Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jest VAC za program do osiągnięć w CS:GO?

olekar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobiłem to dawno temu, tylko trzeba było wylaczyc steama albo csa, juz nie wiem, było w poradniku.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Zrobiłem to dawno temu, tylko trzeba było wylaczyc steama albo csa, juz nie wiem, było w poradniku.

Steam musi być odpalony, gra wyłączona.. ;)

76561198375594763.png

Opublikowano

Znajomy otrzymał za taki bana.

tydzień temu użyłem i dzisiaj vac...

Nie ma za to VAC, jak ktoś mówi, że dostał za to bana to jest kłamcą i nie chce się przyznać do cheatów :). Taka prawda, prawda boli.

Opublikowano

Nie ma za to VAC, jak ktoś mówi, że dostał za to bana to jest kłamcą i nie chce się przyznać do cheatów :). Taka prawda, prawda boli.

jezeli zrobil inaczej niz trzeba odpalic ten program to vaca mogl dostac ;) 

8kHod.png

Opublikowano

jezeli zrobil inaczej niz trzeba odpalic ten program to vaca mogl dostac ;)

Nie, nie mógł.

Opublikowano

z czego slyszalem, to wlasnie jak masz csa wlaczonego i tego uzywasz lub jezeli ktos cie zreportuje (tutaj tego bana latwo byloby wylowic no bo widac nawet na stronie z osiagnieciami ze w takiej samej minucie wszystko no ale watpie, ktos mi tak kiedys mowil ze zreportowal kogos za to i bana dostal, ale czy prawie mowil nie wiem)

Opublikowano

Robiłem to z tydzień temu ale bladego pojęcia nie mam czy wredy wyłączyłem csa.. Serio to ingeruje w csa, nie w steama? Raczej w takim układzie dostałbym tego bana z automatu/w przeciągu 24h, a nie po tygodniu. Druga sprawa, reporty też wpływają ma to? Napisałem do supportu bo nie powiem lekko sie wkur...łem

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Za takowy program "znawcy" jest VAC ponieważ program configuruje pliki gry. Najlepiej z warsztatu steam pobrać specjalne mapy (wpisz frazę. Achivment Map powinno wyskoczyć) nie configuruje to w żaden sposób plików gry, przy czym VAC jest nie możliwy.

Opublikowano

a takowy program "znawcy" jest VAC ponieważ program configuruje pliki gry. Najlepiej z warsztatu steam pobrać specjalne mapy (wpisz frazę. Achivment Map powinno wyskoczyć) nie configuruje to w żaden sposób plików gry, przy czym VAC jest nie możliwy.

Ty udajesz, czy poważnie jesteś takim idiotą? xD Nie ma za to VAC. Nie masz wiedzy to się nie wypowiadaj, bo widzę, że w całym dziale spamujesz.

Opublikowano

a takowy program "znawcy" jest VAC ponieważ program configuruje pliki gry. Najlepiej z warsztatu steam pobrać specjalne mapy (wpisz frazę. Achivment Map powinno wyskoczyć) nie configuruje to w żaden sposób plików gry, przy czym VAC jest nie możliwy.

Ty udajesz, czy poważnie jesteś takim idiotą? xD Nie ma za to VAC. Nie masz wiedzy to się nie wypowiadaj, bo widzę, że w całym dziale spamujesz.

Serio ? Kto tu nie ma wiedzy ... Ziomek, mam kumpla, który grał na czystym koncie i postanowił sobie, że złote odznaki będą fajnie wyglądały. Ściągnął taki program, za który nie dostał, żadnego overwatcha czy coś, po prostu ma na profilu: Blockade CSGO... tzn. VAC Banned Zapraszam do przeczytania na stronie steama, jeżeli dalej mi nie wierzysz, że za to jest VAC. Także "idioto" nie obrażaj bez podstawnie bo akurat wiem o czym piszę :) Pozdrawiam :D Tutaj ss'ik: post-1540710-0-12209800-1491852077.png

Opublikowano

Serio ? Kto tu nie ma wiedzy ... Ziomek, mam kumpla, który grał na czystym koncie i postanowił sobie, że złote odznaki będą fajnie wyglądały. Ściągnął taki program, za który nie dostał, żadnego overwatcha czy coś, po prostu ma na profilu: Blockade CSGO... tzn. VAC Banned Zapraszam do przeczytania na stronie steama, jeżeli dalej mi nie wierzysz, że za to jest VAC. Także "idioto" nie obrażaj bez podstawnie bo akurat wiem o czym piszę :) Pozdrawiam :D Tutaj ss'ik: attachicon.gifBez tytułu.png

no wiadomo "mam kumpla" typowa spiewka. kumpel sie spalil i taka jest prawda a wymoweczke jakas trzeba ogarnac

Ps. pisz jak czlowiek a nie jak debil bo c*****o sie czyta ;/

Opublikowano

jak ktoś mówi, że dostał za to bana to jest kłamcą i nie chce się przyznać do cheatów  :). Taka prawda, prawda boli.

