Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę sponsorem / Przyłączę się do ekipy

Nitr0o

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Tak jak w nazwie tematu, zostanę sponsorem serwera TeamSpeak3 oraz najlepiej dojdę do ekipy takiego projektu. Nie interesują mnie serwery "na chwilę", jeżeli już coś robimy, róbmy to do końca!

Teraz krótko o mnie,

Mam na imię Dawid, mieszkam we Wrocławiu i mam 18 lat (od ekipy ts3 wymagam min. 16) interesuję się wszelkimi kategoriami pasującymi do słowa "informatyka", co prawda nie jestem wielkim znawcą aplikacji jak i serwerów TeamSpeak3, ale troszkę mógłbym pomóc przy jego prowadzeniu. (Więcej info na pw jeżeli ktoś chce :))

Co mogę wnieść do takiego projektu:

- Wkład finansowy

- Pomoc przy serwerze

- Stała współpraca

- Administracja vpsem / dedykiem (Jeżeli ludzie się sprawdzą nie wykluczam "większego rozwoju" nie tylko pod ts3)

- Pomoc przy grafice (bardziej amatorsko, ale czasami coś wychodzi)

- Pomoc przy konfiguracji / edytowaniu botów

- Pomoc przy zdobyciu licencji NPL (gdy serwer nabierze jakiegoś sensu postaram się o licencję AAL)

- i wiele więcej!

Czego oczekuję?

- Sympatycznych / miłych ludzi / trochę humoru!

- Zaangażowania w prowadzony projekt

- Znajomości aplikacji / serwera TeamSpeak3, a przynajmniej od strony klienta (permisje itd)

- Wytrwałości (przy serwerze ts3 przyda się)

- Planu na serwer (ułożenia w głowie jak serwer ma wyglądać)

- Czystego sumienia (nie chcę osób które chodzą i grożą innym)

- Pewnie o czymś zapomniałem i przekonasz się współpracując ze mną, jednak nie jestem taki zły ;)

Więcej w Wiadomości Prywatnej.

Opublikowano

Pw.

Edit. Nie miły i przypierd*** się nawet do nazwy :)

Ps. Nie zmienię nazwy swojego ts :)

Kontakt ze mną :
☆ GaduGadu : 60687952
☆ Prywatna Wiadomość na MPC.
Pomagam przy serwerach TeamSpeak3 !

Opublikowano

Pw.

Edit. Nie miły i przypierd*** się nawet do nazwy :)

Ps. Nie zmienię nazwy swojego ts :)

Grzecznie napisałem Ci, że nie pasuje mi nazwa twojego serwera a to nie jest zabronione :)

Nie chcę wymieniać nazwy twojego serwera, ale nazywając go np "ts3-rowerzysci" robisz z niego serwer bardziej tematyczny, nie wiem w czym Ty widzisz problem w dodatku, że nie masz pojęcia o tym jaki serwer prowadzisz.

Wrzuć dowody tego mojego "nie miły" bo z tego co widzę ja mam "

Przepraszamy, nie masz uprawnień do tego!

[#10275]

Zostałeś zbanowany w tej prywatnej konwersacji.

"Przepraszamy, nie masz uprawnień do tego!

[#10275]

Zostałeś zbanowany w tej prywatnej konwersacji.

Opublikowano

@Cloud156, skoro ja coś oferuję to Ty masz napisać do mnie PW ;)

#bump

Kolego, skoro chcesz zostać sponsorem jakiegoś serwera.. to zacznij odzywać się w sposób kulturalny oraz miły..

Po twoich postach, stwierdzam, że jesteś kompletnym gościem, który myśli, że jak będzie opłacał serwer to wszystko będzie mu można..

Trochę przystopuj i zacznij być miłym.

Osobiście moje sumienie mi mówi, że nie jesteś wart żadnego serwera.

Nie polecam.

Opublikowano

@Cloud156, skoro ja coś oferuję to Ty masz napisać do mnie PW ;)

#bump

Kolego, skoro chcesz zostać sponsorem jakiegoś serwera.. to zacznij odzywać się w sposób kulturalny oraz miły..

Po twoich postach, stwierdzam, że jesteś kompletnym gościem, który myśli, że jak będzie opłacał serwer to wszystko będzie mu można..

Trochę przystopuj i zacznij być miłym.

Osobiście moje sumienie mi mówi, że nie jesteś wart żadnego serwera.

