slotu na buty), 
- Dodano opcję Wyboru Magazynu pod dotychczasowym buttonem IS
- Zwiększono ilość grup potworów na mapie Pu-Kong, 
- Naprawiono błąd pozwalający wejść na OX po rozpoczęciu, 
- Wprowadzono nowy zestaw pytań na wydarzenie OX. 

Małe przedstawienie zmian:

sHUGIUC.jpg

*Aby zmiany były widoczne należy spatchować klienta.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
1 godzinę temu, spuken94 napisał:

Opłaca się grać na tym serwerze? Miałem tam jakiegoś woja 109 Lvl :P 

Jak z cenami?

szponów, ksiąg smoka, jakiś itemków 4 max?

Ludzie odchodzą  - 5 odejdzie przyjdzie np.: 1. Reklama jak miała być tak nie ma, już jest obiecywana od lekko msc, lecz administracja nadal twierdzi, że wie co robi

Opublikowano
1 godzinę temu, Shevux napisał:

Ludzie odchodzą  - 5 odejdzie przyjdzie np.: 1. Reklama jak miała być tak nie ma, już jest obiecywana od lekko msc, lecz administracja nadal twierdzi, że wie co robi

Przez 24h loguje się ponad 1k osób, w godzinach szczytu gra 300/400 osób, przez ostatni tydzień licznik skoczył do góry o jakieś 200. Większą reklamę planujemy pod koniec czerwca lub początek lipca.

PS. Każdy gracz, który faktycznie się czymś interesuje dobrze wie, że reklamę od początku planujemy po aktualizacji 1.5 :)...

Nie pisz głupot jak nie masz pojęcia, pozdrawiam.

Opublikowano
25 minut temu, vonMike napisał:

Przez 24h loguje się ponad 1k osób, w godzinach szczytu gra 300/400 osób, przez ostatni tydzień licznik skoczył do góry o jakieś 200. Większą reklamę planujemy pod koniec czerwca lub początek lipca.

PS. Każdy gracz, który faktycznie się czymś interesuje dobrze wie, że reklamę od początku planujemy po aktualizacji 1.5 :)...

dobra wez nie wkrecaj ze robicie reklame bo kazdy serwer teraz klamie ze reklama a po 2 miechach upada wiec takie gadki sa zbedne gralem na serwie dlugo ubija sie metki i jeszcze gowniany drop ubijasz metka a tu jedna broszka albo czasem nic ;/ 

Opublikowano
1 godzinę temu, vonMike napisał:

Jak zawsze jesteście najmądrzejsi :D Jeżeli tak uważasz to przy następnym OX zrób ss ile jest osób na nim (tylko proszę nie licz mi tych postaci 1 lvl bo ludzie potrafią wbijać na 5+ kont na OX'a). A co z tymi Waszymi czy też Twoimi słowami, że reklama pod koniec maja następnie reklama na początku czerwca. Później stwierdziliście, że reklama właśnie po tej aktualizacji będzie ale to trwa zdecydowanie za długo(oczywiście zaraz odpiszesz, że wprowadzenie nowych rzeczy powoduje nowe bugi bla,bla i nie chcesz syfu na serwer dawać, aczkolwiek małe aktualizacje typu fryzury do instruktorów nie wymaga wielkiego poświęcenia a przez tą małą głupotę ludzie narzekali i się wkurzyli czyt. poszli sobie. Z początkiem jak wypowiadałeś się z taką pewnością siebie pomyślałem człowiek, który wie co robi, lecz później, gdy to już było strasznie nadmierne i były to tylko puste słowa na wiatr to uznałem, że jesteś za pewny siebie i nie słuchasz się innych bo sam twierdzisz, że wiesz najlepiej jak prowadzić serwer. Kompletnie nie licząc się z graczami z topki tak naprawdę.

Opublikowano
1 godzinę temu, Kinow napisał:

dobra wez nie wkrecaj ze robicie reklame bo kazdy serwer teraz klamie ze reklama a po 2 miechach upada wiec takie gadki sa zbedne gralem na serwie dlugo ubija sie metki i jeszcze gowniany drop ubijasz metka a tu jedna broszka albo czasem nic ;/ 

A co Ty chciałeś z metinów szpony? Widzisz co to za serwer? - Reaktywacja dawnego projektu, jest tak jak było tam...

PS. Serwer stoi ponad 2 miesiące i ma się dobrze - nie pisz "każdy", bo nie każdy jest syfem co pada z bezmózgą administracją.

28 minut temu, Shevux napisał:

Jak zawsze jesteście najmądrzejsi :D Jeżeli tak uważasz to przy następnym OX zrób ss ile jest osób na nim (tylko proszę nie licz mi tych postaci 1 lvl bo ludzie potrafią wbijać na 5+ kont na OX'a). A co z tymi Waszymi czy też Twoimi słowami, że reklama pod koniec maja następnie reklama na początku czerwca. Później stwierdziliście, że reklama właśnie po tej aktualizacji będzie ale to trwa zdecydowanie za długo(oczywiście zaraz odpiszesz, że wprowadzenie nowych rzeczy powoduje nowe bugi bla,bla i nie chcesz syfu na serwer dawać, aczkolwiek małe aktualizacje typu fryzury do instruktorów nie wymaga wielkiego poświęcenia a przez tą małą głupotę ludzie narzekali i się wkurzyli czyt. poszli sobie. Z początkiem jak wypowiadałeś się z taką pewnością siebie pomyślałem człowiek, który wie co robi, lecz później, gdy to już było strasznie nadmierne i były to tylko puste słowa na wiatr to uznałem, że jesteś za pewny siebie i nie słuchasz się innych bo sam twierdzisz, że wiesz najlepiej jak prowadzić serwer. Kompletnie nie licząc się z graczami z topki tak naprawdę.