mam kumpla, który grał na czystym koncie i postanowił sobie, że złote odznaki będą fajnie wyglądały. Ściągnął taki program, za który nie dostał, żadnego overwatcha czy coś, po prostu ma na profilu: Blockade CSGO... tzn. VAC Banned Zapraszam do przeczytania na stronie steama, jeżeli dalej mi nie wierzysz, że za to jest VAC. Także "idioto" nie obrażaj bez podstawnie bo akurat wiem o czym piszę :) Pozdrawiam :D Tutaj ss'ik: attachicon.gifBez tytułu.png

Ta. I dalej robisz z siebie idiotę. Naucz się angielskiego nim coś wkleisz, bo się ośmieszasz jak na razie. xD Każdy kto siedzi w temacie modyfikacji (jakiś mefju, czy ktoś) ci powie, że nie ma za to VAC, ale jakiś Janusz co czytać niepotrafi, będzie się upierał, że jego kolega dostał za to VAC. Setki tysięcy osób tego używa, a ten dalej będzie mówił, że za to jest VAC. Ja tego kiedyś użyłem na koncie wartym kilkaset złotych, a ty dalej, że jest VAC.

Twój kolega cię w c***a robi, bo latał odpalony, a ty łykasz :).

Nie ma VAC za ten program :).

Opublikowano

Chyba nie czytałeś screena: ANY THIRD-PARTY MODIFICATIONS... "Januszu" :D Poza tym @ImBruner podałem przykład, który dobrze znam, ponieważ nie będę nakłamywał, że "jakiś tam typek". Boli mnie naprawdę, że jesteście takimi klockami bez mózgów, i to, że wyraźnie jest napisane... a c**j, że podałem przykład i tak mi go podważych, bo kraj kwitnącej cebuli wpuszcza takich ludzi do internetu, w niewiadomo jakim celu .... Jeżeli zamierzacie się pokłócić, to zapraszam na PW, bo spam robicie, kiedy normalny człowiek, oczekuje poważnej odpowiedzi :) Pozdrawiam cieplutko :D

P.S "Setki tysięcy" to nie wiem w co ty grasz ziomek, ale nikt właśnie nie wie, że za to można dostać VAC'a więc rzadko zgłasza się takie osoby :) Gdyby nie było za to VAC'a nie wyłączało by się gry podczas instalacji. Skoro takowy program nie modyfikuje jej plików :///

Opublikowano

Nie lepiej wbic na achievment_iddle_map i tam sobie nabijac? Ja nie polecam nawet skin changera dostałem vaca na zeszlym koncie za niedizaljace cheaty. Odpaliem je nie dziallay i zapomnialem ze sa wlaczone w tle i vac je wykryl.

Opublikowano

Chyba nie czytałeś screena: ANY THIRD-PARTY MODIFICATIONS... "Januszu" :D Poza tym @ImBruner podałem przykład, który dobrze znam, ponieważ nie będę nakłamywał, że "jakiś tam typek". Boli mnie naprawdę, że jesteście takimi klockami bez mózgów, i to, że wyraźnie jest napisane... a c**j, że podałem przykład i tak mi go podważych, bo kraj kwitnącej cebuli wpuszcza takich ludzi do internetu, w niewiadomo jakim celu .... Jeżeli zamierzacie się pokłócić, to zapraszam na PW, bo spam robicie, kiedy normalny człowiek, oczekuje poważnej odpowiedzi :) Pozdrawiam cieplutko :D

P.S "Setki tysięcy" to nie wiem w co ty grasz ziomek, ale nikt właśnie nie wie, że za to można dostać VAC'a więc rzadko zgłasza się takie osoby :) Gdyby nie było za to VAC'a nie wyłączało by się gry podczas instalacji. Skoro takowy program nie modyfikuje jej plików :///

Naucz się czytać po angielsku. Tam jest napisane, że VAC wykrywa cheaty na podstawie sygnatur plików i wszystkie aplikacje, które dają graczowi przewagę nad resztą są klasyfikowane jako cheaty i skutkują VAC Banem. - tak w skrócie

A ten program nie jest cheatem i nawet nie jest związany z CS:GO xD. Nikt nigdy za to VAC nie dostał, sam miałbym VAC gdyby to był cheat.

Opublikowano

Naucz się czytać po angielsku. Tam jest napisane, że VAC wykrywa cheaty na podstawie sygnatur plików i wszystkie aplikacje, które dają graczowi przewagę nad resztą są klasyfikowane jako cheaty i skutkują VAC Banem. - tak w skrócie

A ten program nie jest cheatem i nawet nie jest związany z CS:GO xD. Nikt nigdy za to VAC nie dostał, sam miałbym VAC gdyby to był cheat.

Yep, ma rację. Nie ma za to bana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...