Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam opinii] Net-Speak.pl VPS Ochrona DDOS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Osobiście polecam i jest to moim zdaniem najlepszy hosting VPS w polsce. Bardzo dobra zapora anty ddos dobry kontakt z supportem oraz brak problemów jakich kolwiek w hostowaniu serwera.

Opublikowano

Posiadam od ponad pół roku - ani razu nie wywaliło serwera.

Support też w miarę sprawny - co prawda czasami trochę błędne wnioski wyciągają  ale ogólnie można polecić.

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Nie polecam serdecznie tego hostingu iż ingerują w pliki klienta po czym blokują dostęp do serwera bardziej polecam multigaming dobra ochrona antyddos jak i szybki support ;).

Opublikowano

Nie polecam serdecznie tego hostingu iż ingerują w pliki klienta po czym blokują dostęp do serwera bardziej polecam multigaming dobra ochrona antyddos jak i szybki support ;).

Nie możesz sobie serwera na crackowanej licencji postawić i to nazywasz ingerencją w pliki ? Znam serwer TeamSpeak 3 który ostatnio uciekł z multigaming przez pakiety i mieli problemy ze strony multigaming, twoja opinia jest zerowa najpierw cała banda poleca blazingfast a teraz multigaming ciekawe co będzie następne  xD

Co do net-speak.

Siedziałem tam dwa lata ze swoim serwerem na voicevps jak i vps, KVM są na OVH a OpenVZ na Hosteam więc kieruj się bardziej opiniami o filtracji tych firm. Net-speak nigdy nie ingerował w moje pliki chyba że sam o to prosiłem, jedyna ich ingerencja w pliki klienta to brak możliwości postawienia serwera na licencji crackowanej.

Jeżeli już wybierasz net-speak to polecam VPS z polską lokalizacją.

Pozdrawiam.

8zYYF16.gif?1

Opublikowano

Jeżeli chodzi o Voice VPS to usługa jest dobra stabilna oraz zabezpieczona bo to przecież ich pracownicy nad tym pracują...

Jeżeli chodzi o inne usługi oprócz slotówek to ostatnio dostałem w posiadanie skrypt którego samo ovh nie wykrywa jako atak ale serwer laguje i po jakims czasie następuje DROP.

Opublikowano

VPS zostaje zablokowany i dział pomocy kontaktuje się z tobą w celu wyjaśnienia sprawy. Jeżeli wyjaśnisz im sytuację to dostaniesz dostęp do maszyny by zrobić zapis ważnych plików i będziesz musiał pozbyć się problemów.

(')(.)(;)

Opublikowano

Jeśli chodzi o Net-Speak'a to jeden z lepszych hostingów jeśli chodzi o Anty DDos'a i support, będziesz na pewno zadowolony :)

Opublikowano

Jeżeli chodzi o net-speaka to jest jeden z najlepszych hostingów pod ts3, lecz jest taki haczyk musisz posiadać orginalna licencje na voicevps.

1.png

Opublikowano

Polecam, nie ma problemu z pakietami, support odpowiada 24/. Jezeli chcesz cos w tej cenie, to mozesz wziac vps'a z blazingfast, ew. aruba jezeli nie spodziewasz sie 'konkurencji'

Zazwyczaj jestem dostepny 24/7, zdarzaja sie male przerwy :D 

Pomoglem/ spodobala Ci sie Moja wypowiedz ? Daj like B)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czyzby ts3bahu zaczęło agresywna kampanie reklamową swoich dennych usług?

Qmis net-speak to leader w Polsce i najlepsza ochrona więc albo jestes głupi albo reprezentujesz inny hosting.

Opublikowano

Czyzby ts3bahu zaczęło agresywna kampanie reklamową swoich dennych usług?

Qmis net-speak to leader w Polsce i najlepsza ochrona więc albo jestes głupi albo reprezentujesz inny hosting.

Znalazł się przydupas mariuszka z net-speak, który mu płaci, żeby reklamował myślisz, że ma najlepszą ochronę grubo się mylisz nawet nie ma ochrony od hostem dedykowanej pozdrawiam cieplutko, że apache są z 2 lat. 

Opublikowano

Jak rozmawiać z idiotą? nie idzie, idź dalej reklamować ts3bahu i ich "wypasioną" ochronę :D

Nikt mi nie płaci za reklamę, znam serwis to polecam, więc zamilcz.

Opublikowano

Jak rozmawiać z idiotą? nie idzie, idź dalej reklamować ts3bahu i ich "wypasioną" ochronę :D

Nikt mi nie płaci za reklamę, znam serwis to polecam, więc zamilcz.

zobaczymy niedługo na przedstawionych dowodach [*]  

Opublikowano

Proszę o zachowaniu kultury w dyskusji. Nie odbiegajcie od tematu przewodniego i podawajcie dowody zarzucając coś komuś. Inaczej będziemy musieli gwałtowniej zareagować. 

Opublikowano

Apache z przed dwóch 2 lat niemam zażaleń co do hostingu lecz z tego co wiem nie mają wykupionej filtracji żadnej na serwery KVM OpenVZ nawet Mariuszek nie potrafi poprawnie zablokować ts3fuck sprzed 2 lat który dalej wchodzi net-speak więc odradziłbym ten hosting bardziej poleciłbym ts3bahu który na swoich serwerach dedykowanych ma wykupioną dodaną filtracje jedyny pluski w ts3bahu to to że nie wgracie tych śmiesznych cracków ;).

Opublikowano

Ts3bahu kolego ma standard ochronę bo ich nie stać na indywidualną jak net-speak :D co wy próbujecie ludziom za kit cisnąć, ts3bahu to chyba najgorzej chronione jest ;) bo ma zwykły standard i co chwilę gaśnie, może ktoś z administracji forum zrobi wkońcu porządek z tymi trolami?

Opublikowano

Ts3bahu kolego ma standard ochronę bo ich nie stać na indywidualną jak net-speak :D co wy próbujecie ludziom za kit cisnąć, ts3bahu to chyba najgorzej chronione jest ;) bo ma zwykły standard i co chwilę gaśnie, może ktoś z administracji forum zrobi wkońcu porządek z tymi trolami?

Oj przydupasku Mariuszka nie znasz hostingu a oceniasz co Mariuszek za kolejną wypowiedź zapłacił troszkę śmieszny jesteś mój znajomy mam tam serwer i bardzo dobrze się trzyma Pozdro :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...