Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drugi SKKF w moim wydaniu, 1.11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twoja wypowiedź jest smieszna.

Co poszukiwane jar'y, pytanie o wordguarld i txt ma do tego tematu?

To moja decyzja co do serwera.

Możesz najwyżej zostawić drobny urawek twej nic nieznaczącej opinii.

Nigdy tak nie mów, zawsze jakakolwiek wypowiedź może Cię podbudować intelektualnie lub w jakikolwiek sposób pomóc w organizacji etc. Tworzenie serwera pod pretekstem 'reaktywacha skkf' jest durne i teraz to zrozumiałem (przynajmniej na twoim przykładzie). Oznajmiając, że chcesz stworzyć serwer podobny lub taki sam co stary SKKF musisz się napracować i wydać, a Ty mówisz, że serwer będzie na 50 osób, bez podobnej reklamy i dobrych jakościowo plików, dayum.

// 

Pamiętajcie wszyscy którzy to czytają, wszystko jest możliwe, ale musicie posiadać chociaż szczyptę doświadczenia i kapkę organizacji :)))

Opublikowano

Twoja wypowiedź jest smieszna.

To moja decyzja co do serwera.

Możesz najwyżej zostawić drobny urawek twej nic nieznaczącej opinii.

A to, że chce Tobie uświadomić, że wiele rzeczy nie wiesz związanych z tworzeniem serwera i zaprzestał bym na Twoim miejscu tworzenie "DRUGIEGO SKAFA". Nie mam nic przeciwko temu, że robisz serwer ale nie reklamuj go jako "drugi skaf" gdyż na innych stronach po prosu Ciebie wyśmieją. Jest niemożliwe stworzenie drugiego takiego serwera nawet w najmniejszym stopniu; pliki, różne pluginy nie liczą się dla graczy a dawnej społeczności i atmosfery już nie odbudujesz.

@Oldis

Wszystko w życiu można naprawić.

Nawet przywrócić skafa.

Niedługo się wszystko okaże.

@Synek 

Close this s**t, please!

Mam nadziej, że będę mógł to zobaczyć jak przewracasz ten "drugi skaf" 

Opublikowano

W

UWAGA! "SKAF" WYSTARTUJE POD NAZWĄ MYHC.PL
Pliki mamy w 50%.
Gildie nie żadne FUNNYGUILDS czy NOVAGUILDS tylko autorskie.

Maszyna zostanie wykupiona na lvlup.pro.
Serwer będzie na +-45 graczy.

// Nie lubię discorda, lecz jest darmowy, skorzystam bo hajsu z zakupu maszyny nie zostanie :C
++ Odjebało mi i polubiłem 1.11.

@ NeePQ ツ
@Kirakun89
@Daimenes124
@Pabel432
@GroNeX Tak bylo
@MarmarukHD
@Oldi
@zastur123
@Gorgi123
@dominik148
@DreaMPL96
@ __AHA__
@macjoker007

To niezly skaf na 45 osob... a za takie czcionki poeinny byc warny czy cus

Po to jest wybór czcionek aby je wybierać, teraz ty powinienieś dostać warna ;)

UWAGA! "SKAF" WYSTARTUJE POD NAZWĄ MYHC.PL

Pliki mamy w 50%.

Gildie nie żadne FUNNYGUILDS  czy NOVAGUILDS tylko autorskie.

Maszyna zostanie wykupiona na lvlup.pro.

Serwer będzie na +-45 graczy.

// Nie lubię discorda, lecz jest darmowy, skorzystam bo hajsu z zakupu maszyny nie zostanie :C

++ Odjebało mi i polubiłem 1.11.

@ NeePQ ツ

@Kirakun89

@Daimenes124

@Pabel432

@GroNeX Tak bylo

@MarmarukHD

@Oldi

@zastur123

@Gorgi123

@dominik148

@DreaMPL96

@ __AHA__

@macjoker007

Skaf na +/- 40 osób, powiem ci tyle. Usuń minecrafta. Skaf utrzymywał po 4/5tyś graczy na maszynie a ty mówisz o 40 osobach + maszyny na LVLUP.PRO są bardziej pod TS3 bądź mniejsze serwerki mc/cs ;)

Opublikowano

Ja powiem tak, człowiek skacowany się budzi.. wchodzi na forum i patrzy ten sb twój @topic to aż nie wiem czy płakać czy się śmiać. 
Wyjechałeś z 40 graczami co jest dla mnie śmieszne.. osobiście grałem na skafie od pierwszej edycji w sumie to od jego powstania do końca tego serwera. 
Jak chcesz robić reaktywację tego serwera to tak... kasa, kasa, kasa i jeszcze raz kasa.. i w dodatku maszyna z lvlupa czy jakoś tam to się zwie... tak jak nasz kochany @Oldis powiedział nie nadaje się ta maszyna, lepiej uzbieraj te 10k jak nie więcej i kup vps'a jakiegoś konkretnego i dopiero myśl nad reaktywacją alee maszyna to takie już pół sukcesu.. drugie pół to pluginy nie skrypty! Wiele osób na tym forum pisze pluginy, niektórzy są amatorami a niektórzy już zaawansowani w te klocki alee noo i tu następny problem za pluginy też się płaci więc jeśli chcesz reaktywować skafa to jak będziesz miał w kieszeni z 15k co najmniej tyle z mojej strony na ten @topic ;d 

Ewentualnie możesz zrobić mały serwerek sv na którym będzie grało średnio 10 graczy taki 4fun żeby pograć ta.. ale o reaktywacji nie myśl jak nie masz funduszy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...