Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Banują serwery z crack licencja?

OnQuey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oj teamspeak.com w końcu zaczął coś robić w końcu zamkną wszystkie te gówniane projekty a tak po za tym ts69.pl ma zakupioną licencje 1024 + większość tsów została już dodana na czarną listę taka prawda i na tym skończycie po prostu się nie ośmieszajcie ci co mają orginalną licencje to wiedzą Pozdrawiam Amator...

To dobra licka...kogo Ty chcesz oszukać? bez wazelinki wjeżdżać w użytkowników? :sex:

+/- 2 dni temu mieliście blackliste :aaa: 

radzę wypić herbatkę z kretem i iść spać :((

Opublikowano

Jeżeli sądzisz, że ts-lol.pl to topowy serwer..

To ja będę zimą w bokserkach chodził..

Nie masz pojęcia jakie są topowe serwery - to zamilcz.

Tak blokują ;) Sory, nie postawisz cracka..

Dobrze że ty nie masz craka ;) ale i tak chyba Twój serwer dostanie bana (zgłoszenie poszło).

TeQ2Gqzpn_aapppax.png

Próbujesz ciągle coś  udowodnić ale ci to nie wychodzi ups...

Witaj @OnQuey

Nie, nie mam cracka dowód:

bIxy0uu.jpg

Posiadam licencje AAL

"Licencja której w zasadzie jedynym wymogiem jest nie odsprzedawanie tych slotów innym osobom.

Daje możliwość komercyjnego korzystania z TS3. Dobre dla serwerów gier które np. mają itemshop czyli zarabiają w jakiś sposób na TS3.

Jest to opłata roczna która w zależności od slotów daje jeden lub dwa serwery wirtualne."

Jesteś takim perfekcyjnym "Technikiem", że nawet nie znasz licencji AAL..

Jeszcze jedno..

Wchodzenie na mój serwer i pisanie moim graczom, że posiadam crack licencje to też zostanie rozpatrzone.

Nie myśl sobie, że to zostanie rozwiązane tylko i wyłącznie perm ;) W tej chwili podałeś fałszywe oskarżenia do moich graczy - Jest na to paragraf:

Art. 234. KK - Kto, przed organem powołanym do ścigania lub orzekania w sprawach o przestępstwo, w tym i przestępstwo skarbowe, wykroczenie, wykroczenie skarbowe lub przewinienie dyscyplinarne, fałszywie oskarża inną osobę o popełnienie tych czynów zabronionych lub przewinienia dyscyplinarnego,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. 

Dowód, że tak postąpiłeś:

<18:38:51> "MocnyYasio/Vixa/Artur": <18:206> "JsQ": Serwer zostanie zbanowany za crack licencje.  ?
<18:38:53> "MocnyYasio/Vixa/Artur": to prawda?
<18:394> "♥ Banan ♥": nie
<18:399> "♥ Banan ♥": Licencja jest oficialna
<18:39:11> "♥ Banan ♥": zakupiona
<18:39:19> "♥ Banan ♥": nie ma czym sie martwić
<18:39:27> "♥ Banan ♥": dasz mi jego adress url?
<18:404> "MocnyYasio/Vixa/Artur": JsQ
<18:408> "♥ Banan ♥": Dzieki
<18:409> "♥ Banan ♥": 
<18:40:18> "MocnyYasio/Vixa/Artur": spoko

P.s. Takie pytanie mam jeszcze, gdzie data tego screen? Tak, trzy miesiące temu korzystaliśmy z crack (Nie ma co lecieć w bawełnę).

Od 3 miesięcy posiadamy licencje AAL 256 slotów.

Twoje ostatnie połączenie na nasz serwer:

http://scr.hu/9862/fy6q5

Takie dowody możesz sobie wdupala włożyć.

Tak chodziło o sprzedaż musicbotów oraz vipów a nie o crack licke więc stul tam pysk.

P.S

Dzięki za warny ale trzeba wyjaśniać takich pionków co się uważają za nie wiadomo kogo.

Oraz dawają jakieś śmieszne dowody.

"Dobrze że ty nie masz craka"

Potraktowałem to tak, jakbyś mi próbował wmawiać, że mam cracka.

Teraz Cię boli, że Ci pokazałem że nie mam :)

Piszesz, że mój serwer został zgłoszony, to Ci wytłumaczyłem, że Twoje zgłoszenie zostanie zignorowane..