Nie polecam.

Wybacz królu i "bogu bogów" zapewne masz racje, aczkolwiek zgaszę Cię tym krótkim postem.

Moja wiadomość była miła i nie miała na celu obrażenia nikogo ;)

Jeżeli oferuję pieniądze lub swoją pomoc to waszym zadaniem jest przedstawienie mi siebie i przekonanie mnie...

Co do twoich zarzutów "Więcej w Wiadomości Prywatnej."

Znów będziesz płakał jak egoista bo dostałeś warna nie na temat? "Pszykre GOŚCIU"

"

Lukass
Nie polecam tego Pana @PGS nadużywa swoich praw jako moderator.."

Nie pogrążaj się proszę i zakończ tą bezsensowną dyskusję w moim temacie i omijaj go szerokim łukiem.
Opublikowano

Nie polecam, osoba nie odpowiedzialna za sponsoring oraz prowadzenie jakiegokolwiek serwera..

Po jego postach i tym kozaczeniem, wysyłając do mnie na gg groźby.. Jestem w negatywnej opinii do tej osoby.

Opublikowano

Nie polecam, osoba nie odpowiedzialna za sponsoring oraz prowadzenie jakiegokolwiek serwera..

Po jego postach i tym kozaczeniem, wysyłając do mnie na gg groźby.. Jestem w negatywnej opinii do tej osoby.

https://forum.lvlup.pro/u/SunNight/summary

https://forum.lvlup.pro/u/SunNight/activity

Teraz napiszę Ci coś nieodpowiedzialnego. Weź typie stul pysk i idź płacz do makina bo tylko do tego się tutaj nadajesz ;*

560691492625295750861.png

Tak się zarzekałeś, że to nie Ty. Nie rób z siebie jeszcze większego klauna. Jedyne co mam do dodania to TFU.

@"Apdejt"

Jak już coś wrzucasz na pastebina to usuń chociaż hasła:

;(

Kopie sunnighta wysyłam na PW (kopia wykonana yatqa) (poznajesz lukass? hash==|virtualserver_unique_identifier=KEXfp7tuRBf0uH9ipiNJsQk90+M= virtualserver_name=SunNight.pl\s[Dostępni\sużytkownicy:\s76\sosób] virtualserver_welcomemessage=Witaj!\sChcesz\sbyć\sz\snam)? :) Pilnuj się BRO!

Opublikowano

https://forum.lvlup.pro/u/SunNight/summary

https://forum.lvlup.pro/u/SunNight/activity

Teraz napiszę Ci coś nieodpowiedzialnego. Weź typie stul pysk i idź płacz do makina bo tylko do tego się tutaj nadajesz ;*

560691492625295750861.png

Tak się zarzekałeś, że to nie Ty. Nie rób z siebie jeszcze większego klauna. Jedyne co mam do dodania to TFU.

@"Apdejt"

Jak już coś wrzucasz na pastebina to usuń chociaż hasła:

https://pastebin.com/hftJ1ZAT

;(

Nie robiłem poradników, dla warnow.

Takich poradników nie było w tym dziale, które stworzyłem.. Poradniki są podpisane, że są też innego projektanta a siebie dodałem, że zmieniłem tekst na bardziej sensowny.

Kolejna sprawa.. Nie wiem, czym chciałeś zabłysnąć, udostępniając, że otrzymałem bana na pewnym forum.. Rozumiem, jakbym otrzymał tutaj bana i byś się cieszył z tego to by był jakiś sens tego.. Pamiętaj - to jest też reklama, stąd kieruje Twoją wypowiedź do moderacji tego działu.

Co do Makina, mam takie prawo, żeby zgłaszać takich masterow jak Ty.

Nie jesteś godny tego, żeby sponsorować jakikolwiek serwer, jesteś 17 letnim chłopcem, który otrzymuje pieniądze (kieszonkowe) i wydaje na serwer ts.

Jest to moja ostatnia wypowiedź,

Moje zdanie nigdy się nie zmieni.

Opublikowano

Ostatnio lukam twoje komentarze co do innych ts'ów i piszesz " Crack TS, nie polecam " a jak doszły mnie słuchy ostatnio sam jak kupujesz te vps/dedyki jak mówisz to sam wgrywasz cracka.... Nie polecam Sponsora może ma hajs a może nie....

79307122032756760810.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...