Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla tych, którzy myślą, że na serwerze nikogo nie ma :)

x2tnyu.jpg

Przypominam o tym, ze na elite nie ma sklepów offline i o tym, że wiekszosc ludzi teraz expi, bo serwer ma tak naprawde 1 dzień.

• Odpowiedzi 227
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witajcie! Nadszedł czas na pierwszą mała aktualizację!
Serwer ma się bardzo dobrze, także zapraszamy do gry!

Aby wejść do gry wymagany jest Launcher: Link #1 | Link #2
Można również pobrać cały nowy klient ze strony: Przejdź!  | Bezpośredni Link #1 | Bezpośredni Link #2

Aktualizacja 1.1 (08.04.2017):
- Naprawiono błąd z gildiami,
- Naprawiono Zwoje Redystrybucji,
- Poprawiono ceny ulepszania,
- Usunięto błędne przedmioty z dropu,
- Usunięto omdlewanie przez moby,
- Usunięto respawn Czerwonego Smoka.

Opublikowano

Zastanawia mnie kilka rzeczy..

Są tutaj śr/um w broniach epickich?

5b wchodzą max?

6/7 zawierają silny/odp na klasy czy tylko bony do expa?

_______

Od siebie to proponowałbym dodać switchera i podstawowe fryzury do handlarzy..

Opublikowano

Zastanawia mnie kilka rzeczy..

Są tutaj śr/um w broniach epickich?

5b wchodzą max?

6/7 zawierają silny/odp na klasy czy tylko bony do expa?

_______

Od siebie to proponowałbym dodać switchera i podstawowe fryzury do handlarzy..

Ad 1. Tylko w broniach 75 i 30.

Ad 2. Nie, są 3 poziomy bonusów (jak dawniej).

Ad 3. Naturalnie klasowe i reszta też.

- Switchera nie dodamy.

- Fryzury będą dodane.

Pozdrawiam i zapraszam do gry :)

Opublikowano

W sumie dobrze zabezpieczony serwer :D Nie idze expic na expbocie :D

Ciągle poprawiamy zabezpieczenia - w końcu uda się zablokować 100% :>

Zapraszam do gry! W tygodniu ogłosimy event wielkanocny.

Opublikowano

BS działa siemanko ;) słabe zabezpiecznie. 

Spokojnie, dzisiaj będzie prawdopodobnie ostatnia aktualizacja zabezpieczeń i dosłownie żadnego cheata nie uruchomisz. 

Opublikowano

Uruchomi się o to się nie martw da się crackować BoL i EloBuddy to i zabezpieczenia zjemy ;) 

Wbijasz lv robisz eq pvp , 6-7 klasowe tak samo 1-5 i bijesz po 100k -300k tyle w temacie nic ciekawego znudzi sie po miesiącu.

Opublikowano

Żaden serwer nie ma zabezpieczeń w 100%. W każdym jest jakaś luka

Uwierz mi... Wszystko a się zabezpieczyć :P.. A nawet jeśli już włączysz - funkcje tej rzeczy nie zadziałają bo są z góry dezaktywowane przez serwer (będziesz widział maksymalnie wizualny efekt TYLKO TY).

Warto wejść ??? Jaki balans postaci jest ? Dużo os ? 

Osób w opór, balans jak dawniej - bardzo wyrównany. 

Opublikowano

Pierwsze wrażenia..

Serwer nie jest jakiś zły, jest całkiem przyzwoity.

Co jest nieporozumieniem?

- Bonowanie - serwer jest określony prefixem [Easy] więc z jakiej racji bonowanie jest taką udręką? 3 wartości + brak switchera? Boże.. Przy braku switchera to jak już maksymalna wartość jeśli już mówimy o easy.

- Biolog - 50lvl ciągłego naparzania orków od 30 (z ciągłym oddawaniem expa) - 0 zębów. Dobry easy.

Ogólnie rozgrywka wydaje się być w miarę ok na początku. Ludzi jakoś tam bardzo mało nie ma, ktoś się przewija w czasie gry.

Głównym problemem jest tutaj bonowanie zdecydowanie, bo skoro ktoś piszę się na grę na serwerze Easy to raczej takie coś nie powinno mieć miejsca.

Opublikowano

Pierwsze wrażenia..

- Bonowanie - serwer jest określony prefixem [Easy] więc z jakiej racji bonowanie jest taką udręką? 3 wartości + brak switchera? Boże.. Przy braku switchera to jak już maksymalna wartość jeśli już mówimy o easy.

- Biolog - 50lvl ciągłego naparzania orków od 30 (z ciągłym oddawaniem expa) - 0 zębów. Dobry easy.

Ogólnie rozgrywka wydaje się być w miarę ok na początku. Ludzi jakoś tam bardzo mało nie ma, ktoś się przewija w czasie gry.

Głównym problemem jest tutaj bonowanie zdecydowanie, bo skoro ktoś piszę się na grę na serwerze Easy to raczej takie coś nie powinno mieć miejsca.

Serwer jest w dużej mierze serwerem PVP, ale jest to w nim specyficzne właśnie - że trzeba poświęcić dużo czasu na zrobienie porządnego ekwipunku.

Celowym zabiegiem było utrudnienie wbijania perfekcyjnych przedmiotów aby wszystko zbyt szybko się nie znudziło, a dążenie do perfekcji było ciekawe i długie.

Opublikowano

Pierwsze wrażenia..

Serwer jest w dużej mierze serwerem PVP, ale jest to w nim specyficzne właśnie - że trzeba poświęcić dużo czasu na zrobienie porządnego ekwipunku.