Posiadam licencje AAL gdzie mogę na niej sprzedawać sobie VIP'y oraz boty muzyczne  :yay:  :lenny: 

Mówisz, że ja jestem pionkiem? Ciekawe, bardzo xD

Mówi to osoba, która zgłosiła mój serwer, gdzie mam licencje AAL a zgłosiła z powodu: "Sprzedaż VIP'ów oraz botów muzycznych"

Proszę Cię, nie pogrążaj się jeszcze bardziej przed innymi.. ^^

Ej, co Ci napisał Eloy? :D :D :D

Śmieszne dowody? Moje dowody pokazały Ci prawdę.. Za to twoje, pokazały oszustwo. Gdzie jeden screen został wykonany z przed 3 miesięcy.

Nie pykło co? Szkoda. :pls:

Nie rozumiesz człowieku że miałeś wtedy licencje non-profi i sprzedawłeś w tym czasie to vipy i music? To było bodajże 7 - 15 luty coś koło tego. Nawet dostałeś ss za co zgłoszenie poszło. Czy ja pisałem że masz crack lickę?

Napisałem "Dobrze że ty nie masz :)" i tyle bardzo dobrze ze was stać na licencje za ponad 500zł.

Pomyśl człowieku co mi to da że wejdę na serwer i będe pisał że masz crack licke?? Ja uderzałem w inny punkt czyli w licencje non-profit a nie w twoja ALL.

nnnpng_aapparw.png

pisane z google tłumacz iksdeee...

Nie rozumiesz człowieku, że to co było kiedyś nie jest dziś?

Teraz posiadam licencje AAL 256 slotów.. Wtedy posiadałem crack, nie non-profit.

Non-Profit tak widniała bo było ustawione 512 slotów. - Szkoda, że jesteś tak nie doświadczony i o tym nie wiesz..

Tak pisałeś, że posiadamy cracka licencje do naszych użytkowników.

Dowody są powyżej, więc mi teraz nie wmawiaj, że nic nie pisałeś..

Co do szczerości, tak! Support wiedział, że posiadałem crack, jednakże dogadywałem się z nimi odnośnie licencji AAL.

Więc teraz grzecznie opuść ten temat.

Opublikowano

Oj teamspeak.com w końcu zaczął coś robić w końcu zamkną wszystkie te gówniane projekty a tak po za tym ts69.pl ma zakupioną licencje 1024 + większość tsów została już dodana na czarną listę taka prawda i na tym skończycie po prostu się nie ośmieszajcie ci co mają orginalną licencje to wiedzą Pozdrawiam Amator...

To dobra licka...kogo Ty chcesz oszukać? bez wazelinki wjeżdżać w użytkowników? :sex:

+/- 2 dni temu mieliście blackliste :aaa: 

radzę wypić herbatkę z kretem i iść spać :((

Hmm bardzo śmieszny jesteś drogi użytkowniku ogólnie nie mam zamiaru się z tobą Kłócić ale z tego co wiem DejmieN zakupił licencje 1024 więc jak nie wiesz to się nie wypowiadaj na ten temat bo po prostu się ośmieszasz wiesz twój teamspeak może stoi na cracku ale na pewno nie ts69 pozdrawiam elo 600.

Opublikowano

@Lukass tego jeszcze nie grali wyrzuca autora tematu hahahaha  :)

Gdy zakończy się dyskusja temat będzie raportowany i zamknięty a teraz dobranoc Łukaszu.

@edit.

Sam się wkopałeś, że posiadałeś crack licencje, gdyż ja o takiej nie wspominałem nigdy.

Opublikowano

@Dev Amator słuchaj...im głębsze masz relacje z dejmenem tym więcej się dowiesz :sex: a co do ts69.pl całkiem przypadkiem rozmawiałem z moim przyjacielem mariuszem na tym ts gdy dostał blackliste #wyjasniony

Opublikowano

Teraz posiadam licencje AAL 256 slotów.. Wtedy posiadałem crack, nie non-profit.

Non-Profit tak widniała bo było ustawione 512 slotów. - Szkoda, że jesteś tak nie doświadczony i o tym nie wiesz..

Co do szczerości, tak! Support wiedział, że posiadałem crack, jednakże dogadywałem się z nimi odnośnie licencji AAL.

W archiwalnej publikacji Twojego serwera pierd*liłeś wszystkim że masz oryginał licencje - oszukując każdego czytelnika. Jesteś oszustem, a to że teraz może masz legal licencje tego nie zmieni.

Dla Ciebie to co było kiedyś jest dziś :)

@down [...]

Pewnie sam byłeś na cracku a teraz pokazujesz, że dla Ciebie crack to złość..

Patrząc na polskie zarobki to się nie dziw..

Spływa po mnie Twój serwer i jaką miałeś czy masz licencje - Ja pokazuje że jesteś oszustem, a nie że crack to dla mnie złość, więc Twoje wypowiedzi i sama osoba uchodzą dla mnie za niewiarygodne i uświadamiam o tym innych.

