Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stworzę z kimś projekt!.

KapturART

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Chciałbym stworzyć z kimś projekt lub dołączyć do ekipy którzy dopiero tworzą projekt.
Nie chce dochodzić do istniejących projektów ( nie interesuje mnie to ).
Od siebie mogę zaoferować :

Dużo wolnego czasu
Poczucia humoru
Licencji aBota
Grafikę:
( Loga, Ikonki, bannery, strony )

Oczekuję:
Zgranej ekipy lub osoby
16+
Chęć zrobić coś ciekawego, nie na miesiąc.

Opublikowano

Jeżeli byłbyś zainteresowany współpracą to zapraszam na PW

Jednakże przydałoby się jakieś przykłady prac czy coś żeby można było określić dokładnie co i jak z Toba więc jakbyś coś mógł tu wstawić to podejrzewam że innym też da to lepszy obraz ;)

Wiesz - jakieś portfolio czy coś.

Pozdrawiam

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Witaj :D Mógłbyś nawiązać współpracę z moim ts3 :D Jeśli jesteś zainteresowany napisz PW.

Go nie polecam. Tutaj krystek , na GG Krzysztof. Oraz on i "fejk" To dwa zjeby :)

Opublikowano

Witaj :D Mógłbyś nawiązać współpracę z moim ts3 :D Jeśli jesteś zainteresowany napisz PW.

Jeżeli byłbyś zainteresowany współpracą to zapraszam na PW

Jednakże przydałoby się jakieś przykłady prac czy coś żeby można było określić dokładnie co i jak z Toba więc jakbyś coś mógł tu wstawić to podejrzewam że innym też da to lepszy obraz ;)

Wiesz - jakieś portfolio czy coś.

Pozdrawiam

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Posiadam licencje AAL 512 jak coś PW

Jak jesteś zainteresowany, chętnie cię dodam do projektów. Posiadam ich wiele zawsze każda ręka do pomocy ;)

Go nie polecam. Tutaj krystek , na GG Krzysztof. Oraz on i "fejk" To dwa zjeby :)

Dzieki : ) czekam na kolejne

Opublikowano

Jeśli jest to jeszcze aktualne, to ja mogę coś zdziałać, np. Ikonki/ bannery, lub coś innego - gg: 61834036

( mogę być jako administrator - znajdę czas , pomogę - znam ts i korzystam z Niego już długo. ) czekam na kontakt od Ciebie :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Również nie polecam Krystka, jest to rozbydrzony 15 latek który uważa się za kogoś od kogo wszyscy są zależni...

Jeżeli dalej szukasz współpracy zapraszam na GG.

• 2 tygodnie później...
Specjalista
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...