Celowym zabiegiem było utrudnienie wbijania perfekcyjnych przedmiotów aby wszystko zbyt szybko się nie znudziło, a dążenie do perfekcji było ciekawe i długie.

Popieram ale drop biologa to zwiększcie bo na wszystkich pandorach, diamondach i elitach czy dragonach to był ogromny minus

SNq6Ku7.png

Opublikowano

Tak jak poprzednicy- drop biologa się przydałoby zwiększyć, bo to pvp jest, a nie hard, ba! Na hardzie bym zdążył już oddać książki a tu słyszałem, że ludzie przez cały dzień 20 sztuk nie wydropią. Jestem po dosłownie 8h dropania sztabek. Wydropałem ponad 4kkk, co w moim tempie jest super. Nie ulepszyłem nic z biżuterii, a zbroje przerobiło mi ledwo na dwa poziomy od stalki, tak pali niemiłosiernie przerobienie ;) Spodziewałem się więcej po takim serwerze, gdzie perfy wbić trudno czyli trzeba pare zbrojek robić. A przez cały dzień nawet hwanga nie zrobiłem.Potężny minus, 50% szans, a ulepsza za 8 razem ;) Nie wspominam o tragicznym expie bez pdka, co w sumie jest zaletą, bo trochę się z lv wysilić trzeba, ale jednak [EASY] zamieniłbym na hard pvp, żeby ludzi nie mylić :)

Jestem jak Magda Gessler
Hejtuję, obrażam, niszczę..
A sam lepiej nie zrobię.
nIMl0Hd.png

Specjalista
Opublikowano

Żeby zabezpieczyć serwer tak jak Ty to mówisz, klient musiałby wysyłać dużo więcej pakietów. Śmieszne jest to, że wtedy wystarczy zrobić cracka który będzie wysyłał, że nic nie mamy :D

giphy.gif

Opublikowano

Żeby zabezpieczyć serwer tak jak Ty to mówisz, klient musiałby wysyłać dużo więcej pakietów. Śmieszne jest to, że wtedy wystarczy zrobić cracka który będzie wysyłał, że nic nie mamy :D

Po pierwsze, zabezpieczenia po stronie klienta są bezużyteczne... Najlepszą drogą jest zabezpieczyć wszystko po stronie samego serwera / silnika.

Wtedy nic tego nie ominie.

Zapraszam do głosowania w ankiecie: http://forum.elitemt2.net/index.php/topic/367-ankieta-wprowadzenie-bs/

Opublikowano

ogolnie juz gram 4 dzien na serwerze gildia znaleziona sposob na zarobek genialny obejscie na bsa na luzie da rade ogarnac :)

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

ogolnie juz gram 4 dzien na serwerze gildia znaleziona sposob na zarobek genialny obejscie na bsa na luzie da rade ogarnac :)

Cieszę się, że gra się fajnie!

Ale niestety jeśli w ankiecie gracze będą przeciw BS - nawet obejścia nie pomogą w jego włączeniu :D.

Opublikowano

enigmę złamali, denuvo złamali to i zabezpieczenia na randomowym serwerze 10-letniej gry też da się złamać

jak już tak bardzo chcecie zmieniać elite względem pierwotnej wersji to dodajcie to nazwy tematu "rework"

tenor.gif

Opublikowano

enigmę złamali, denuvo złamali to i zabezpieczenia na randomowym serwerze 10-letniej gry też da się złamać

jak już tak bardzo chcecie zmieniać elite względem pierwotnej wersji to dodajcie to nazwy tematu "rework"

Zabezpieczeń na serwerze nie masz jak złamać - nie zaingerujesz w niego....

Nie gdyż jest to elitemt2.net.

Opublikowano

Zabezpieczeń na serwerze nie masz jak złamać - nie zaingerujesz w niego....

Nie gdyż jest to elitemt2.net.

Przecież działa bs, mh i dmg też

wjub1h.jpg

Opublikowano

Zostaną zmienione ceny przerobienia? 500kk na przerobienie hwanga+ około 500kk na perełki z 50% szansą to, że tak brzydko powiem, gówno. :)

Jestem jak Magda Gessler
Hejtuję, obrażam, niszczę..
A sam lepiej nie zrobię.
nIMl0Hd.png

Opublikowano

Nie ma co się łudzić jeśli chodzi o zabezpieczenia.

To jest po prostu zwykły serwer Metin2 i jeśli ktoś będzie chciał to zrobi sobie cheaty i nawet nie musi ich publikować tylko będzie sobie na nich grał. :P

Nie ma chyba takich zabezpieczeń w Metku, których nie da się obejść.. Ba, nie ma właściwie nigdzie takich zabezpieczeń, ale żeby obejść takie jak tutaj nie musi się nawet trafić nikt wybitny. Mimo wszystko nie rzucają się te cheaty w oczy tak jak na inny serwerach za co +.

Ja powoli zaczynam rezygnować, ponieważ dochodzę do wniosku, że serwer mimo wszystko odbiega od gatunku Easy..

Na Elite starym nie grałem, więc sugerowałem się CavalosemMT2, który również był serwerem Easy w tamtych czasach..

Ale pojęcie 'Easy' jest niestety zbyt rozbieżne jak widać w tych dwóch przypadkach, a trochę szkoda,

bo myślałem, że wreszcie powstał na nowo jakiś klasyczny serwer do pogrania bez tych wszystkich nowości, które są po prostu niezbyt do zniesienia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...