Opublikowano

W archiwalnej publikacji Twojego serwera pierdoliłeś wszystkim że masz oryginał licencje - oszukując każdego czytelnika. Jesteś pierdolonym oszustem, a to że teraz może masz legal licencje tego nie zmieni.

@topic [...]

W tamtych czasach każdy używał crack, nawet topowe serwery..

Ale skąd Ty możesz o tym wiedzieć, ehh.

Tylko, że nikt się nie chciał do tego przyznać..

Gdy zakończy się dyskusja temat będzie raportowany i zamknięty a teraz dobranoc Łukaszu.

@edit.

Sam się wkopałeś, że posiadałeś crack licencje, gdyż ja o takiej nie wspominałem nigdy.

Wyganiam Cię, bo robisz z siebie pośmiewisko..

Z racji, iż byłeś kiedyś u mnie administratorem, to nie chce Ci przeszkadzać w projektowaniu różnorakich projektów..

Ale jak patrzę, na Twoje kalestwo co do TeamSpeak i w dodatku, cwaniakujesz, że Ty wszystko potrafisz - To ktoś musi Cię poinformować, że taka droga jest zła..

Mówisz, że się wkopalem.. Wiedziałeś o tym będąc u mnie administratorem..

Teraz nasz serwer jest legalny ;)

Opublikowano

W archiwalnej publikacji Twojego serwera pierdoliłeś wszystkim że masz oryginał licencje - oszukując każdego czytelnika. Jesteś pierdolonym oszustem, a to że teraz może masz legal licencje tego nie zmieni.

@topic [...]

@edit.

Z racji, iż byłeś kiedyś u mnie administratorem, to nie chce Ci przeszkadzać w projektowaniu różnorakich projektów..

Ale jak patrzę, na Twoje kalestwo co do TeamSpeak i w dodatku, cwaniakujesz, że Ty wszystko potrafisz - To ktoś musi Cię poinformować, że taka droga jest zła..

Jak atakował cię piorun to mówiłeś że idzisz to zgłosić bo masz w pełni legalną licencje i to jest po ochroną.  Ataki: 17.09.2016. Chcesz dowody zaraz mogę podesłać rozmowy.

Opublikowano

@topic [...]

@Lukass tego jeszcze nie grali wyrzuca autora tematu hahahaha :)

@edit.

Jak atakował cię piorun to mówiłeś że idzisz to zgłosić bo masz w pełni legalną licencje i to jest po ochroną. Ataki: 17.09.2016. Chcesz dowody zaraz mogę podesłać rozmowy.
Jeżeli chodzi o Pioruna..

To ta osoba dla mnie kiedyś nie była znana, po tym jak potrafił wywalić mi serwer to się przekonałem, że warto było by z nim porozmawiać..

Rozmawiałem z nim i sam powiedział, że z nudów to zrobił.. Po paru dniach ta osoba jest dla mnie jak kolega/przyjaciel..

Żadna licencja nie jest pod ochroną ataków..

Owszem, zdenerwowalem się bo przez to, straciłem sporą ilość graczy na serwerze..

Ale z chęcią zobaczylbym te dowody.

Proponuje, zapraszam..na prywatną konserwacje rozmowy, gdyż nie chce tu oberwac perma za warny.

Opublikowano

Panowie, ja rozumiem, że temat jest gorący i jest późna pora, ale proszę o jakiś poziom dyskusji, żebym nie musiał drugi raz wchodzić tutaj rozdawać upomnień :)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Panowie, ja rozumiem, że temat jest gorący i jest późna pora, ale proszę o jakiś poziom dyskusji, żebym nie musiał drugi raz wchodzić tutaj rozdawać upomnień :)

W sumie już skończyłem jeżeli chcesz możesz zamknąć temat bo naprawdę robi się gorąco ;)

Miłej nocy :D

Opublikowano

Witam, jutro bądź na dniach można spodziewać się bl na poniższych serwerach:

ts69.pl,jutuby.pl,pgc24.pl,ffa24.pl

pozdrawiam 4NTY CR4CK TE4M

Dobra robota, zgłaszaj następne serwery niech się zamykają :D

Ale z tym ts69.pl to Ci się majster coś pomieszało i nie oczerniaj serwerów działających legalnie

Opublikowano

Witam, jutro bądź na dniach można spodziewać się bl na poniższych serwerach:

ts69.pl,jutuby.pl,pgc24.pl,ffa24.pl

pozdrawiam 4NTY CR4CK TE4M

PGC24 odpada z Twojej listy.

Chcesz to śmiało możesz zgłaszać, niczego udowadniać tutaj nie muszę, nawet wam napiszę poradnik gdzie i jak zgłosić serwer stojący na cracku.

Czekam na komentarze jak i płacz zawistnych polaczków, bo oni mają a ja nie..  T_T

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...