Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuje pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich programistów webowych potrzebuję pomocy rozpocząłem przyjmowanie zleceń ale zapomniałem o małej ale najbardziej ważnej rzeczy jaką jest grafika do strony rozpocząłem naukę w Adobe Photoshop CS6 ale jeśli chodzi o tutoriale jakie oglądałem są mierne moim zdanie jesteście w stanie coś lepszego polecić. Jeśli tak proszę mi napisać na PW

Opublikowano

Grafika to najważniejszy aspekt strony, więc nie da się o nim zapomnieć. Jeżeli poradniki nie satysfakcjonują Cię, to polecam Ci pobrać gotowe layouty i studiować ich zawartość, a najlepiej sprawdzić jak każdy element oddziałuje na stronę. Osobiście nigdy nie oglądałem / studiowałem poradników innych osób, tylko sam doszedłem w szybkim czasie do nawet dobrego poziomu tworzenia grafiki. Jeżeli jesteś kreatywnym człowieczkiem, to dasz sobie radę. 

Jeżeli zaś potrzebujesz pomocy, no to oglądaj speedart i analizuj krok po kroku jak powstaje szablon, logo, banner, logotyp itd.

Opublikowano

Co rozumiesz pod słowem mierne? W tutorialach tworzone są sygnatury, fotomanipulacje, a nie rzeczy związane z WWW?. W grafice o to chodzi. Uczysz się na podstawie sygnatury, a potem pojedyncze elementy wykorzystujesz w innych pracach. Jak zaczynałem to wpisywałem po prostu w YT "photoshop tutorial" lub szukałem tej samej frazy w google.

Opublikowano

Jeśli się czegoś nie umie to się za to nie bierz ;)

Wujek złota rada, nie ma co.

Raczej jak czegoś nie umiesz to się pierwsze naucz, a potem bierz się za zlecenia, nie odwrotnie, ale co ja tam wiem :v. Gość ma w nazwie "design", więc pewnie wie lepiej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...