Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Delete po 1 dniu bocenia

Kacapek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie wiem czy coś robię źle, czy co ale dostałem delete po 1 dniu bocenia. Zdarzyła się wam taka sytuacja? Jak zmniejszyć ryzyko delete? Bardzo proszę o pomoc.

reklama

Opublikowano

E-mail na którym było konto był normalny, czy tymczasowy? Jeżeli normalny to pewnie przez BattlEye. Jakiego bota używałeś?

Opublikowano

gosciu i ty masz moda na tibi?

battleye jeszcze nie dziala. dopiero zbieraja informacje.

co za nieuk...

nauczcie sie w koncu ze juz czasy takiego bocenia minely.

jak robisz swieze konto to rob najlepiej na gmailu/hotmailu. rob 1 konto na 1 adres ip. na 1 koncie nie rob od razu 10 czy 20 postaci. zostaw konto na 24h. dopiero na drugi dzien zacznij dzialac. pewne miejsca sa z gory skazane na banishment biegaja tam "bot trapery" i reportuja wszystkich jak leci. ostatnio zauwazylem na tibii dziwne zachowanie, nawet jak nie biegam na bocie i ludzie mnie mijaja to sie zatrzymuja... zapewne zeby reporta wyslac. taka tibijska rzeczywistosc.

Opublikowano

Jakiś czas temu dostałem delete na wszystkie moje konta. Jest jakaś możliwość,że trafiłem na jakąś "czarną listę" i bardziej mnie sprawdzają?

Jeżeli na kompie, na którym bocę będę miał konto, na którym gram tylko ręcznie to jest jakaś możliwość że dostane delete na to nie bocone konto?

reklama

Opublikowano
Jeżeli na kompie, na którym bocę będę miał konto, na którym gram tylko ręcznie to jest jakaś możliwość że dostane delete na to nie bocone konto?

Nie zbanują, jeżeli by tak robili to już dawno bym miał banicje. Co do tej 'czarnej listy' - nie ma takiego czegoś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...