Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jest VAC za program do osiągnięć w CS:GO?

olekar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba nie czytałeś screena: ANY THIRD-PARTY MODIFICATIONS... "Januszu" :D Poza tym @ImBruner podałem przykład, który dobrze znam, ponieważ nie będę nakłamywał, że "jakiś tam typek". Boli mnie naprawdę, że jesteście takimi klockami bez mózgów, i to, że wyraźnie jest napisane... a c**j, że podałem przykład i tak mi go podważych, bo kraj kwitnącej cebuli wpuszcza takich ludzi do internetu, w niewiadomo jakim celu .... Jeżeli zamierzacie się pokłócić, to zapraszam na PW, bo spam robicie, kiedy normalny człowiek, oczekuje poważnej odpowiedzi :) Pozdrawiam cieplutko :D

P.S "Setki tysięcy" to nie wiem w co ty grasz ziomek, ale nikt właśnie nie wie, że za to można dostać VAC'a więc rzadko zgłasza się takie osoby :) Gdyby nie było za to VAC'a nie wyłączało by się gry podczas instalacji. Skoro takowy program nie modyfikuje jej plików :///

japierdole gosciu najeb wiecej tych emotek to cie powazniej wezme iksde

Opublikowano

Chyba nie czytałeś screena: ANY THIRD-PARTY MODIFICATIONS... "Januszu" :D Poza tym @ImBruner podałem przykład, który dobrze znam, ponieważ nie będę nakłamywał, że "jakiś tam typek". Boli mnie naprawdę, że jesteście takimi klockami bez mózgów, i to, że wyraźnie jest napisane... a c**j, że podałem przykład i tak mi go podważych, bo kraj kwitnącej cebuli wpuszcza takich ludzi do internetu, w niewiadomo jakim celu .... Jeżeli zamierzacie się pokłócić, to zapraszam na PW, bo spam robicie, kiedy normalny człowiek, oczekuje poważnej odpowiedzi :) Pozdrawiam cieplutko :D

P.S "Setki tysięcy" to nie wiem w co ty grasz ziomek, ale nikt właśnie nie wie, że za to można dostać VAC'a więc rzadko zgłasza się takie osoby :) Gdyby nie było za to VAC'a nie wyłączało by się gry podczas instalacji. Skoro takowy program nie modyfikuje jej plików :///

japierdole gosciu najeb wiecej tych emotek to cie powazniej wezme iksde

Naprawdę emotki świadczą o tym ile masz lat ? Jesteś aż taką cebulą, bo w sumie racja, dobry deffence skoro nie znajdę cię przez internet ... A ty tylko wyzywając ludzi potrafisz zabłysnąć. Pozdrawiam Cieplutko :D :D :D :D :)) :) :) :) :) :):D:):D:):D:) Jesteś nonamem wgl bez wieku i się jeszcze wywyższasz... Kim ty ku**a jesteś, żeby się tu tak panoszyć ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...