Pomyśl kilka razy zanim coś napiszesz, popraw to i uczyń czytelnym, to po pierwsze.

Po drugie, nowe rzeczy = bugi? Bardziej idiotycznej rzeczy nie mogłeś napisać, jak można wprowadzić na oficjalny serwer coś zbugowanego...

Na prawdę nie obchodzi mnie co tutaj piszesz, wiemy co mamy robić.

Uważasz, że gracz z topki jest jakiś lepszy? To się grubo mylisz, jest jak każdy inny i nie obchodzi mnie to czy ma 250 poziom czy 10, każdego traktujemy tak samo.

Opublikowano
17 minut temu, vonMike napisał:

Pomyśl kilka razy zanim coś napiszesz, popraw to i uczyń czytelnym, to po pierwsze.

Po drugie, nowe rzeczy = bugi? Bardziej idiotycznej rzeczy nie mogłeś napisać, jak można wprowadzić na oficjalny serwer coś zbugowanego...

Na prawdę nie obchodzi mnie co tutaj piszesz, wiemy co mamy robić.

Uważasz, że gracz z topki jest jakiś lepszy? To się grubo mylisz, jest jak każdy inny i nie obchodzi mnie to czy ma 250 poziom czy 10, każdego traktujemy tak samo.

Czytanie ze zrozumieniem się kłania w tym momencie z Twojej strony. Żałuje, że nie zrobiłem ss z chatu forum jak o tym napisałeś w kontekście takim, że wprowadzenie nowych rzeczy(NA WASZ SERWER TESTOWY) może spowodować bugi innych itd. 

"nie chcesz syfu na serwer dawać" to znajdowało się w mojej wypowiedzi wcześniej. Widzę, że nie zauważasz takich rzeczy :)

Co do graczy z tzw. topki to doskonale wiemy, że tam znajdowały się osoby, które spędziły kilka ładnych lat na starym Elite a to przecież miało być 1:1. Wszyscy wiemy, że tak do końca nie jest, dlaczego? Szybki mały przykład - drop szponów z Azraela oraz BRAK dropu anty expa z Azraela. 

Opublikowano
1 minutę temu, Shevux napisał:

Czytanie ze zrozumieniem się kłania w tym momencie z Twojej strony. Żałuje, że nie zrobiłem ss z chatu forum jak o tym napisałeś w kontekście takim, że wprowadzenie nowych rzeczy(NA WASZ SERWER TESTOWY) może spowodować bugi innych itd. 

"nie chcesz syfu na serwer dawać" to znajdowało się w mojej wypowiedzi wcześniej. Widzę, że nie zauważasz takich rzeczy :)

Co do graczy z tzw. topki to doskonale wiemy, że tam znajdowały się osoby, które spędziły kilka ładnych lat na starym Elite a to przecież miało być 1:1. Wszyscy wiemy, że tak do końca nie jest, dlaczego? Szybki mały przykład - drop szponów z Azraela oraz BRAK dropu anty expa z Azraela. 

A zaskoczę Cię, antyexp dropi, jednakże szansa jest znikoma ;) - poczuj się głupio.

PS. Nigdy nie napisał nikt takich słów, jak już to pisaliśmy, że testujemy zabezpieczenia na serwerze testowym bo nieskończonych rzeczy nie będziemy wprowadzać na serwer oficjalny - poczuj się głupio x2.

PS2. Więcej nie odpisuję tobie też to radzę, robisz z siebie tylko głupka, a mi szkoda klawiatury.

Opublikowano
1 minutę temu, vonMike napisał:

A zaskoczę Cię, antyexp dropi, jednakże szansa jest znikoma ;) - poczuj się głupio.

PS. Nigdy nie napisał nikt takich słów, jak już to pisaliśmy, że testujemy zabezpieczenia na serwerze testowym bo nieskończonych rzeczy nie będziemy wprowadzać na serwer oficjalny - poczuj się głupio x2.

PS2. Więcej nie odpisuję tobie też to radzę, robisz z siebie tylko głupka, a mi szkoda klawiatury.

To ciekawe bo na ts nikt nie potrafił na to odpowiedzieć i mimo, że ludzie potrafili na godzinę ubić ok 7-8 azków to nikomu nie poleciał. Nie musisz mi odpisywać, nie oczekuje tego.

Podsumowując nadal myślisz, że jesteś wszystko wiedzący :)

PS. Szkoda, że co do dropu szpona się już nic nie odniosłeś ;)

Opublikowano
Dnia 12.06.2017 o 09:40, Shevux napisał:

Jednak sobie daruje, to co tam teraz gra, to dno, a bez Teddy nie ma gry :)

W dodatku to mi nie przypomina ani trochę Elite poza nazwą

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Niezla aktywność widzę. Na serwerze pewnie 5 osob?

Jestem jak Magda Gessler
Hejtuję, obrażam, niszczę..
A sam lepiej nie zrobię.
nIMl0Hd.png

Opublikowano
4 godziny temu, Nosi97 napisał:

Niezla aktywność widzę. Na serwerze pewnie 5 osob?

Aktualnie +/- 200 stale, w weekendy 300+ ;)... 

Kogo obchodzi aktywność na tym forum, skoro mamy własne i tam siedzimy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...