Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WebMetin - serwer dla zabawy! [HAMACHI]

WebRadek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No no, co ja tu widzę :D Ja myślałem na początku, że to tylko żart z serwerem, a tu proszę! No miła niespodzianka ;) Jak będę miał czas to zajrzę, ale ze względu na admina to polecam!

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Hej,

Do pobrania jest nowy klient (dla zielonych żeby nie wyrzucało po wyborze postaci, tych którzy nie rozumieją że odpalamy przez metin2launch.exe) dodatkowo wgrany jest bs.

Link do klienta:

https://mega.nz/#!wrwwyZrb!uNhJKF4aK4jClidLRT5r691nbBEHtlL0R6Xpf0TYrjU

SKAN:

klienypng_aarpqae.png

Oprócz tego jest także PATCHER także koniec pobierania jakichkolwiek łatek! Wszystko patchujemy przez plik GameUpdater.exe. Plik tylko patchuje - nie uruchamia klienta! Włączamy normalnie porzez metin2launch.exe.

Link do patchera:

http://www16.zippyshare.com/v/UzRTGTVB/file.html

SKAN:

patpng_aarpqaq.png

Zapraszam na serwer! Online jest ok. 14 godzin dziennie byle gracze byli i można grać! :)

image.png

Opublikowano

Niestety nie ma nikogo jak wbilem ;c Ale no powodzenia :yay:

Bo ludzie już przestali ufać serwerom hamachi przez wcześniejsze lata kiedy stały one po 3 godziny dziennie i z dnia na dzień zostały zamykane. 

Czasy, w których hamachi były na "topie" minęły i raczej nikomu nie chcę się "stracić" czasu z myślą, że serwer na którym będą grali padnie.

Ten serwer stoi już kilka dni (dziennie kilkanaście godzin) - nie jest zamykany kiedy mi się chce tylko zawsze przed zamknięciem serwera informuje, że o tej i o tej będzie offline.

Do tematu:

- zostały usunięte dopalacze typu dłonie krytyka, szycia, boga smoków, roski (zostały tylko mikstury na szybkość ataku/chodzenia oraz zielona roska na magie) w celu lepszej rywalizacji podczas pojedynków.

Zapraszam na stabilniejszy niż niejeden dedyk serwer hamachi  :lenny:  :yay:

image.png

Opublikowano

Serwer wydaje sie byc spoko ale nikogo nie ma wiec lipa

No na to nic nie poradzę. Lubie przestali ufać serwerom hamachi.

Ps. Serwer w dniu 14.04 (14 kwietnia - piątek) będzie zamknięty od godziny 14:30 do godziny ok. 21/22 z powodu mojego wyjazdu.

W dniach kolejnych 15/16/17.04 (sobota, niedziela, poniedziałek) godziny otwarcia będą różne. Postaram się edytować ten post z dokładną godziną otwarcia.

15.04 - ONLINE od: xx

16.04 - ONLINE od: xx

17.04 - ONLINE od: xx

image.png

Opublikowano

Wpadłbym ale nikogo nie ma, radzę kupić jakiś tani serwer VPS i postawić na tym metka bo to nie ma sensu inaczej.

"What doesn't kill you will make you stronger."

Opublikowano

Wpadłbym ale nikogo nie ma, radzę kupić jakiś tani serwer VPS i postawić na tym metka bo to nie ma sensu inaczej.

Jestem za, po wypełnieniu formularza w arubacloud otrzymujesz Voucher o wart, 8 zł, akurat na dwa miesiące do metka :D A tak serio, jeśli boisz się ze nikt na niego nie wejdzie, to pomysl ilu ludzi ci pisalo o tym zebyś postawił serwer na VPS, a nie na Hamaku.. 

Opublikowano

Jestem za, po wypełnieniu formularza w arubacloud otrzymujesz Voucher o wart, 8 zł, akurat na dwa miesiące do metka :D A tak serio, jeśli boisz się ze nikt na niego nie wejdzie, to pomysl ilu ludzi ci pisalo o tym zebyś postawił serwer na VPS, a nie na Hamaku..

Jo.

Spora ilość osób pisała mi, abym zrobił serwer na VPS dlatego robię.

Nie przenoszę tylko robię od nowa, aby jednak kilka poprawić zrobić.

Temat można do kosza ;P

VPS - http://www.mpcforum.pl/topic/1612619-webmetin-baw-si%C4%99-razem-z-nami-vpspvp/

image.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...