Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej Chciałem skorzystać z tej opcji z klaserem ale moja nazwa ma znaki specjalne i niestety nie mogę się zalogować jest na to jakaś opcja czy musiałbym zmieniać nick ? :/ 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Spoko opcja z tym programem, poradnik jak najbardziej na plus.

Dnia 24.12.2018 o 12:02, _Lucy_ napisał:

Hej Chciałem skorzystać z tej opcji z klaserem ale moja nazwa ma znaki specjalne i niestety nie mogę się zalogować jest na to jakaś opcja czy musiałbym zmieniać nick ? :/ 

Niestety na 99% nie zadziała ale kombinuj

• 7 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 9.10.2019 o 08:59, Wilson28 napisał:

Aktualny wątek jeszcze ?

Odkopałeś go. Sam program jak najbardziej działa, ostatnio testowałem.

• 3 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Siemanko, osttanio probowalem sobie odpalic program, lecz po kliknieciu "Crawl" do wyszukiwania przeciwnikow i przeskanowaniu wyskakuje mni blad, ze nie znaleziono zadnych przeciwnikow.

Probowalem zmienic zakres ale nawet po przeskanowaniu 100 000 graczy ( na serwie 110k) i tak mi ten komunikat wyskoczyl.

Nie wiem czy problem nie lezy w skanowaniu Klasera, bo niby pokazuje ile mam itemow, ale needed items mam 0, jak chce przeskanowac klaser trwa to 0,5 sekundy i sie nic nie dzieje

Moze ktos mial podobne doswiadczenie?

Blad.png

itsy.png

//Sygnatura niezgodna z regulaminem

Opublikowano (edytowane)
Dnia 25.09.2020 o 13:16, fettysz napisał:

Siemanko, osttanio probowalem sobie odpalic program, lecz po kliknieciu "Crawl" do wyszukiwania przeciwnikow i przeskanowaniu wyskakuje mni blad, ze nie znaleziono zadnych przeciwnikow.

Probowalem zmienic zakres ale nawet po przeskanowaniu 100 000 graczy ( na serwie 110k) i tak mi ten komunikat wyskoczyl.

Nie wiem czy problem nie lezy w skanowaniu Klasera, bo niby pokazuje ile mam itemow, ale needed items mam 0, jak chce przeskanowac klaser trwa to 0,5 sekundy i sie nic nie dzieje

Moze ktos mial podobne doswiadczenie?

Blad.png

itsy.png

również mam ten błąd

EDIT: Wczoraj wyszedł update i dzisiaj wszystko działa normalnie

Edytowane przez vvri
  • 1 rok później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak ustawić dobrze ustawienia żeby przeszukało cała sale chwały na serwerze gdzie jest 150tys osób ponad , jaka wartość w hall of fame pages wpisać

Opublikowano
W dniu 19.05.2022 o 17:04, yungsufit napisał:

Jak ustawić dobrze ustawienia żeby przeszukało cała sale chwały na serwerze gdzie jest 150tys osób ponad , jaka wartość w hall of fame pages wpisać

Przeszukiwanie całego Hall of Fame trochę trwa. Nie lepiej rozbić to na części? Przeskanuj sobie 500 lub 1000 i zobaczysz i jak to idzie. Potem możesz kolejne 1000 robić. Nie ma sensu skanować 150tys osób skoro itemów jest o wiele mniej i się powtarzają u użytkowników 🙂

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siema przychodzę z świata międzynarodowego#56.Włączając crawlera i wpisując dobre dane do logowania(sprawdzalem z 10 razy)wyskakuje mi takie coś.Z góry dziękuje za pomoc 

CrawlerNG 04.06.2022 13_50_04.png

Siema przychodzę z świata międzynarodowego#56.Włączając crawlera i wpisując dobre dane do logowania(sprawdzalem z 10 razy)wyskakuje mi takie coś.Z góry dziękuje za pomoc 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 4.06.2022 o 13:50, ZbychuPrzyczepa napisał:

Hej,

Zdjęcie nie działa.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Hejka, próbowałem sobie odpalić program, lecz po kliknięciu "Crawl" do wyszukiwania przeciwników i przeskanowaniu wyskakuje mi błąd, ze nie znaleziono żadnych przeciwników.

Próbowałem zmienić zakres ale nawet po przeskanowaniu 50 000tyś graczy i tak mi ten komunikat wyskoczył.

Zrzut ekranu 2022-07-03 213651.png

• 1 miesiąc temu...
  • 5 miesięcy temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Obecnym problemem nie jest dodanie serwera Europe do CrawlerNG, ale zalogowanie się do niego. Playa Games wprowadziła bowiem jakiś czas temu możliwość logowania się w inny sposób.  
Można o tym przeczytać tutaj: https://playa-games.helpshift.com/hc/pl/4-shakes-fidget-1653988985/faq/222-how-do-i-connect-a-character-to-my-s-f-account/

Jeśli ktoś chciałby plik serwera Europe, udostępnię go poniżej. 
Wystarczy wrzucić go do folderu o nazwie: data, może być niewidoczny ponieważ nie uruchomiłeś jeszcze CrawlerNG. Nie odświeżaj aplikacji po upuszczeniu pliku countries.json. Ponieważ spowoduje to przywrócenie tego pliku do pierwotnego stanu.

https://www.mediafire.com/file/3xc1a0kbt5bthki/countries.json/file

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

dalej nie mozna sie zalogowac, da sie to jakos naprawic czy nie za bardzo i lepiej szukac alternatywy?

jak macie cos, podeslijcie link, byle dzialal, MF Bot mi nie dziala